Lineage 2, Vindictus czy WoW- priv - Jakaś grupka

Dantey myśle że atlantiss mimo wszystko będzie fajniejszy zresztą łatwiej go ściagnąć itp :)

Horda czy Ludzie (nie pamiętam nazwy dobrych xD)

Czemu w atlantiss cata jest badziewnym dodatkiem ?? :huh:

Mam tego atlantissa serwer główny ale nie wiem czy robic Horde czy Aliance

nie atlantis jest badziewny tylko sam dodatek Cataclysm.. Juz pod koniec Wotlk wow był uproszczony tak by ludzie mogli łatwo szybko i bezproblemowo wszystko zdobywac.. W cata Exp jest zerowym wyzwaniem, bardzo łatwo sie zabija, umiejetnosci sa uproszczone, kazda postacia sie gra łatwo. Niektorym sie moze podobać. Ale kiedys trzeba bylo sie odrobine wysilic poszukac nawet na internecie gdzie co mozna miec.. A tam gra wszystko podaje na tacy.. ty tylko musisz zrobic to jak gra ci mowi. Da sie grać owszem dalej jest bardziej grywalny od innych mmo jak dla mnie, tylko ja porownuje ze starszymi dodatkami. Sam mam na atlantisie 60+ shamana w hordzie chyba. Takze jakbyscie wybrali horde to moze kiedys z wami zagram ^^

Co do Horde/alliance wybór niby ma znaczenie bo Rasy maja rozne "dodatki" warto o nich poczytać.

Ja jestem za Hordą znudziły mi się dobre ,,Strony'' i jakiś TS3 w końcu

A i podczas robienia konta polecam byscie dodali wzajemnie swoje loginy do Recruit a friend wtedy bedzie szybciej exp wam leciał do 60 lvl :P (To jest legalne jakby co). Przykladowo X robi konto Y go dodaje to obaja maja chyba 3x exp jak expia razem. Wtedy ktos moze dodac Y i wtedy jak Y expi z jednym i drugim to kazdy jest happy..

//edit: Po zrobieniu konta jest recruit a friend.. Dana osoba wysyła link z ktorego druga ma sie rejestrowac

Może załatwmy kanał na naszym forumowym Tsie

To rozumiem, że Atlantiss? :D

Na to wychodzi

malo ludzi na tym atlantisie

Nie narzekaj xD

Nie żebym miał coś przeciwko Atlantiss czy Sunwell

Ale jak patrzymy tylko na priv WoW to tylko polskie bo może są np. privy WoW zagraniczny ale gdzie też gra sporo polaków

są ale mało które warty. Podłog skryptow Sunwell przebija nawet zagraniczne serwery. Molten niby jest ale tam sa gildie które ida np full PvE wiec predzej znajdziecie cos dla siebie na polskich. Grałem na moltenie rok temu na cataclysmie to mialem problem z wbiciem 15 lvl bo nic nie dzialało. A Wotlk molten a sunwell stoją pewnie na równym poziomie.

Nic nie dogadamy sie przez forum potrzebujemy TSa

@ GryfoooX Jednak na żadnym zagranicznym serwerze nie znajdzie się tyle polaków, co na takim Atlantiss'ie. Dodatkowo nie ma IS. Jak to czasami privy miewają.

mi to tam rypka czy polacy czy nie no ale jak mam grac na serwerze gdzie jest 700 osob to chyba podziekuje

ja grałem jak było 200 osób i starczało mi w zupełnosci na wszystko. Problem jedyny to ekonomia i handel. 900 osob jest w zupełnosci wystarczające. Taki serw ma juz to co trzeba.

Dobra teraz decyzja Horda czy Alliance

Horda, bo ich mniej, to się wspomoże

Popieram Horde