Cale życie używałem stacjonarny komputer więc ta ironia jest zbyteczna:) nastały takie czasy ,że wchodzi w rachubę tylko laptop.
1.960m nie wiem czy poradzi sobie z tymi grami? Jak z nią jest w praktyce?
2.1050 wygląda duzo lepiej na papierze a w praktyce?
3.Co do hyperbooka myślałem nad nim bo cena i wydajność idą w parze ale czy czasem nie ma problemów z grzaniem się?
wna 960m zagrasz w wiekszosc gier na ful hd wiec co Ty piszesz o wowie revolution czy blessie.... nie sluchaj znawcow z tego forum bo oni tylko umia napisac 1050 albo kup stacjonarke... 960m/1050m to bedzie kilka fpsow w gore przy garch typu wiedzmin pewnie zrobi roznice ale w mmo rpgach raczej znikoma gdzie procek sie liczy i dysk ssd.
co do hyperbokow jak juz pisalem wiele razy - laptop skladak to nie stacjonarka...i nie kupil bym laptopa skladaka za nic w swiecie , co do tego hyperbooka 128gb ssd - do czego ten dysk ma byc ? na 1 gre??....
za ta cene to komedia nie laptop . w normlanym sklepie czy gdzies oddajesz na gwarancje i dziekuje dostajesz nowy jak nie dziala tutaj ? ....modl sie by ktos ci odeslal i kiedy zreszta nie masz pojecia tak naprawde skad sa czesci bo orginaly to raczej nie sa w takich cenach
juz widze jak znajdzie sie ktos chetny za 2 lata kupic no name laptopa...:) sory ale firmowe >no name i od zawsze tak bylo.
do 4k omen zamiata kazdego lapka. tyle ze ciezko je juz dostac.