Ku wolności finansowej

Deimon, dlaczego cały czas upierasz się, że tutaj cały czas coś śmierdzi , odezwij się na PM proszę a wyślę Ci jedną prezentacje, którą jak oglądniesz od A do Z to zmienisz zdanie o 180 stopni.NEternalRanger- widzę , że wreszcie ktoś obeznany w temacie i pozytywnie nastawiony na tego typu działania. Zapraszam do kontaktu.Ikariami666- Tak to są inwestycje, jak wcześniej pisałem - nie ma nic za darmo. Możesz też skręcać długopisy ja nikogo do niczego nie zmuszam.

Wiesz co to w ogóle inwestycja ?. Dajesz kasę, ale nie jesteś pewien czy ona do ciebie w 50% wraca. Nie wciskaj finansiście kitów. Wpłacasz na coś, co nie jesteś pewien czy wróci do ciebie. Przynajmniej przy składaniu długopisów masz podpisaną umowę o zlecenie, i masz zapewnione, że ci zapłacą za całą wykonaną pracę, a nie papranie w coś co może nie istnieć ;). Dziękuję skończyłem tę dyskusję ;).

Karthas tak jak powiedziałem , nie ma nic za darmo. Chcesz wpłacić np na lokatę 5 zł i mieć z tego 2 000 zł ? Jeśli masz wejść do programu , w który zainwestujesz ( przykład ) 700 $ i po pół roku mieć w skali tego przychód na czysto 100 % to jest naprawdę znakomity wynik. Jednak jeśli ktoś zaproponuje wejść za 100 zł i mieć 1 00000 zł ? Co wydaje się bardziej realne ? Jest to biznes naprawdę dla ludzi dojrzałych , którzy rozumieją , że pieniądze odpoczywające na lokacie dającej 4 % w skali miesiąca co jest i tak bardzo dobrym wynikiem mogą dać przychód dużo większy . Te pieniądze mogą zarabiać na Ciebie a nie bezczynnie leżeć.

Deimon to jest śmieszne co piszesz. Firma jest zarejestrowana w kanadzie , mało tego , organizowane są spotkania w tej firmie , mamy wgląd na rozwój firmy i na jej siedzibę . Inwestycja jest gwarancją ? Dobre mi sobie. Zainwestuj w akcje i miej pewność , że wyjdziesz na niej na + . Brawo .

Puenta na koniec nie wierzę w takie bajki jak amber gold ;__).

Amber Gold to była piramida. Jest jedna zasada. Jeśli nie znasz się na czymś to się nie wypowiadasz. Zawsze znajdzie się ktoś komu nawet nie chcę się zaznajomić z tematem ale musi skrytykować. To jest wspaniała mentalność ludzka. Takiego sposobu zarabiania nie nauczą cię na finansach i ekonomi.

ale nauczą jak przestrzegać przed oszustami, dobra koniec po to tylko offtop z tego :).

Czyli twierdzisz , że jestem oszustem tak ? Mentalność ludzi. Idąc ulicą , weź siatki z zakupami od starszej pani aby jej pomóc to i tak dostaniesz torebką przez głowę , że chciałeś ją okraść . Tak jak w tym przypadku . Daj możliwość zarobienia pieniędzy i wtajemniczenia ludzi to i tak zrobią z Ciebie przestępcę. BRAWO !

Inwestować to ja moge jak już na giełdzie, gdzie przynajmniej każda firma upublicznia swoje dane, wyniki finansowe itp.

Może i da się na tym zarobić, nie wnikam, ale są mądrzejsze, bezpieczniejsze i sprawdzone metody pomnażania kasy niż takie coś.

A firma z kanady jest fajną opcją. Jak będziesz ich chciał pozwać bo ci nie wypłacili kasy to smigaj do kanady na rozprawe. Cwanie:D

na giełdzie nie masz co szukać z taką kwotą jak tutaj możesz zacząć. co da ci wejście na giełdzie za np. 3000 zł ? To są tam śmieszne pieniądze.

na giełdzie nie masz co szukać z taką kwotą jak tutaj możesz zacząć. co da ci wejście na giełdzie za np. 3000 zł ? To są tam śmieszne pieniądze.

A co mi da tutaj wejscie z 3000 zł? przy realnym zysku 30% nawet w skali roku to masz ledwo 1000 zł zysku. a taki zysk jest mało realny, zazwyczaj na giełdzie zysk wynosi kilkanascie % max.

Szkoda zachodu. Bo jakby to był taki super pomysł na zysk to by w to ludzie wchodzili sami a nie musiałbys ich szukać na forach.

I to już jest śmierdzące:D

Oj chłopie, ludzie wchodzą i to w strasznym tempie . Aby wejść potrzebujesz polecającego. Jeśli bym Ci tego nie pokazał zainteresowałbyś się tym ? oczywiście , że nie . Mnie także zaprosili w to inni , teraz siedzę i inwestuję w inne programy. Nie będę mówił , że nie ma się zysków z poleconych bo się ma, ich nigdy za mało. A to 30% w skali roku to za mało chciałem ci powiedzieć :) Realny zysk jest dużo większy

I jeszcze nowy numer gg założony specjalnie na tą okazję. Seems legit.

Tak nowe GG , gdyż nigdy nie używałem . No tak a podaje swoje dane osobiste. Oszust jak nic

No nic, chętnych zapraszam do współpracy. Ci co już napisali i zachowali się tak jak powinni , czyli bez zbędnych głupich postów napisali na PW i otrzymali wskazówki pewnie skorzystają.

