L2 interlude x7 - kleimy cp

Troche kicha niema auto pick up adeny

Powiecie cos moze o klasach? to moze cos wybiore bo jestem kompletnie zielony w l2 :P

Najszybciej będzie jak na internetach poszukasz o klasach. Inna sprawa jak chcesz grac. CIezko mi cos doradzic bo nie wiem czy gra przypadnie Ci do gustu. Moge Ci polecic cos co jest nam do pt potrzebne ale moze Ci sie slabo tym grac a moge polecic cos czym bedziesz wymiatal ale do pt jest nam juz nie potrzebne :P

To popatrze na necie moze to co potrzebne to mi sie spodoba :P ale zazwyczaj jak gram z kimś staram się dostosować :P

@MalgothA możesz mi na szybko opisać trochę klasy co są potrzebne bo jakos nie mogę znalezc :P

SWS (swordsinger)- support, rzuca bufy na cale pt i musi je powtarzac co 2 minuty.

EE (elven elder)- buffer, healer, manodajka :) Glowne zadanie to zwracanie many dla healera (bishop), procz tego ma fajne bufy pod pvp i od czasu do czasu moze leczyc innych.

Bishop- glowny healer w party

Najlatwiejszy z tych 3 klas jest SWS. Zeby grac EE/bishopem to trzeba miec dobrego kompa i ogarniac.

Właśnie sie zastanawialem na SWS i chyba wybiore :P

Ja gram odpowiednikiem SWSa czyli BD (bladedancer). Tez rzucam bufy na 2 min. Różnica jest taka ze BD ma bufy ofensywne a SWS defensywne.

Nie ma co sciemniac. Gra BD/SWS jest dosyc statyczna bo rzucasz bufy i siadasz zeby mp zregenerowac przewaznie na low lvlu :P Wbij okolo 16:30 na TSa to podpowiem gdzie expic, czym i jak.

-SWS, sword-singer, jasny elf, songer, klasa ma za zadnie rzucać buffy zwanę songami o krótkim czasie działania, oraz przyjmować role off-tanka.

-EE, elven elder, klasa lecząca/off-heal mająca za zadanie rzucenie paru bufów, wskrzeszanie, heal oraz odnawianiu **many dla pt.** usypianie wrogów *(Zależnie od serwera)

-BISH, Bishop, najlepsza klasa lecząca w grze, leczysz całe pt, wskrzeszasz całe, **palisz manę wrogą**

-WC, Warcrayer, buffer, bufujesz całe pt, przeważnie pod fighter/archer party z racji tego jakie ma buffy, oraz od Interlude dostaje gate chanta którym może przenosić do siebie całe pt, bardzo ważne na castle siege/warach.

@MalgothOk ;) , juz teraz wbilem zeby obczajic co i jak i zabijam jakies mobki co są w pobluzu :P

Zeby grac SWSem robisz elfa fightera. Z poczatku bijesz gremliny w fontannie. Bodajze od 6 lvla mozesz od swiecacego NPC w fontannie wziac kupon i wymienic go sobie na miecz/sztylet. Z lvlem poruszasz sie na zachod patrzac na mape az na okolo 18 lvlu powinienes dojsc do Neutral Zone. Na pasku ze skilami masz "1500 soulshot", kliknij na to prawym przyciskiem myszki zeby aktywowac. SSy (souldshoty) wzmacniaja twoj dmg i zawsze sa uzywane. Jesli Ci sie skoncza to idziesz do wioski elfow np. i w Grocery kupujesz kolejne "shoty" po 8 adeny za sztuke. Uzywasz je do 20 poziomu. Od 16-17 lvla od kolejnego swiecacego NPC w wiosce elfow lub w innym miescie klikasz na opcje "Get beneficial magic". Dostaniesz bufy wspomagajace ktore ulatwia expienie i trawaja godzine. Co godzine trzeba wracac i brac je od nowa.

Jak dojdziesz do tego momentu to daj znac :D

Ok dzieki :D

Wedlug tego co wiem na chwile obecna brakuje nam:

-EE

-BISH

# BUMP ZAPRASZAM JESTEŚMY W TOP POLSKIEJ GILDII

ZAPRASZAM NA STREAM https://www.twitch.tv/sadystatv/
JEŻELI CHCECIE ZOBACZYĆ JAK SIE NAM GRA :)

leci straszne PG, powoli uzależnia.

Pisać w grze do " Dezzel "

Jak sie gra? Jaki macie online i jaki jest ogolnie online serwera? Od paru dni mnie juz kusi i z tym walcze :S

Kenny wbijaj , ludu od groma jest na spotach mobków brakuje :(

Dołączyliśmy do klanu i aktualnie kto kiedy jest online to się klei jakieś pt i expi. Ludzi jest od groma.

Tworze własnie sobie Abyss Walkera co od tyłu ludzi sponiewiera. Kogo PM'owac w grze żeby dołączyć?

8K ONLINE

INFO O SERWIE :)

Spoiler
<div class="ipsSpoiler_contents">
	<p>
		<b style="color:rgb(237,237,237);font-family:Verdana, Arial, sans-serif;font-size:14px;font-style:normal;font-variant:normal;letter-spacing:normal;line-height:22.4px;text-align:left;text-indent:0px;text-transform:none;white-space:normal;word-spacing:0px;background-color:rgb(20,21,23);">RATES</b>
	</p>

<ul style="margin:1em 0px 1em 3em;padding:0px;color:rgb(237,237,237);font-family:Verdana, Arial, sans-serif;font-size:14px;font-style:normal;font-variant:normal;font-weight:normal;letter-spacing:normal;line-height:22.4px;text-align:left;text-indent:0px;text-transform:none;white-space:normal;word-spacing:0px;background-color:rgb(20,21,23);">
  • EXP/SP: х7
  • Adena: x5 (quantity)
  • SealStone: х5 (quantity)
  • Drop: chance х5, quantity х1
  • Spoil: chance х5, quantity:
    • Pay attention about spoil quantity:
      • Amount of consumables (animal bone / steels / coal etc.) increase by chance (if more than 100%);
      • Full armor / recipes / key-materials (pieces of an equip) - won't increase;
  • Manor:
    • Manor: х1 - receive resources;
    • Manor x1 - obtaining fruets from monsters;
  • RBs:
    • RB exp/sp: x7
    • RB drop: chance x2; quantity x1
    • Epic: x1
  • Quests
    • Quest rewards (adena/exp/sp): х5
      • Except: Dangerous Seduction - adena x1
    • Quest (drop):
      • Supplier of Reagents - x2