L2 interlude x7 - kleimy cp

8K ONLINE

INFO O SERWIE :)

Spoiler
<div class="ipsSpoiler_contents">
	<p>
		<b style="color:rgb(237,237,237);font-family:Verdana, Arial, sans-serif;font-size:14px;font-style:normal;font-variant:normal;letter-spacing:normal;line-height:22.4px;text-align:left;text-indent:0px;text-transform:none;white-space:normal;word-spacing:0px;background-color:rgb(20,21,23);">RATES</b>
	</p>

<ul style="margin:1em 0px 1em 3em;padding:0px;color:rgb(237,237,237);font-family:Verdana, Arial, sans-serif;font-size:14px;font-style:normal;font-variant:normal;font-weight:normal;letter-spacing:normal;line-height:22.4px;text-align:left;text-indent:0px;text-transform:none;white-space:normal;word-spacing:0px;background-color:rgb(20,21,23);">
  • EXP/SP: х7
  • Adena: x5 (quantity)
  • SealStone: х5 (quantity)
  • Drop: chance х5, quantity х1
  • Spoil: chance х5, quantity:
    • Pay attention about spoil quantity:
      • Amount of consumables (animal bone / steels / coal etc.) increase by chance (if more than 100%);
      • Full armor / recipes / key-materials (pieces of an equip) - won't increase;
  • Manor:
    • Manor: х1 - receive resources;
    • Manor x1 - obtaining fruets from monsters;
  • RBs:
    • RB exp/sp: x7
    • RB drop: chance x2; quantity x1
    • Epic: x1
  • Quests
    • Quest rewards (adena/exp/sp): х5
      • Except: Dangerous Seduction - adena x1
    • Quest (drop):
      • Supplier of Reagents - x2
    • The Finest Ingredients - Part 1 - х2
    • Alliance with Ketra Orcs - х2
    • Alliance with Varka Silenos - х2
    • War with Ketra Orcs - х2
    • War with Varka Silenos - х2
    • Guardians of the Holy Grail - x2
    • Seekers of the Holy Grail - x2
    • Quest for 3 profession - 1 Book of Giants и 10kk adena
    • Zero hour – х3
    • The Finest Food - х5
    • Legacy of Insolence – х3
    • Exploration of Giants Cave, Part 1 / Part 2 – х2
    • In Search of Fragments of Dimension - х2
    • Rise & Fall of the Elroki Tribe - х2
    • A Powerful Primeval Creature - x1
    • Whisper Of Dreams Part 1/ Part 2 – х2
    • Yoke of the Past – x2
    • An Ice Merchant's Dream – x2
    • Clean up the Swamp of Screams - х2
    • Blood Fiend - x2

• KTO GRA?
    Kleimy CP Archerów :)

HE/HE/HE/HE(or SR or PR)/BP/EE/BD/SWS/WC

- Ja SR
    - Malgoth HE

-
    -
    -

-
    -

-

l2e-global kropka com

Ja z checia zagram. Masz juz kogos? Jakich klas Ci brakuje?

o jakim serverze mowa?

masz link w 1 poscie

Od nowa wiec mozemy wybierac, tylko jakie cp robimy? DD melle? Archerów?

Skoro to interlude to albo archer albo mage CP

masz link w 1 poscie

no właśnie mam ten problem ze go nie widzę :)

··Deleted.

no właśnie mam ten problem ze  go nie widzę 

Moderator usuwa, bo niby reklamuje, a jak guru pisze na główniej o prive Wowa to jest okej.

/////////////////////////

Then Archer, kogo robisz?

moglbys mi dac link na priv?

Poszło, dawać, kleimy ekipę szykuje się serwer na długi, długi czas!

Wracam codziennie o 16 z pracy i wtedy moge grac do powiedzmy polnocy. Tylko jakie CP w koncu robimy?

Archerów :)

szczerze to w L2 jestem zielony a zagrał bym jakimś supportem, kogo polecicie?

Jesli nie grales nigdy w l2 to watpie ze Ci sie spodoba :P Jest to grind w czystej postaci, zmudne siedzenie kilka godzin dziennie na spocie i klikanie F1 ^^ jedyna frajda przy tym to TS i heheszki :D

Wklej w 1 poscie moze build CP i bedziemy szukac chetnych

EDIT: Dopisz mnie jako łucznik- HE

Jesli nie grales nigdy w l2 to watpie ze Ci sie spodoba  Jest to grind w czystej postaci, zmudne siedzenie kilka godzin dziennie na spocie i klikanie F1 ^^ jedyna frajda przy tym to TS i heheszki 

