Lineage II GoD od Innova czy NC

Leatrix lag fix - a o tym to nie slyszales ? Potwierdzam brak lagów na ncsofcie.

Sprawdzcie w routerze porty 7777 etc.

boze co za ludzie.zagarjcie na polskim privie i na ncsofcie...albo ns iinnova i zobaczycie jaka jest roznia...a w tej grze minimalny lag=ded

Na początku na Shilen dość często padał z przepełnienia średnio co 3h, no i są problemu żeby się zalogować po 14 godzinie jest przepełniony:) Za to nowy Magmeld ma mniejszy online i zawiera kilka poprawek których nie ma w Shilenie np. więcej quest monsterów. Na dzień dzisiejszy oba są stabilne ale i tak pewnie wybiorę nasz EU Innowy:)

Pytanie czy w sklepach obu firm będzie można kupić zwoje do enchantowania broni R, bless albo crystal czy tez zwykłe?

Pozdrawiam

To która wersja jest lepsza? Głównie chodzi o to żeby dużo ludzi grało i żeby fajnie się grało... ;d

Jak widzisz zdania są podzielone ;p Ale wbijaj na Innove, dużo ludzi 0 lagów.

Na początku na Shilen dość często padał z przepełnienia średnio co 3h, no i są problemu żeby się zalogować po 14 godzinie jest przepełniony:) Za to nowy Magmeld ma mniejszy online i zawiera kilka poprawek których nie ma w Shilenie np. więcej quest monsterów. Na dzień dzisiejszy oba są stabilne ale i tak pewnie wybiorę nasz EU Innowy:) Pytanie czy w sklepach obu firm będzie można kupić zwoje do enchantowania broni R, bless albo crystal czy tez zwykłe?Pozdrawiam

Na Innovie scrolli nie widziałem, za to kamyczki do enchant rate + są. Scrolle niby można wylosować ze skrzynek w IS, ale nie wiem jak to jest w praktyce. PS. Scrolle łatwo zdobyć Rgrade, nawet blessedy. Ale to tajemnica. :D

zdecydowanie innova lepsza

Ludzie jesteście śmieszni. Na NC SOFCIE nie ma żadnych lagów nawet najmniejszych. Grałem na privach 6 lat polskich amerykańskich ruskich rumuńskich itd i porównując to do Offa US stwierdzam iż nie ma żadnych lagów. Wmawiajcie sobie dalej. To samo tyczy się lola, gram na US, na EU też mam konto i nie widzę żadnej różnicy. Ponadto na NC SOFCIE każdy dostaje na kolejnych lvlach itemy ze stronki za darmo na 30 dni ( broń z SA, sety i biżu do A grade) tak więc duży bonus na start. Jak na razie admini pomocni i szybko reagują na problemy, aczkolwiek jest kilka bugów. Sporo polaków, dużo ludzi. Ogólnie fajnie się gra. Jedyna rada to wybrać server shilen lub magmeld. Innova jak na razie nie zachwyca, stronka lipna, z beta testami problemy, polski klient będzie dopiero w nowym roku i na dodatek item shop... NC SOFT > INNOVA, aczkolwiek aby to ostatecznie sprawdzić, trzeba czekać aż ruszy innova.

i na dodatek item shop... NC SOFT > INNOVA

Akurat na Innvoie w IS jest tylko xp x 2 i jakieś special zone. A na NC SOFT można nawet itemki kupić, więc pozdro. Jak będę chciał grać z donatorami to pójdę sobie na White-Eagle - x2000 to przynajmniej mnie nie będzie wkur*** jak mnie ktoś zabije bo to PVP a na x1 jak mi ktoś wyskoczy odrazu a 61 lvlu z full a g rade wy enchantowane to weź w ogóle daj spokój ;p

Sciagnalem oba clienty. Zainstalowalem Leatrix Latency fix i nie widze roznicy. Lagów nie mam na zadnym.

eh ludzie po co wy sie locicie skoro 10 oosb mowi ze sa lagi ?...gram widzialme rozne servery i to laguje ... NCSOFT

Leatrix lag fix - a o tym to nie slyszales ? Potwierdzam brak lagów na ncsofcie.Sprawdzcie w routerze porty 7777 etc.

apropo portów to mam taki problem:

Mieszkam w akademiku i mam wszystkie porty (oprócz gg, przeglądarki, skype etc.) poblokowane. Moge pójść do admina i poprosić, żeby mi to odblokował, ale nie wiem jakie porty. Te same co dla ver. NCsoftu (2106, 7777, 2009) czy może Innova korzysta z jakiś innych? Oczywiście mam zamiar grać na EU. Jeśli ktoś ogarnia sfere sieciową to byłbym bardzo wdzięczny gdyby to dla mnie zrobił i sprawdził jakie porty wykorzystuje Innova :)

Pozdrawiam.

Mnie wk***ia to pobieranie klienta od Innova, to chyba jakiś totalny żart...,co oni sobie myślą :blink:

Wypuścili gre , pobieranie zjebane..

Mi tam ladnie pobieralo z innovy :)

Mi tam ladnie pobieralo z innovy

Mi nie, 1200-1800bps = 120-180mb/s ponad 1 dzień i miałem problemy z pobraniem lunchera na dodatek.

Mi pobierało 5000-6000bps przy necie 10mb ;d

Mi przy necie 2 MB pobieralo jakies 1900bps czyli maxem :)

Mnie wk***ia to pobieranie klienta od Innova, to chyba jakiś totalny żart...,co oni sobie myślą Wypuścili gre , pobieranie zjebane..

Weź się uspokój dzieciaczku, gry nie wypuścili to dopiero BETA i po to ona jest żeby takie najprostsze problemy naprawić przed startem (7 grudnia).

**I oczywiście wybieram Innove i servery Angielskie nie mam zamiaru grać z gimbazą na Polskich.

Ja mam pytanie. Gdzie wy wszyscy czytaliście o polskich serwerach ? Bo z tego co mi wiadomo, to była tylko wspominka o "polskim l2", dajcie link plox...

Ja mam pytanie. Gdzie wy wszyscy czytaliście o polskich serwerach ? Bo z tego co mi wiadomo, to była tylko wspominka o "polskim l2", dajcie link plox...

Link: lineage2.eu

Z moich informacji wynika, że polskiej wersji L2 można się spodziewać dopiero po okresie 2-5 miesięcy.

Osobiście wybieram Innove:

+ mniejsze latency

+ lepszy support

+ większe zabezpieczenia przeciw botom itp.

+ prawdopodobnie szybsze aktualizacje do następnych kronik (chyba, że wprowadzanie GoD przez NCSoft NA nie będzie odosobnionym przypadkiem)