Siema.Mam pytanie czy gildia będzie na serwerze ENG czy przeniesie się na PL???Bo tutaj mnie wkurwili... wolałbym serwery angielskie i gre też, a nie polskie serwery...To się zdecyduj <...>, z dzieckiem się gada czy z kim ? Po jakiego wkładałeś podanie do Nas jak teraz wyskakujesz ze zmianą servera ? Oficjalne tracisz rangę członka Anati, jak się zdecydujesz wejdź na Tsa, mam dość dziecinady...Za wulgaryzm. - dzz'
Lineage2.eu (Innova)
Siema.Mam pytanie czy gildia będzie na serwerze ENG czy przeniesie się na PL???Bo tutaj mnie wkurwili... wolałbym serwery angielskie i gre też, a nie polskie serwery...Za wulgaryzm. - dzz'Dzięki
To nie jest miejsce do ustalania takich rzeczy. Jak chcesz jakieś info odnośnie klanu to jest ts oraz forum klanowe znajdziesz tam wszystkie potrzebne ci informacje tak jak każdy chętny(informacji) osobnik. Przypominam o wymaganej kulturze osobistej . Wstawiając takie posty nie świadczysz dobrze ani o sobie ani o nas.
To się zdecyduj , z dzieckiem się gada czy z kim ? Po jakiego wkładałeś podanie do Nas jak teraz wyskakujesz ze zmianą servera ? Oficjalne tracisz rangę członka Anati, jak się zdecydujesz wejdź na Tsa, mam dość dziecinady...
A gdzie jest napisane czy gramy na angielskim czy na polskim będziemy grać...
Na TSie, koniec spamu
Rekrutacja do klanu AnatidefobiaForum klanowe: http://anatidefobia.xaa.pl/Rekrutacja: http://anatidefobia.xaa.pl/viewtopic.php?f=3&t=2Ogólnie poszukujemy osób do miłej wspólnej zabawy.Gracze z nadmierną ilością:testosteronuprzerostu ambicjisą niemile widziani w naszych szeregach (prędzej czy później out). Wymagania nie są wygórowanie, a mianowicie:kultura osobistabycie po mutacjikorzystanie z TSabycie w miarę ogarniętymOferujemy:wspólną zabawęmiłą/ przyjazną atmosferęmożliwość dzielenia się doświadczeniem (to szczególnie dla osób zaczynających przygodę z L2)pomoc w grzestały kanał TSTS3Adres: greenleaf.servegame.com:9990Kanał: 3. Lineage 23.2 Anatidefobia3.2.1 Akademia (bez hasła)3.2.2 Oficerowie (hasło)3.2.3 PvP / Pk (hasło)
A gdzie jest napisane czy gramy na angielskim czy na polskim będziemy grać...
Po pierwsze , TS nie stoi od tak sobie z nudow ....
Po drugie ,to jest forum ogolne ( rekrutujace) ,wiec pytania tego typu nie powinny miec miejsca ...
Po trzecie ,skoro ciezko wbic ci na TS , mamy wlasne forum na ktorym mozesz zadawac takie pytania ...
Po czwarte, wchodzenie na TS po starcie gry jest OBOWIAZKOWE , takze i tak cie to nie ominie , nie dostosowanie sie = kick nie zamierzam przez kogos zawalic rajdu / siegu bo pewna osoba nie wbila na ts lub poprostu nie bedziesz brany nawet pod uwage w razie jakiegos wypadu .
Tylko ja nie mówiłem, że na ts'a wchodzić nie będę, bo zaglądam na niego...
Tylko ja nie mówiłem, że na ts'a wchodzić nie będę, bo zaglądam na niego...Zaglądasz na niego ale nikt Cie tam nie widział, ciekawe.
No chyba, że chodzi Ci o noc jak nikogo nie ma ;d
Jak na moje użytkownik nie jest godny zachodu, i myślę że większość naszej ekipy z TSa będzie takiego samego zdania.
My gramy dla ekipy a nie dla konkretnego serwera, więc daruj sobie kolego.
Zbieramy tylko dojrzałych zdecydowanych graczy. Jeśli ktokolwiek przyjmie Cie do Anati to nie licz na moje pt
i tak jest z każdym userem chcącym grać z nami.
W skrócie: dojrzałość, zdecydowanie, fun z gry no i obowiązkowy TS.
Rekrutacja: http://anatidefobia.xaa.pl/viewtopic.php?f=3&t=2
Wasza rozmowa wygląda w ten sposób:
Dajcie sobie spokój. Powinniśmy się cieszyć z tego, że L2 będzie f2p z porządnym i nie codziennym IS'em.
IS będzie i to jeszcze jaki będzie tak samo jak w RoM'ie...
@KonradBolusiek
Masz jakieś podstawy żeby tak sądzić ? ...
IS będzie i to jeszcze jaki będzie tak samo jak w RoM'ie...I tu się mylisz zacofany krasnoludzie ;p
IS będzie taki sam jak na ru-off
Pozdro i poćwicz, ale nie z nami ;d
IS będzie i to jeszcze jaki będzie tak samo jak w RoM'ie...
Na l2.ru kiedyś pisali, że będzie jak na Ruoffie, tzn."Soul szaty" "Spirit szaty", skrzynki z losowym rewardem ( najlepsze co można, to chyba EWS/EAS ), 1.5x exp, różne potki ( 600hp i 300 mp (1/1minuta).) Itp. Więc nie wiem jak ktoś ktoś z czymś z tego IS może być ultra OP... jedyne co to te potki i exp są wmiare, bo expisz cały czas praktycznie...