Dokladnie to hardcorowy grinder jeszcze na starej wersji c6 bez świecidełek z h5 etc :)

mam pytanie odnośnie grindowania na spocie

Jak w L2 wygląda sprawa farmienia eq/broni, a następnie na czym polega ulepszenie? Czy to jest tylko standardowe wbijanie +1,+2 aż do jakiegoś limitu? czy może coś więcej. Szczerze już tyle podjazdów robiłem do L2 (polskiego) i nigdy nie mogłem się wciągnąć na dłużej (może pora na priv) Brakuje mi właśnie tego czego nie można już właściwie spotkać w dzisiejszych grach (wszystko jest zbyt łatwe ciągle czuć, że gra prowadzi nas za rękę aż do niskiego lvl capa) czyli takiego ostrego grindu i farmy po kilka godzin za przedmiotami - jakieś unikaty, sety itp (najlepszy przykład to kalonline, siedziało się całe tygodnie na spocie a o tym że właśnie tutaj dropi jakiś wysokopoziomowy item słyszało się tylko legendy bo praktycznie nic nie dropiło :D) Czy na wyższych lvlach w L2 poczuję coś podobnego? :D

przepraszam za offtop ale wolę się upewnić przed zasysaniem :P

Jesli nie grales nigdy w l2 to watpie ze Ci sie spodoba  Jest to grind w czystej postaci, zmudne siedzenie kilka godzin dziennie na spocie i klikanie F1 ^^ jedyna frajda przy tym to TS i heheszki 

co do grindu to nie jest mi straszny ( 6lat grania we Flyff'a swoje robi :) ) póki co postanowiłem się przekonać czy mi podejdzie czy tez nie.

Jak w L2 wygląda sprawa farmienia eq/broni, a następnie na czym polega ulepszenie? Czy to jest tylko standardowe wbijanie +1,+2 aż do jakiegoś limitu? czy może coś więcej. Szczerze już tyle podjazdów robiłem do L2 (polskiego) i nigdy nie mogłem się wciągnąć na dłużej (może pora na priv) Brakuje mi właśnie tego czego nie można już właściwie spotkać w dzisiejszych grach (wszystko jest zbyt łatwe ciągle czuć, że gra prowadzi nas za rękę aż do niskiego lvl capa) czyli takiego ostrego grindu i farmy po kilka godzin za przedmiotami - jakieś unikaty, sety itp (najlepszy przykład to kalonline, siedziało się całe tygodnie na spocie a o tym że właśnie tutaj dropi jakiś wysokopoziomowy item słyszało się tylko legendy bo praktycznie nic nie dropiło ) Czy na wyższych lvlach w L2 poczuję coś podobnego?  

przepraszam za offtop ale wolę się upewnić przed zasysaniem 

Tutaj gra ma wiele aspektów, girind do max levela, RB (raid bossy) z których lecą zaje itemki, Siegie, Castle Siegie, PvP, Olimpiady Etc.
    Ogolnie to żeby sprawnie sie ubrać i wykoksić skleja się CP - Constant Party, czyli to co robimy tutaj, daje ono siłę PVP i PVE. Dzieki temu mamy self buffa, heal, dmg.
    Potrzeba też Spoila (czyli dwarfa co wyciąga matsy z potworów) i Crafta (dwarfa który potem je craftuje, jak i wiele innych potrzebnych rzeczy)
    Ogolnie na takim serwie można grać bardzo, bardzo długo a i tak bardzo trudne jest zmaksowanie wszystkiego, tak poczujesz coś takiego, tylko że ostrzegam, ja gram w l2 np długo a i tak czuje się w pewnym sensie newbie, grałem na l2exie polskim i tam czułem przekozacki klimat. Ta gra posiada bardzo szeroki wachlarz doświadczeń :)
    A Najlepszym z nich są ludzie i współpraca z nimi.

Jak w L2 wygląda sprawa farmienia eq/broni, a następnie na czym polega ulepszenie? Czy to jest tylko standardowe wbijanie +1,+2 aż do jakiegoś limitu? czy może coś więcej. Szczerze już tyle podjazdów robiłem do L2 (polskiego) i nigdy nie mogłem się wciągnąć na dłużej (może pora na priv) Brakuje mi właśnie tego czego nie można już właściwie spotkać w dzisiejszych grach (wszystko jest zbyt łatwe ciągle czuć, że gra prowadzi nas za rękę aż do niskiego lvl capa) czyli takiego ostrego grindu i farmy po kilka godzin za przedmiotami - jakieś unikaty, sety itp (najlepszy przykład to kalonline, siedziało się całe tygodnie na spocie a o tym że właśnie tutaj dropi jakiś wysokopoziomowy item słyszało się tylko legendy bo praktycznie nic nie dropiło ) Czy na wyższych lvlach w L2 poczuję coś podobnego?  

przepraszam za offtop ale wolę się upewnić przed zasysaniem 

Nie dość, że ilość expa nie rozpieszcza to dodatkowo trzeba walczyć o spoty z innymi graczami. Świat Lineage nie jest gotowy na taką liczbę graczy (4-8k online) więc cały czas są takie właśnie walki bo wszystko jest pozajmowane. Grając solo nic nie osiągniesz, musisz mieć CP. Dodatkowo są raid bosy (open world) a nie instancje więc tak samo, nie dość, że boss ściągnąć może na strzała to jeszcze trzeba się oglądać czy jakiś inny klan nie idzie :P W rzeczywistości to 99% itemów pochodzi z craftu który jest fajnie rozbudowany. Są specjalne klasy postaci stworzone do tego których nie widziałem w innych grach. Spoil który wyciąga materiały i recepty na przedmioty z mobów i Craft który może tworzyć z tych materiałów itemy. Inna opcja uzyskania topowych itemów to drop z raid bosów. Dodatkowo z każdego topowego RB leci specyficzna topowa biżuteria.