Liga Mistrzów

O ile dobrze się doczytałem to nie kanionerowskie.. tylko typki z The Blues, tj Chelsea :)

Ja tam nic nie slyszalem o drewniaku. Pewnie jego menadzer bije piane zeby jakis 1e wiecej bylo za nasze drewienko chodzace po boisku. Wczoraj znalazlem transmisje w necie i byl z polskim komentarze, matko ten komentator przez 60 minut o Roberciku pierdololil jakby mial zaraz sie w majtasy zlac z wrazenia.

O ile dobrze się doczytałem to nie kanionerowskie.. tylko typki z The Blues, tj Chelsea

ja tam czytałem, że armaty no może źle przeczytałem, ale z tego co pamiętam to był to jednak Arsenal.

Ja tam nic nie slyszalem o drewniaku. Pewnie jego menadzer bije piane zeby jakis 1e wiecej bylo za nasze drewienko chodzace po boisku. Wczoraj znalazlem transmisje w necie i byl z polskim komentarze, matko ten komentator przez 60 minut o Roberciku pierdololil jakby mial zaraz sie w majtasy zlac z wrazenia.

Oj już nie przesadzaj z tym drewniakiem, niektórzy w naszym kraju zaczynają go traktować wręcz jak dobro narodowe :P

@up

W sumie, to nie ma większego znaczenia, ja widziałem newsy z Chelsea, ale i tak to tylko mało warte plotki.

Ja jestem fanem Manchester United, na nich liczę :rolleyes:

Mnie bardzo ciekawi czy Manchester wyjdzie z grupy. City oczywiscie. No i zaraz po Barcelonie kubicuje APOELowi, mile zaskoczenie(wieksze niz porazka z Wisla w Krakowie).

@Dzz : Nie zgodzę się z tobą . Polska piłka to nie tylko polskie kluby ale także polscy piłkarze ...

a mamy ich przecież wielu .. 3 polaków w BvB , Przemek Tytoń polski wychowanek hetmana Zamość.

Można tak trochę czasu wymieniać .

PS. Bardzo lubię FC Barcelonę :D ale też lubie Inter i ManC .

Tegoroczna Liga Mistrzów bardzo zaskakująca, ciekawi mnie bardzo ostatni angielski bastion - Chelsea.

Co sądzicie o finale? Przed chwilą Bayern wszedł do finału.

Okropnie mi to zdnanie wyszło -.-

Jestem zawiedziony,gdyż Ramos wydupcył piłke 20metrów nad bramke.

To nic, ze tak zrobil. Spalil sie, ale ogolnie wiecej mozna bylo oczekiwac od Ronaldo i Kaki, czyli najwiekszych specjalistow wespol z Alonso w strzelaniu z 11 metra. No ni, rok temu dla Realu Puchar Krola, w tym roku na 90% La Liga, a za rok moze szcebel wyzej i bedzie LM ; p? Ale koniec o Realu, wezmy sie za final.

Kogo obstawiacie? Moim zdaniem Bayern jest lepszy pilkarsko od Chelsea, do tego ci drudzy sa oslabieni kadrowo, ale licze wlasnie na Chelsea, a to za heroiczna walke z Duma Katalonii i wielki charakter. Za te wszystkie lata, kiedy tak daleko dochodzili w tyh rozgrywkach, chyba w koncu powinni to wygrac, aby ci pilkarze poczuli sie spelnieni.

Myślę, że większośc z Was widziała obrazki na kwejku lub coś, gdzie autobus Chelsea zasłaniał bramke, a zniego wysiadł tylko Drogba, bo ktoś musi grać, albo podobny - cała drużyna The Blues zasłania bramke cisną się na siebie, stają na sobie, a drogba podobnie jak wcześniej wyszeł grać :). Mam nadzieje, że nie będzie tak - bramkarz wykopuje piłke do jednego wysuniętego zawodnika, a ten jakimś spodobem strzela gola. Licze na naprawde ciekawy mecz gdzie dwie drużyny będą naprwde ze sobą rywalizowały i pokazywały co to prawdziwy football :)

Osobiście licze niemiecki zespół. Nie wiem czemu. Pewnie dlatego, że pozbawił Realu szans na gre w finale B)

Niestety, Chelsea zdobywała gole po wybiciu przez bramkarza...