Dalej nie mam zamiaru z wami dyskutować . Jeśli dorośniecie do takiego momentu i znudzi wam się wasza praca w tesco na kasie za 1200 zł to przypomnijcie sobie ten temat. Od teraz odpisuje jedynie na wiadomości prywatne.

ps. Co do mnie jako oszusta , proponuje znaleźć mnie na fejsie pod takimi danymi jakie widać pod adresem email lub skype. Byłbym znakomitym oszustem jeśli podawałbym swoje inicjały :)

Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo $$ albo coinów w MMo ;)

Koniec Offtopu. Niech wypowiadają się tylko osoby na prawdę zainteresowane i te, które nie zamierzają szukać w tym oszustw i brudnych gierek. Jeszcze nikt nie dowiedział się od autora co to za "projekt", a znają wszystko na wylot. Każdy może mieć własne zdanie na ten temat, ale nie zaśmiecajcie tematu jeżeli nie wiecie w ogóle o co w tym chodzi.

Posiedziałem ,poczytałem.Fajna zabawa i bezpieczniejsza niż giełda ale złe forum wybrałeś;/

Jak znajdziesz tu 1/2 chętnych to nazwę cię cudotwórcą;d

Trzeba mieć ukończone 18 lat(wyklucza spory procent forum) oraz żeby to miało sens zainwestować 100$+ .

Może i sprawdzę tą zabawę xd Ale to już z własnej inicjatywy.

Dla mnie bardzo ciekawa propozycja zarobkowa. Zainwestuje a potem zobaczymy co z tego będzie. +++ dla autora :)

Dla mnie bardzo ciekawa propozycja zarobkowa. Zainwestuje a potem zobaczymy co z tego będzie. +++ dla autora

Kolega szuka łosi, i z tego są pieniądze... to jest klasyczna piramida, wchodzisz w to płacisz 50$ i boom już możesz zacząć zarabiać to znaczy zacząć szukać takich idiotów jakim sam byłeś w momencie przelewania kasy.

Za wszystkich, którzy z Twoje polecenia wejdą w ten "biznes" dostaniesz % ich wpisowego - ot cała tajemnica zarabiania w internecie.

Btw. już nie wspominając o tym, że szybciej się dorobisz rozdając ulotki 3 godziny dziennie po szkole.

prawdziwy biznesowy email: :P

email: rafalwarchol13@gmail.com

Człowieku , proszę . Najpierw zasięgnij jakiś informacji a później się wypowiadaj. To co mówisz to jest piramida , zgadza się , lecz ja jej nie oferuje. Ci co napisali na PM się przekonali. Wiesz co to jest program partnerski . mlm . ponzi . hyip ? Proszę , wypowiadaj się dopiero wtedy kiedy masz jakieś argumenty popierające twoją tezę. Było sporo osób co tak mówili , lecz po większym zagłębieniu się w temat zmieniali swoje zdanie. Widzę niektórzy są nastawieni negatywnie więc niech dalej tłuką coiny w grze a miejsce w tym temacie ustąpią osobom zainteresowanym.

Czyli nie zarabiasz na ludziach(łosiach), którzy wejdą w ten "biznes" za Twoim pośrednictwem ?

Czy ja oferuje Ci jakieś pieniądze ? Miliony ? Nie zaprzeczam jest mnóstwo naciągaczy i oszustów ale nie wkładaj wszystkich do jednego worka. Bajki o zarabianiu miliona w 15 minut możemy sobie wsadzić w .... Miło by było gdybyś wypowiedział się na ten temat po rozmowie ze mną a nie wyciągasz pochopne wnioski. Jest mnóstwo programów, które znikają po tygodniu, a pieniądze w nich znikają niczym statki w trójkącie bermudzkim. Jeśli nie zaangażujesz się razem ze mną to ani ja ani ty nie zarobimy pieniędzy, nie mówię tu o wciąganiu następnych ludzi. W tych programach co ja oferuje zarabiasz pasywnie , wiadomo nie są to kokosy ale zawsze coś - zależne od twojego wkładu.

Nie mam ochoty ani czasu dalej dyskutować z tobą na ten temat bo nie masz zielonego pojęcia o takim sposobie zarabiania a co gorsza nie dasz sobie wytłumaczyć.

Chciałem ogłosić , że nie będę odpisywał od tego momentu na takie wiadomości i kogoś uszczęśliwiał na siłę, przecież czeka niektórych świetlana przyszłość na kasie w tesco.

Zamieszczę tutaj swoją opinie, którą wysnułem po przestudiowaniu tego tematu.

Conieco znam się na podstawach trochę ekonimi i raczej na wstępie podziękowałbym za takie inwestycje. Nie powiedziałbym że jest to piramidka, bardziej coś w stylu lokaty. Nie podano tutaj żadnych szczegółów, a raczej nie powierzyłbym moich pieniędzy firmie kogucik, która raczej nie ma nawet gwarancji bankowej wykupionej, co onznacza, że firma ogłasza upadłość i jesteśmy w du***.

Ok, nie wiem jak wy ale z tego co ja zrozumiałem to zarobek jest rzędu 14% miesięcznie!? Jest to nierealne.

Podążając tym tokiem rozumowania, pieprzmy szkołe, poróbmy w tesco, czy gdziekolwiek oszczedzając każdy grosz i już jak uzbieramy 25000zł to mamy miesięczną wypłatę rzędu 3500zł, która robi się sama.

Ludzie pomyślcie, że banki oferują 6% w skali roku, a nie 14% miesięcznie, kupujcie szybko bo taka zarobek można jeszcze spotkać tylko na plantacji bawełny, o ile mamy dobrą siłę roboczą :D

Pozdrawiam i otwórzcie oczy :)