Lineage 2, Vindictus czy WoW- priv - Jakaś grupka

Jeśli komuś to pomoże mam tu ciekawą odpowiedź od gracza co nie dawno miałem problem z wyborem priva on mi pomógł

"Na moltenie nie polecam grać. Dotacja, bugi, kolejki, lagi no i to jednak zagraniczny chociaż co kto lubi. Atlantiss mało ludzi i cata a póki co serwery pod cata + są pobugowane i nie do końca takie jakie być powinny. Jeśli chcecie najsprawniejszy i równocześnie posiadający max ilość graczy online to serwer sunwell, na prawdę technicznie w porównaniu do reszty serwerów to nie ma co równać, gorzej ze społecznością gimbusów i trolli przez co trzeba wyłączać chat lub ignorować co trzecią osobę. Theatre of dreams bez takiej rażącej liczby dzieci neo, ale mało online i słabszy technicznie od sunwella, jeśli chodzi o bugi i ilość działających rzeczy. Z TBC to hellground, choć ten serwer już nie jest tak dobry jak kiedyś. Zadowalająca ilość online w okolicach 1,5k, trzyma się już kupę lat. Żeby ułatwić podam od najlepszego jeśli chodzi o sprawność techniczną, ilość online czyli ogólnie taki overall, komfort grania oraz ocenę moim zdaniem."

"Sunwell (3.3.5 wotlk) 4,5/5
Hellground (2.4.3 tbc) 4/5
Atlantiss (4.0.6 cata) 3,8/5
Theatre of Dreams (3.3.5 wotlk) 3,6/5
Molten (3.3.5 wotlk) 3/5
Molten (4.3.4 cata) 2,8/5"

Ja myślę że Atlantis będzie okej bo i tak będziemy grupą to od innych raczej przydadzą nam się itemki

Nie wiem czy cie dobrze zrozumialem ale w wowie nie da sie oddawac itemow :P jak raz załozysz to juz mozesz conajwyzej go sprzedac do npc. Ale nie wiem czy to o to ci chodziło :/

Nie grałem w WoW kiedyś tylko pare dni

Nie no spoko tylko informuje :) Co do tamtego opisu to jest w 100% prawdziwy :P A na atlantisie da sie grac.. są bugi ale nie na tyle by nie dało sie grać

Dobra Dantey jeszcze TS i mozna zaczynac z tym mini clientem atlantissa :)

No to ja też myślę że Atlantiss będzie dobry :D

Ps. Jutro będę na TS'ie bo dopiero jutro odbieran nowe mikro ;)

Ogólnie to ja sie nie pisałem na gre z wami xD tlyko wam pomagam z wyborem bo troche juz gralem. Ale jesli gracie w hordzie to jak bedzie mi sie bardzo nudzic to moge pograc z wami bo mam tam niemały lvl. Tylko zebym pozniej wiedział jak do was trafic :)

Aha spoko to zaczynam sam :)

To jak coś ustalicie na TS, to mi wyślijcie info, jak mówiłem nie mam mikro :unsure:

Ts nie mamy ktoś musi załatwić na ten moment to wiemy że serwer to Atlantiss i gramy Hordą

Myśle ze skusze sie na gre z wami. Jak mam was tam znaleźć?

Nie wiem nie znam sie ale jestem w poczatkowych lokacjach orka

no mi chodziło o wasze nicki poprostu :D

Criger :)

I kurcze gdzie ta ekipa? xD Wszyscy gdzies zniknel nikt sie nie odzywa :D

Odzywam się :D Dzisiaj mam czas, spokojnie pobiorę i ruszam

Jakby co mozna pobierac i grać jednoczesnie na atlantisie :)

ja sciągam Sunwella! 4k online, serwer najlepszy technicznie itp.

TS3 mam swojego zapraszam!

tsx61.net-speak.pl:6340

Torrent do wotlk 3.3.5a (spaczowany, gotowy do odpalenia)
http://thepiratebay.se/torrent/6163279

warn_ico.png
Warn za offtop. - Might

Szkoda ze sunwell :P Chyba reszta tu nie chciala sunwella albo nie wiem co ale wybrali atlantissa wiec tam na nich czekam jakby co