Ku wolności finansowej

Witam serdecznie.

Każdy z nas marzy aby zarobić duże pieniądze w łatwy sposób. Większość ludzi twierdzi , że pieniądze można nabyć tylko ciężką pracą. Najlepszym sposobem, żeby nigdy nie zarobić w Internecie jest ciągłe poszukiwanie możliwości!

Mnóstwo ludzi szuka zarobku w internecie takich jak " składanie długopisów w domu ". Powiem jedno, bez swojego wkładu nie masz co liczyć na zarabianie w internecie ! Nikt nie da Ci nic za darmo.

Staraj się korzystać z możliwości jakie daje internet. Tu naprawdę można zarabiać na życie i cieszyć się wolnym czasem dla siebie, dla rodziny, dla pasji... Zacznij pracować kiedy to Ty chcesz, a nie ktoś Ci każe... Jestem tu by pomóc Ci osiągnąć sukces.

W tym biznesie wszystko zależy tylko i wyłącznie od Ciebie ! Zacznij zarabiać już od jutra ! Skontaktuj się ze mną:

email: rafalwarchol13@gmail.com

gg: 45512598

Coś czuje nabijanie refów .

Nie nabijanie refów a szukanie partnerów. Był taki okres , że siedziałem na tych grach MMO zapominając o całym świecie. Stąd właśnie pomysł aby móc także pomóc ludziom podobnym do mnie !

Ps. Nikogo nie namawiam przecież, ktoś kto ma pytania może do mnie napisać, a kogo nie interesuje po prostu proszę ominąć temat.

Pozdrawiam !

Rozjaśnij mi umysł i powiedź jak pomożesz zarabiać pieniądze. Daj mi zgadnąć. Robisz konto ja Ci nabijam postać full level ty mi za to płacisz czyt (dajesz ignore na gg i masz mnie w ...). I potem sprzedajesz konto?

A co? z znajomych nikt nie chce wejsc w twoją piramide finansową i zarabiać na ciebie?

Oh jak ja ci współczuję.

Czyli mmo to zło, z którego trzeba leczyć ?. Prawda jest taka, że nie zarobisz i nie wyżyjesz z kasy zarobionej przez neta. Wyjątkiem są web master, graficy, informatycy itp.

DeimonD , strasznie się mylisz. Zazwyczaj najwięcej do powiedzenia mają ludzie Ci, którzy NIE zarobili w internecie i promują hasło " w internecie nie da się zarobić " Dlatego większość ludzi jest nastawiona na tego typu zarobek negatywnie zanim nawet spróbują. Co do MMO nigdy nie twierdziłem , że to zło, ponieważ sam dalej gram.

Peelen: nikt nie mówi tutaj o piramidzie, jeśli nie wiesz o czym mowa - proszę zachowaj to dla siebie. Znajomi Ci, którzy zrozumieli na czym to wszystko polega już dawno weszli w temat i jak na razie nie spotkałem się z negatywną opinią.

Ikariam666: nie, zupełnie nie to mam do zaoferowania.

Proszę o wypowiadanie się w temacie osób pełnoletnich lub takich, którzy mają coś sensownego do powiedzenia.

@wuu

A mógłbyś z łaski swojej wyjaśnić ogólnie bez większych szczegółów o jakie partnerstwo ci chodzi?

Przecież skoro to jest legalne, to czemu to tak ukrywasz.

Nie proszę o szczegóły ,tylko ogólnie.

Dla ścisłości mam 20 lat i zarobiłem już trochę(w setkach) mamony w necie

btw. z gry;d

Dokładniej chciałbym porozmawiać w rozmowie prywatnej, Wybacz ale szanowane firmy zabraniają na nietematycznych forach rozgłaszania informacji na jej temat , ponieważ mogą być sprzeczne co doprowadzi do złej opinii.

Mi to wygląda na "sekte" finansową.

No to odpowiedź na jedno pytanie: Czy muszę Ci dawać jakieś pieniądze? I nie mów, że nie możesz tego powiedzieć bo to tajemnica.

Szemrane interesy=kłopoty=może coś gorszego :). Nie wolę pracować jako magazynier na żywo, niż cień albo pająk dla jakieś nieznanej firmy :).

Napisz do mnie na prywatnej wiadomości a na pewno dowiesz się co to za firma. Oferuje ona inwestycje na rynku reklamy.

Przepraszam jeśli wolno odpisuje na wiadomości prywatne ale ku mojemu zaskoczeniu jest ich bardzo dużo a każdy zadaje inne pytania , co za tym idzie nie mogę wkleić gotowej treści tylko muszę podejść do pytania indywidualnie.

Deimon - to żadne szemrane interesy , po prostu firma się szanuje i zabrania rozsiewania plotek na jej temat a ja nie chcę ryzykować zablokowaniem konta bądź stracenia reputacji w gronie inwestorów !

Ikariam666 - mi nie musisz dawać żadnych pieniędzy, to nie ja prowadzę interes tylko firma i jej usługi/produkty, w które inwestujemy.

Najlepiej odpisywać mi na GG lub wiadomości email - na nie mogę przesłać poradniki i różnego rodzaju informacje w postaci pdf.

warn_ico.png
Warn za Double Post. - crracked

Czyli odpowiedziałeś mi na pytanie firma "inwestycyjna". Czyli musisz zainwestować.

Przepraszam jeśli wolno odpisuje na wiadomości prywatne ale ku mojemu zaskoczeniu jest ich bardzo dużo a każdy zadaje inne pytania , co za tym idzie nie mogę wkleić gotowej treści tylko muszę podejść do pytania indywidualnie.Deimon - to żadne szemrane interesy , po prostu firma się szanuje i zabrania rozsiewania plotek na jej temat a ja nie chcę ryzykować zablokowaniem konta bądź stracenia reputacji w gronie inwestorów !Ikariam666 - mi nie musisz dawać żadnych pieniędzy, to nie ja prowadzę interes tylko firma i jej usługi/produkty, w które inwestujemy.Najlepiej odpisywać mi na GG lub wiadomości email - na nie mogę przesłać poradniki i różnego rodzaju informacje w postaci pdf.

Żadna szanująca się firma nie zatrudni młodocianego pracownika, przecież to już śmierdzi na kilometr ;). Wiem, że na forum są dorosłe osoby, ale one nie dadzą się złapać na coś takiego ;).

czyżby kolega od MLM'u? :D jeśli tak to moge wam potwierdzić, że nic tu nie "śmierdzi"...

Masz moje gg w profilu opisz tą firmę. Zobaczymy co z tego będzie.

Deimon, dlaczego cały czas upierasz się, że tutaj cały czas coś śmierdzi , odezwij się na PM proszę a wyślę Ci jedną prezentacje, którą jak oglądniesz od A do Z to zmienisz zdanie o 180 stopni.

EternalRanger- widzę , że wreszcie ktoś obeznany w temacie i pozytywnie nastawiony na tego typu działania. Zapraszam do kontaktu.

Ikariami666- Tak to są inwestycje, jak wcześniej pisałem - nie ma nic za darmo. Możesz też skręcać długopisy ja nikogo do niczego nie zmuszam.

http://zarabianie-fr...-tym-oszustwem/

Tak doczytajcie sobie o kwocie minimalnej

min. 55$ ktoś chętny?

w poście pod tekstem jest min.25$