Lineage II GoD od Innova czy NC

Ja sie dolaczam do ludzi ktorzy ida grac na kliencie Innovy bo faktycznie jest duza roznica ping NcSoft serwery a Innova serwery, na ncsofcie wieczorem juz jest masakryczny problem z wbiciem na serwery, a po drugie support nie tylko w L2 ale i w innych tutulach tej firmy jest fatalny w US czy EU (jedyny wyjatek azjatycka strefa).

Leatrixa uzywam juz bardzo dlugi czas i sprawdza sie w wielu grach wiec proponuje posciagac kazdemu nawet z kosmicznym netem.

Gra sciagala mi sie bez zadnego problemu z max szybkoscia lacza.

A ci ktorzy twierdza ze na NCsofcie lagów nie ma powodzenia z graniem na US zobaczymy jak dlugo.

Serwerów polkich nie bedzie bedzie co najwyzej obslugiwany polski klient na kazdym serwerze z Innovy.

Ja twierdzę, że lagów nie ma na NCSofcie, są tylko spadki FPS'ów jak mam 100+ ludzi na ekranie w mieście, a tak to chodzi płynnie i bezproblemowo więc kiedy mam się przekonać, że lagi tam jednak są?

Ja twierdzę, że lagów nie ma na NCSofcie, są tylko spadki FPS'ów jak mam 100+ ludzi na ekranie w mieście, a tak to chodzi płynnie i bezproblemowo więc kiedy mam się przekonać, że lagi tam jednak są?

zobaczysz na pvp:)

Skredi po pierwsze nie mowie o klatkowaniu w mniescie bo nie jestem idiota nawet moj sprzet sie przycina w miastach a mam go przygotowanego pod siege w Aionie ale na serwerach ncsoftu zdaleka od miast gdzie ciezko zeby bylo wiecej niz 20 osob kolo ciebie potrafilo robic takie lagi ze masakra ale kij na mapie pare razy lagowalo na inscie kamaloka gdzie bylo na szesciu a internet mam 10megowy a na Innovie nie zdarzylo mi sie jescze takie cos.

Ja juz widze jak te servery nc softu beda dzialac przy jakims raid bosie, oni zrobili l2 wedlug mnie tak na odczepke i te cale serwery

Mam drobne pytanie: da się ściągniętego clienta ncsoftu zmienić go na innove? Nie chce mi się drugi raz tego wszystkiego pobierać.

Cóż Bladek, wciąż uważasz że Innova jest lepsza od NCSoft? Bo chyba ostatnie wydarzenia mówią same za siebie :D

@up

Nie da się.

Cóż, jeśli Siege i inne rzeczy na NCWest są o 3 w nocy naszego czasu to przechodzę na Innovę...

Cóż, za chwilke zrobi się najazd na Innove, bo paru kretynów nie umie zainstalować gry. Ja gram na NC, od początku tak mówiłem, mam już pobraną wersje US, lagów nie mam w ogóle (ping 70-80) i bardzo się z tego ciesze.

A jak ktoś nie może sobie Innovy zainstalowac, to pousuwać stare wersje Visual c++. Ot, cała tajemnica, i cały za***iscie skomplikowany proces instalacji. Epicko trudne, nieprawdaż? Nie musze dodawać, że podczas instalacji, jest jak wół napisane, że trzeba to zrobic, no ale, tak to jest, jak się angielskiego nie zna.

Btw. Pobrałem także EU, wbiłem na jakis czas, ale chat już przejęty przez Wojsko Polskie :D Dumni z naszych żołnierzy możemy być.

Cóż, jeśli Siege i inne rzeczy na NCWest są o 3 w nocy naszego czasu to przechodzę na Innovę...

Eee... nie?

Naia jest zlokalizowana w Ameryce, ale funkcjonuje wg. czasu europejskiego.

Eee... nie?Naia jest zlokalizowana w Ameryce, ale funkcjonuje wg. czasu europejskiego.

Ekhm naia to serwer ktory powstal przez polaczenie starych serwerow wraz z graczmi ktorzy graja po pare ladnych lat ... wiec hf w doganianiu takich aliancow. A jedyne dwa "swieze" serwery maja czas USA i do tego jeden z nich stoi na zachodnim wybrzezu

Tak jak w temacie który jest dla nas Polaków lepszy. Gdzie mniejsze lagi i lepszy item shop.