Ludzie tu sie sklada podania o wspolna zabawne z normalnymi i milymi graczami, temat nie zostal zrobiony zeby sie klucic o co kolwiek i nie robicei problemu ani nie ch nie padaja beznajdzie pytania czy nie wiem tylko odnoscie sie konkretnie do tematu jaki byl założony co do niektorych wystrczy sama wypowiedziec i bym mogl podziekowac za dalsza współpraca chce miec ludzi w gildi przy ktorych bede mogl milo spedzic czas odstresowac sie zapominajac o innych rzeczach a nie wchodzic do gildi po to zeby jakas faja mi podnosila cisnienie ... albo sie zachowujemy jak ludzie i bawimy jak ludzie a dla bydla miejsca nie ma oficjalnie jestem swiezak w gildi ale postaram sie tez zadbac o jak najlepsze i przyjemniejsze warunki gry dla mnie jak i dla ziomkow AnatiDefoBi
posted by DRAGORE
apeluje jeszcze raz do wszystkich nowych i starych osób zaglądających do tematu , temat zostal zalozony dla was zeby zebrac ekipe do grania zaznaczama normalnych ludzi i ogarnietych ja nie jestem jakis z zasadami normalny zwykly chlopak szary z poczuciem humoru
nie wywyższam nie robie problemow mily dla otoczenia haha xD zeby nie bylo ze sztywniak
no wracajac odnoscie sie do tematu ewentualnie pytania dotyczace gildi ITP ITD... Moderatora i osob opowiedzialnych za forum prosze usowanie innych postow nie dotyczacych tematu poniewaz moje zdanie jest takie ze uwazam cos takiego za spam ... do moderatora taki maly P.S. zeby nie dawal ostrzeżeń za za przeklinanie bo jak narazie to zauwazylem tylko w tym zwracanie uwagi moderatora ... czasami nie mozna wyjasnic czegos innymi slowami bo takie to moze byc za***iste to jest poprostu wyrazenie naszego zadowolenia za co jestesmy ostrzegani to tylko taki maly np. trafiaja sie tez ludzie poprostu tacy dla ktorych trzeba no strzepic jezyk bo moderator spi a poleci przeklenstwo to ostrzezenie a sprawa dotycząca bieżącej sprawy jest olana ... jak sa bledy nie zwracajcie uwagi nie jestem dyslektykiem ale jakos tak o
I tu się mylisz zacofany krasnoludzie ;pIS będzie taki sam jak na ru-off Pozdro i poćwicz, ale nie z nami ;d
Ja nie jestem krasnoludem, lecz Człowiekiem który ukończył wyższy etap życia... Jakbym był krasnoludem to bym pisał jak Wy takim dziwny poważnym językiem, który występuje u dzieci w wieku 13-15lat
Ćwiczyć ? hah niby co, może Wasz język, nigdy w życiu...
odezwę się, gdy zagram
Jakby ktoś nie chciał siedzieć w takim "legowisku trolla"; chciałby odpocząć, po wyczerpujących zajęciach (nie mam tu na mysli masturbacji ) w spokojnym gronie, nie zobowiązując się do codziennego odwiedzania gry, po prostu wbić kiedy ma się czas i pogadać z kims podczas expienia, moze jakichs instancji to zapraszam. 0 spiny, 0 trollowania, bo przeciez gramy dla zabawy, a nie pod dyktature czyjegoś chorego i wypaczonego pomysłu.
Więcej informacji na
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/22898-lineage-2-ekipka/
Jak macie ochotę możecie się wpisać, żebym wiedział ilu jest chętnych.
Jakby ktoś nie chciał siedzieć w takim "legowisku trolla"; chciałby odpocząć, po wyczerpujących zajęciach (nie mam tu na mysli masturbacji ) w spokojnym gronie, nie zobowiązując się do codziennego odwiedzania gry, po prostu wbić kiedy ma się czas i pogadać z kims podczas expienia, moze jakichs instancji to zapraszam. 0 spiny, 0 trollowania, bo przeciez gramy dla zabawy, a nie pod dyktature czyjegoś chorego i wypaczonego pomysłu.Więcej informacji nahttp://mmorpg.org.pl/forum/topic/22898-lineage-2-ekipka/Jak macie ochotę możecie się wpisać, żebym wiedział ilu jest chętnych.Skoro bez trollowania to po co ten post trollu ?
Witam,napisze krótko, ponieważ zainteresowani wiedzą co i jak.Gra: Lineage 2Serwer: Innova EU [f2p]Start: 30.11.11Mała grupka [8-10 osób] ogarniętych graczy prowadzi rekrutację do miejmy nadzieję przyszłego klanu.Ogólnie poszukujemy osób do miłej wspólnej zabawy.Gracze z nadmierną ilością:testosteronuprzerostu ambicjisą niemile widziani w naszych szeregach (prędzej czy później out). Wymagania nie są wygórowanie, a mianowicie:kultura osobistabycie po mutacjikorzystanie z TSabycie w miarę ogarniętymOferujemy:wspólną zabawęmiłą/ przyjazną atmosferęmożliwość dzielenia się doświadczeniem (to szczególnie dla osób zaczynających przygodę z L2)pomoc w grzestały kanał TSPo więcej informacji zapraszamy na TS3greenleaf.servegame.com:99903. Lineage 23.2 Anatidefobia3.2.1 Akademia (na chwilę obecną jedyny kanał bez hasła)3.2.2 Oficerowie3.2.3 ...
Dobrze hipokryto że nie spełniasz wymagań do własnej grupy mimo iż jesteś założycielem GJ
Kapuscior opusc ten temat, nie spamuj, ponieważ dotyczy on rekrutacji.
Załoz sobie swoj klan, spotkamy sie na pvp