Teraz kibicuje Bayernowi za rozbicie Reala :P

I ja również stoję za Bayernem ;) I liczę na grę z obu stron, a nie że Chelsea stanie w całości w swoim polu karnym ;p

Jestę archeologię

warn_ico.png
Za glupi post i drugi za archeologie. - Dzz'

Póki na forum nie zostanie otworzony nowy dział dla sportu, temat wrzucam tutaj, później się ewentualnie przeniesie.

LM sezonu 2011 - 2012 zbliża się nieubłaganie, a już dziś za pół godziny odbędzie się losowanie do fazy grupowej, więc i będzie o czym podyskutować. Ceremonia odbędzie się w Monako, w Grimaldi Forum o 17:45 również naszego, polskiego czasu. Streama z imprezy dodam za jakieś pół godziny, a póki co - koszyki, z których zostaną wylosowane drużyny: (lista pobrana z fcbarca.com)

Koszyk 1

Manchester United, Anglia (151,157)

FC Barcelona, Hiszpania (141,465)

Chelsea Londyn, Anglia (129,157)

Bayern Monachium, Niemcy (118,887)

Arsenal Londyn, Anglia (108,157)

Real Madryt, Hiszpania (103,465)

FC Porto, Portugalia (100,319)

Inter Mediolan, Włochy (100,110)

Koszyk 2

AC Milan, Włochy (94,110)

Olympique Lyon, Francja (92,735)

Szachtar Donieck, Ukraina (87,776)

València CF, Hiszpania (85,465)

Benfica Lizbona, Portugalia (81,319)

Villarreal CF, Hiszpania (75,465)

CSKA Moskwa, Rosja (73,941)

Olympique Marsylia, Francja (68,735)

Koszyk 3

Zenit St. Petersburg, Rosja (60,441)

Ajax Amsterdam, Holandia (56,025)

Bayer Leverkusen, Niemcy (54,887)

Olympiakos Pireus, Grecja (50,833)

Manchester City, Anglia (47,157)

Lille OSC, Francja (40,735)

FC Basel, Szwajcaria (39,980)

BATE Borysów, Białoruś (23,216)

Koszyk 4

Borussia Dortmund, Niemcy (22,887)

SSC Napoli, Włochy (21,110)

Dinamo Zagrzeb, Chorwacja (20,224)

APÓEL Nikozja, Cypr (13,124)

Trabzonspor, Turcja (12,010)

RC Genk, Belgia (8,400)

Viktoria Pilzno, Czechy (5,170)

Oţelul Galaţi, Rumunia (5,164)

Cokolwiek wypadnie, Barca na pewno trafi na kogoś ze wschodu - stooooo pięćdziesiąt procent D:

#edit,

w Polsce transmisja na EuroSport i nSport. W necie, tylko dla posiadaczy IE lub Firefoxa - http://drhtv.com.pl/transmisja-4213.html, dla posiadaczy Chrome'a - http://back-tv.xaa.pl/viewpage.php?page_id=1

#edit2,

grupy już są znane:

Grupa A: Bayern Monachium, Villarreal, Manchester City, Napoli.

Grupa B: Inter Mediolan, CSKA Moskwa, Lille, Trabzonspor.

Grupa C: Manchester United, Benfica Lizbona, FC Basel, Otelul.

Grupa D: Real Madryt, Lyon, Ajax, Dinamo Zagrzeb.

Grupa E: Chelsea Londyn, Valencia, Bayer, Genk.

Grupa F: Arsenal Londyn, Olympique Marsylia, Olympiakos Pireus, Borussia Dortmund.

Grupa G: FC Porto, Szachtar Donieck, Zenit St Petersburg, Apoel Nikozja.

Grupa H: FC Barcelona, AC Milan, BATE Borysów, Viktoria Pilzno.