Loadout dyskusja ogólna

Co myslicie o grze? co wam nie pasuje? Osobiście myśle że gra jest po prostu debila xD ale i tak w to gram bo powiem szczerze że mnie wciągnęła żadnego p2w a to sie liczy.. jedyne co mi nie pasuje to te lobby. jakby nie można było zrobić normalnego. jakich broni i modów używacie?

Moim zdaniem gra jest śmieszna sniper nie zabija na hita z najlepszych części

zabija.. łowca głów, zamek no i strzał w głowe zabije na hita

Dołączam się do tematu :) jak uważacie warto zagrać ? Wybija się z pośród innych tego typu produkcji?

jes sniper zabija na hita ;) tylko trzeba mieć skilla, choć fragerem to on raczej nigdy nie będzie... wcześniej pisałem, że gra lipna ale jakoś mnie wessało aktualnie mam 17 albo 18 lvl postaci broń poziom 7 i odłożone 50k blutonów na kolejne upgrady jak tylko wyleweluje części xD

ta gra coś ma w sobie i najważniejsze, żadnego p2w XD coś ala league of legends

oplaca sie w ogole w tej grze grac z shotgunem? ludzie lataja jak malpy i rzadko co kogos trafiam, moze jestem slaby bo nie przyzwyczajony do dwumetrowych skokow ^.^

shootgun sie nie oplaca moim zdaniem bo jak przyjdzie walka na krótki dystans to bijesz przeciwnika czyli klikasz F to ma zasięg jakoś tak nawet 2,3metry. ja osobiście używam strzelby z napalmem ;) + bioskaner bo wcale nie przybliża a strzelanie z biodra tutaj jest nie celne w mojej konfiguracji. oplaca sie strasznie niby głupia gra bo głupia... ale wciąga jak opętana :D

Gra jest cholernie wciągająca xD. Lubie w niej ten porypany, czarny humor. Nagorsze jest czekanie w kolejce na mecz, poza tym to 8/10- tłumaczenie, jest żałosne xD. Naprawdę polecam, jeśli ktoś chce się odprężyć i przy okazji pośmiać :3.

fakt tłumaczenie jest tragiczne. ja czekam maks 15sekund. od 5 lvl 'chyba' można losować ubrania w tych nagrodach codziennych :] sam nie wiem za co te nagrody sie dostaje niby za mecze ale raz dostaje za 3 mecze a raz za 10..

Za pierwszą wygraną każdego dnia, coś jak w Lolu xD. Jak dla mnie najlepszą akcją jest: Koleś pada na ziemie i ostatniem jego tchnieniem życia jest wystawienie "faka" xD.

ale ja te nagrody dostaje kilka razy dziennie więc to nie to ;) najlepsza jest zemsta z napalmem.. gracz wie ze za chwilę doszczętnie splonie i biega jak opętany :D

potwierdzam takie nagrody dostaje się kilka razy dziennie, np. wzoraj w nocy miałem 3

Może mi ktoś napisać co dają te zółte skrzynki w grze i jak je zebrać ?

zbierasz je gdy wykorzystasz minimum 1 granat albo to co masz w eq. jak coś granat rzuca się pod "c" granat to op broń ;) szczególnie na blitzie wszyscy stoją pod flagą ty wrzucasz granata i masz murowanego triple killa. a wasze najwyższe k/d? moje 8/2 albo jak kto woli 4

Czy ja wiem czy granat taki OP, hmm, z eq, najbardziej OP na ten moment jest chyba Shield..., jedna z bardziej irytujacych rzeczy :)

tarcza to tylko 1 strzał ze snajpy albo jedno uderzenie :D

Dzięki za objaśnienie.

Wczoraj na 4 lvlu mi wypadły spodnie ze skrzynki wiec mogę potwierdzić ze wypadają ciuchy.

A co wy robicie ze tak jak pisaliscie macie po 3 skrzynki dziennie? Ja mam tylko jedna za pierwszy mecz dnia.

nie wiem ja po prostu gram.. może tu chodzi o MVP? najlepszy gracz meczu tak sobie myśle czy nie skopałem swojego "builda" mam już całe eq na poziomie 2: bioskaner,napalm,szturm,strzelba,magazynek dużej pojemności (100),zwykłą kolbe i samopowtarzalny spust. moge to opisać tak że amunicji ci w tym nie zabraknie dobra szybko strzelność mały dmg no ale napalm.. dobry widok z bioskanera bo widać kto ile ma HP i dobry zasięg jak na zwykłą broń. Troche martwi mnie ten napalm bo za wolno zabija ale jak by nie patrzeć za 1 celny strzał napalm zabiera jakieś 8,9HP (sam pocisk 2dmg + 2 płomienie po 3,4dmg) niecelne z biodra ;)

@edit: nie tu nie chodzi o MVP. ale po jakieś 10min przerwie zagrałem i znowu mam nagrode. serio nie wiem na czym to polega :D

j387.jpghttp://imageshack.com/a/img839/7159/j387.jpg

Już 100k blutony xD, polecam gierka dobra na odstresowanie, najlepszy wynik póki co to 20/6 i nie gram pf-em xD

laserek mam na 7 i pewnie we wtorek zrobie go na 10-11 :)

Dobre typy ze snjpami, kampią cały czas i się dziwią, że im młot kradną XD... snajper kiepsko się sprawuje jak ci się przeciwnik turla, przeważnie jak kogoś zabiją to sami zaraz giną, biorą jeden pocisk i przeładowanie... ta krótka chwila wystarczy xD

moim zdaniem młot jest op.. nawet jak jesteś w powietrzu to i tak odrywają ci sie nogi xD