L2 interlude x7 - kleimy cp

Ja mogę robić propheta :D albo jakiegoś crafta :P

Mógłbym spróbować(nigdy nie grałem w L2, lecz grałem troche w metina2) i tu pytanie odnośnie gry czy trzeba dużo czasu poświęcać na grę czy nie bardzo?

A jak trzeba to mniej więcej ile godzin dziennie? :/

Ogólnie im więcej tym lepiej, równie dobrze można byłoby grac 24/7 :P Ja osobiście będę mógł grac około 6h dziennie i to musi wystarczyć :P

To mogę sprobować(nistety bez mikro ale na ts'ie mogę posiedziec) zobacze czy dam rade jak nie to trudno :P

Ale ostrzegam jestem kompletnie świeży i nic nie ograniam w tej grze :v

Kapynovsky musi ogarnac jakiegos TSa i wieczorkiem sie spotkamy obgadac wszystko

Wieczorem pewni mnie nie bedzie ale zobacze moze dam rade wbic na trochę ale jak by mnie nie bylo to dajcie jakies info na pw co i jak :P

UWAGA! Gra w Lineage 2 Interlude na mid rate serwach bywa bardzo UZALEZNIAJACA. Ja sie narazie trzymam z daleka od Lineage 2, bo jak wciagnie to na amen :D

Jestem już tutaj :)

UWAGA! Gra w Lineage 2 Interlude na mid rate serwach bywa bardzo UZALEZNIAJACA. Ja sie narazie trzymam z daleka od Lineage 2, bo jak wciagnie to na amen 

Dokładnie tak! Ja wczoraj o 1:30 usiadłem nagle 6 rano :D Wiec zapraszam!

TS3

kriminal.net-speak.pl

Ja mogę robić propheta  albo jakiegoś crafta 

Wiec zapraszam! :)

Zaraz wbije na tsa lecz jak pisalem bez mikro ale to chyba nie przeszkadza za bardzo :P

Prosiłbym o namiary na swerwer:)

@Avaruhttp://l2e-global.com/

łap :D

A tak przy okazji wytłumaczył by mi ktoś jak zainstalować to bo nic nie kumam :/

Kurczę zagrał bym. Na Interlude grałem tylko chwilkę więc pewnie bym nie ogarniał, ale weź mi podeślij linka do serwera i zastanowię się :D

W 1 poscie jest link.

TS3: kriminal.net-speak.pl

@Laffek masz wyżej ;)

Aa no tak :D Ślepy jestem.

Wczoraj gralo sie zacnie :D

Brakujace klasy:

-SWS

-EE

-BISH

-WC

Obojętnie jaki serwer wybrać. Na razie to nigdzie wbić nie można.

Ja koksam wuceta :) gdybyście potrzebowali

To jest jeden serwer tylko różne proxy. Wybierz sobie ten z najmniejszym pingiem ;)

WC jak najbardziej na TAK.

Możecie wbijać na TSa podanego wyżej. Zawsze przyjemniej się expi jak można z kimś pogadać. Ja standardowo będę po 16.