Lineage II GoD od Innova czy NC

Tak jak w temacie który jest dla nas Polaków lepszy. Gdzie mniejsze lagi i lepszy item shop.

Innova EU + IS w miare ogarnięty

NCsoft US + IS psujący tą gre

Każdy wie że dla Nas polaków pingowo EU>all

Nie oceniaj z góry,że Innova ma lepszy IS, przecież to dopiero Beta, wszystko może się zmienić <_< Może się okazać, że Innova doj*b**e taki IS, iż bez niego będziesz nikim w grze ;)

Innova-lepszy support

Innova-nie ma lagow

Innova-tylko x2 exp w is

Innova-mniejszy client

NcSoft-shit support

NcSoft-LAGIII

Ncsoft-bronie do kupienia w is i inne pierdoly

NcSoft-client 15gb downloadu

Chyba prosty wybor co nie?

IS SIE NIE ZMIENI!!!! BEDZIE TAKI JAK NA RU OFFIE...juz od tym dawno pisali...w miare ogarniety IS..jedyne co mozesz sobie kupic to exp x2...

Innova - Premium Account z 2x expem, multiclientem, unikalnymi miejscówkami z unikalnymi itemami, brak kolejek..

Tak więc jeśli Ci premium będą zbyt op to niestety kończę z L2..

Bladek, grałeś na NCSoft? Bo widzisz, ja mam tam bisha 86 i NIGDY nie miałem lagów.

Wybieram NCSoft.

gralem hahaha i sa lagi...chyba ze dla ciebie 1/3 opoznenie to ne lag...:)

Lagi czasem wystąpią 1 sekundowe.

Innova - Premium Account z 2x expem, multiclientem, unikalnymi miejscówkami z unikalnymi itemami, brak kolejek..Tak więc jeśli Ci premium będą zbyt op to niestety kończę z L2..

mijscowki...solo kamaloka na , ktora prwie nikt ne chodzi ;) multiclient-2 postacie na x1...eh nie dziekuje ...ITEMKAMI jakimi....?

Bladek, ja gram na serverze NCsoftu i jakoś nie mam lagów ani opóźnieź.. Co do supprotu to ja miałem zawsze z GM'ami miły kontakt i zawsze gdy miałem jakiś problem dostawałem odpowiedz z pomoca.. Co do klienta też jesteś w błędzie i podajesz nie prawdziwe informacje bo klient po wyjściu GoD waży ~ 6.5 gb :) jedyny minus z mojej strony to CZAS. Jak na razie to start Innovy to jeden wielki fail gdzie więcej problemów z zainstalowanie i odpaleniem gry niż z samą grą ale wybaczam im to bo to beta testy. Mam nadzieje, że po wystartowaniu serwera te problemy znikną i wszystko będzie okej a może przeniosę się na server innovy ze względu na czas :)

Innova = Wipe po OBT, NCSoft = Już można grać, bez problemów.

NCSoft>Innova.

Na NC SOFCIE nie ma lagów... servery są przeludnione ale na dobrej maszynie da się grać, na gorszych pc gra się strasznie tnie, ale lagów nie ma. Natomiast na serverach US są bugi. Na przykład grając De elfem nie możesz zrobić questa na wilka... Innova jeszcze nie ruszyła więc nie wiem jak tam to wygląda.

@up

Intel C2Q Q6600 2.4@3.2Ghz, 4GB RAM, GTX460 1GB i MOCNO laguje w mieście, nawet kiedy wszystko ustawię sobie na najniższe to i tak w mieście jest padaka... Może to "zasługa" 64 bitowego systemu (na stronie jest o tym informacja, że może on powodować problemy) ale bez przesady... ;d

@upIntel C2Q Q6600 2.4@3.2Ghz, 4GB RAM, GTX460 1GB i MOCNO laguje w mieście, nawet kiedy wszystko ustawię sobie na najniższe to i tak w mieście jest padaka... Może to "zasługa" 64 bitowego systemu (na stronie jest o tym informacja, że może on powodować problemy) ale bez przesady... ;d

To nie przez lagi(czyt. problem NCSOFTU) tylko WYŁĄCZNIE twojego komputera.

Mi też lagguje w mieście tylko, że od Innovy.

Ja czekam na grę bez wipe i mam nadzieje, że pl wersja szybko wbije bo jakoś nie mogę się odnaleźć w tym świecie:)

Ja polecam Innove bo tam będę grał.

eh glupoty mowia Ci z NcSoftu bo sami tam maja postacie i nie chcecie by ktos gral na NCsofcie tyle.na innovie jak sciagam po 800kb nie mam nawet pol laga a neta mam 8mba na ncsoft sa lagi ale dla was to JUZ nie sa lagi po przywykliscie eh..wiec po co tak piszecie

.No i co z tego ze ebdzie wpe:| ??? za tydzien wszyscy rusza od novva bez placzu

eh glupoty mowia Ci z NcSoftu bo sami tam maja postacie i nie chcecie by ktos gral na NCsofcie tyle.na innovie jak sciagam po 800kb nie mam nawet pol laga a neta mam 8mba na ncsoft sa lagi ale dla was to JUZ nie sa lagi po przywykliscie eh..wiec po co tak piszecie.No i co z tego ze ebdzie wpe:| ??? za tydzien wszyscy rusza od novva bez placzu

Jak mieszkasz w jakimś zadupiu to może i lagi masz.

Zobaczymy na MassPvP... A Bladek mówi dobrze. Pochodz na WSAD na Innovie i na NC soft, to zobaczysz różnice po ilu Ci załapie, bo myszką ciężko wyczuć. Tak samo jest z League of Legends. Grasz na US, jest ok nie mam lagów. A idziesz na EU grasz z 3 rundki wracasz, a tu ku*** lag za każdym kliknięciem się okazuje... W L2 też tak jest, ale jak wam to nie przeszkadza, że bishop nie wyleczy przez opóźnienia to GL&HF.

100tys miasto moze i zadupie.....krakow tez zadupie warszawa tez? wiec nie placz ok? bo z kim gralem to ma lagi na ncsofcie jedyna mozliwosc do battlle ping , ktory jest platny.... i nie wiem po co sie unodisz dzieciaku z tym gdzie mieszkam:) pierw sobie pograj tu i tu i stwierdz co to sa lagi....bo dla jednego lag to klatk idla innego 1/3 sekundowe opoznienie chlopcze

Mi też lagguje w mieście tylko, że od Innovy.Ja czekam na grę bez wipe i mam nadzieje, że pl wersja szybko wbije bo jakoś nie mogę się odnaleźć w tym świecie:)Ja polecam Innove bo tam będę grał.

Ja też za innovą jestem, a co do polskiej wersji- to dla mnie może ona nie wychodzić bo to popsuje tylko gre. Niby jak będzie się nazywać set draconica? Smoczy set xd? Bez jaj proszę;] Co do NCsoftu, jak by zostawili EU serwery tak jak to było za czasów P2P to był gram na NC ale że wszystko zlikwidowali i zostały tylko amerykańskie to ja dziękuje.