Co myslicie o grze? co wam nie pasuje? Osobiście myśle że gra jest po prostu debila xD ale i tak w to gram bo powiem szczerze że mnie wciągnęła żadnego p2w a to sie liczy.. jedyne co mi nie pasuje to te lobby. jakby nie można było zrobić normalnego. jakich broni i modów używacie?
Loadout dyskusja ogólna
Moim zdaniem gra jest śmieszna sniper nie zabija na hita z najlepszych części
zabija.. łowca głów, zamek no i strzał w głowe zabije na hita
Dołączam się do tematu jak uważacie warto zagrać ? Wybija się z pośród innych tego typu produkcji?
jes sniper zabija na hita tylko trzeba mieć skilla, choć fragerem to on raczej nigdy nie będzie... wcześniej pisałem, że gra lipna ale jakoś mnie wessało aktualnie mam 17 albo 18 lvl postaci broń poziom 7 i odłożone 50k blutonów na kolejne upgrady jak tylko wyleweluje części xD
ta gra coś ma w sobie i najważniejsze, żadnego p2w XD coś ala league of legends
oplaca sie w ogole w tej grze grac z shotgunem? ludzie lataja jak malpy i rzadko co kogos trafiam, moze jestem slaby bo nie przyzwyczajony do dwumetrowych skokow ^.^
shootgun sie nie oplaca moim zdaniem bo jak przyjdzie walka na krótki dystans to bijesz przeciwnika czyli klikasz F to ma zasięg jakoś tak nawet 2,3metry. ja osobiście używam strzelby z napalmem + bioskaner bo wcale nie przybliża a strzelanie z biodra tutaj jest nie celne w mojej konfiguracji. oplaca sie strasznie niby głupia gra bo głupia... ale wciąga jak opętana
Gra jest cholernie wciągająca xD. Lubie w niej ten porypany, czarny humor. Nagorsze jest czekanie w kolejce na mecz, poza tym to 8/10- tłumaczenie, jest żałosne xD. Naprawdę polecam, jeśli ktoś chce się odprężyć i przy okazji pośmiać .
fakt tłumaczenie jest tragiczne. ja czekam maks 15sekund. od 5 lvl 'chyba' można losować ubrania w tych nagrodach codziennych :] sam nie wiem za co te nagrody sie dostaje niby za mecze ale raz dostaje za 3 mecze a raz za 10..
Za pierwszą wygraną każdego dnia, coś jak w Lolu xD. Jak dla mnie najlepszą akcją jest: Koleś pada na ziemie i ostatniem jego tchnieniem życia jest wystawienie "faka" xD.
ale ja te nagrody dostaje kilka razy dziennie więc to nie to najlepsza jest zemsta z napalmem.. gracz wie ze za chwilę doszczętnie splonie i biega jak opętany
potwierdzam takie nagrody dostaje się kilka razy dziennie, np. wzoraj w nocy miałem 3
Może mi ktoś napisać co dają te zółte skrzynki w grze i jak je zebrać ?
zbierasz je gdy wykorzystasz minimum 1 granat albo to co masz w eq. jak coś granat rzuca się pod "c" granat to op broń szczególnie na blitzie wszyscy stoją pod flagą ty wrzucasz granata i masz murowanego triple killa. a wasze najwyższe k/d? moje 8/2 albo jak kto woli 4
Czy ja wiem czy granat taki OP, hmm, z eq, najbardziej OP na ten moment jest chyba Shield..., jedna z bardziej irytujacych rzeczy
tarcza to tylko 1 strzał ze snajpy albo jedno uderzenie
Dzięki za objaśnienie.
Wczoraj na 4 lvlu mi wypadły spodnie ze skrzynki wiec mogę potwierdzić ze wypadają ciuchy.
A co wy robicie ze tak jak pisaliscie macie po 3 skrzynki dziennie? Ja mam tylko jedna za pierwszy mecz dnia.
nie wiem ja po prostu gram.. może tu chodzi o MVP? najlepszy gracz meczu tak sobie myśle czy nie skopałem swojego "builda" mam już całe eq na poziomie 2: bioskaner,napalm,szturm,strzelba,magazynek dużej pojemności (100),zwykłą kolbe i samopowtarzalny spust. moge to opisać tak że amunicji ci w tym nie zabraknie dobra szybko strzelność mały dmg no ale napalm.. dobry widok z bioskanera bo widać kto ile ma HP i dobry zasięg jak na zwykłą broń. Troche martwi mnie ten napalm bo za wolno zabija ale jak by nie patrzeć za 1 celny strzał napalm zabiera jakieś 8,9HP (sam pocisk 2dmg + 2 płomienie po 3,4dmg) niecelne z biodra
@edit: nie tu nie chodzi o MVP. ale po jakieś 10min przerwie zagrałem i znowu mam nagrode. serio nie wiem na czym to polega
http://imageshack.com/a/img839/7159/j387.jpg
Już 100k blutony xD, polecam gierka dobra na odstresowanie, najlepszy wynik póki co to 20/6 i nie gram pf-em xD
laserek mam na 7 i pewnie we wtorek zrobie go na 10-11
Dobre typy ze snjpami, kampią cały czas i się dziwią, że im młot kradną XD... snajper kiepsko się sprawuje jak ci się przeciwnik turla, przeważnie jak kogoś zabiją to sami zaraz giną, biorą jeden pocisk i przeładowanie... ta krótka chwila wystarczy xD
moim zdaniem młot jest op.. nawet jak jesteś w powietrzu to i tak odrywają ci sie nogi xD