Loadout dyskusja ogólna

Tylko że młot jest typu mele atakując (ma określony promień działania) zabijając przeciwników ładujesz go energią, która zwiększa liczbę pktów za niego, po jakimś czasie jest bezużyteczny bo przestaje działać XD i można go tylko nieść, nie wypada też za bardzo nim kozaczyć bo łatwo zginąc ot choćby zwykłego uderzenia F... ja nim tylko walcze tylko kiedy na prawdę nie ma innego wyjścia, gram zawsze strict OBJ i polecam to innym

jakie polecacie kombinacje ze strzelba?
i z laserem?

i w sumie co lepsze, napalm czy tesla?

Zależy co chcesz robić :) tesla dobra w TF napalm w single do wykańczania przeciwnika w sumie ja strzelby jako takiej nie używam chyba, że do snajpy bo ma krótki zasięg, a od tego to mam podstawowy atak F

Ja wole laser z napalmem bo ma spory burst dmg i druga bron lecząca + jak pisałem wcześniej dodatkowe elementy w zależności od rodzaju rozgrywki.

Zanim wybrałem coś pod siebie, to zagralem wszystkim i wybrałem czym chce grać, jak mi się ta kombinacja znudzi to złożę coś innego ;)

ja biegalem z laserem ale w sumie jest taki typowo średniodystanwosy a narazie duzo sie z ludźmi z bliska wale. Wiec wybralem sobie strzelbe i mam ta lufe to szybkości strzału dużo daje. Calkiem niezle sie grzmoci teraz

Zobacz dzisiejsze statystyki main mam laser "Julia" z napalmem ...... zamiast kolimatora można dać bioskaner... ja już zacząłem ulepszać koli to zostawiłem

ed2j.jpg

second to samo tylko z leczeniem do tego granat i dobijanie z F uzbierane blutonki lomd.jpg

Najpierw byłem w jednym teamie nabiłem im 1400 pktów 2 wyszło, przewaliło mnie do drugiego a i tak wygraliśmy xD

uxd9.jpg

A to moi drodzy mój HuanDomingez prawie jak ja, jeszcze mu trochę brakuje XD

ljs4.jpg

też dropnalem ta czapke! xd co do pytania.. ja używam strzelba + napalm. jeśli chodzi o zawartość to napalm zabiera najwięcej obrażeń ALE nie od razu i to jest ten minus.. napalmem często jak grasz to często giniesz a gracz którego atakowales i tak się wypala. ja staram się podejść i uderzyć albo rzucić granata. na dalszy dystans mam snajpe

takie małe info

Wieżyczka strzela tym co aktualnie mamy w ręce stawiając ją... jeśli mamy broń lecząca podczas stawiania, to po postawieniu będzie leczyła, zmiana broni tego już nie kasuje ;)

ja celuje w napalmowego granata :D to będzie kosa. no i zmieniłem napalm na proch jak dla mnie zmiana dobra bo szybciej zabija a ja sam nie gine tak często

Tak dla zainteresowanych darmowa koszulka tutaj:

Alienware

To ja mam pytanie, może ktoś z was spotkał się z tym problemem i jakoś go naprawił, otóż po rundzie na ekranie win/lose dostaje freza gry i muszę ją restartować, czytałem, że dużo ludzi ma z tym problem ale nikt nie udzielił konkretnej odpowiedzi jak sobie z tym poradzić, na ich forum widziałem, że niby ostatni update miał coś pomóc ale niestety ludzie nadal narzekają. Próbowałem nawet wyłączyć dx 11 w launcherze podobno to komuś pomogło, ale niestety nadal ten problem występuje.

mam podobny freeze ale po chwili wszystko wraca do normy

Sprawdzone : maksymalnie element można ulepszyć do 3 poziomu, czyli broń może mieć maksymalnie 15 lvl

Hej mam pytanie mógłby mi ktoś opisać jak działa te drzewko skilli, dziś pobrałem grę i jest naprawdę wciągająca i dawno się tak nie bawiłem :D

w drzewku skilli możesz odblokowywać nowe "technologie" w danym rodzaju broni czyli: laser,strzelba,wyrzutnia,broń pulsacyjna. Możesz też ulepszać daną rzecz jeśli ją wyexpisz. tam jest pasek expa więc wszystko wiadomo. BTW testowałem te granaty i granat napalm jest do bani.. jesli przy wybuchu przeciwnik dostanie 20dmg to sie nie spali a jeśli 30 to sie spali po nie całych 10sek. testowałem. Granat tesla raczej niczym sie nie różni od zwykłego. BTW mam wrażenie czy jak kogoś tym teslem napromieniujesz to schodzi dodatkowe hp?

stosunek zabić do zgonów 1.02 ... wygranych do przegranych 1.02, a zaczynałem coś koło 0.65 czyli rooośnie XD polecam gierkę

co do granatów tesla przeskakuje na innych jednak nie zadaje obrażeń w czasie, napalm sam nie wiem ja wole jednak zwykłe granaty

btw wymaksowałem już napalm, ale zacząłem grać teslą i stwierdzam, że przyjemniej się nim gra ;)

no to powiedz mi czy jak spamujesz kogoś ta teslą i on się naeletryzuje i zadaje dodatkowe dmg czy tylko przeskakuje jak atakujesz grupe? odnosze wrażenie ze stary dobry proch jest najlepsZy . w pewnej fazie jednej z walk mialem 15/1 xd

tesla chyba szybciej kasuj mu tarcze i nie trzeba tak dokładnie trafiać żeby spory dmg zadać no i zasięg + skupienie wiązki

dzisiejszy wynik z tesla (przejęcie flagi)

b0vc.jpg

@down

częściej widzę ludzi z prochem.... co do nagrody chyba masz rację im dłużej grasz i zdobywasz więcej punktów tym większa szansa, że się ją dostanie

Zgarnąłem już 6 ciuszków

też zauważyliście że ta nagroda codzienna jest przyznawana wtedy gdy gracie jeden mecz na np 20minut? btw hip hopowe jeansy są moje *.* xD. wbiłem już proch na lvl2 i bije dość solidnie tylko nie wiem czy w strzelbie opłaca się wrzucać tesle czy zostać przy prochu.

Jak działa ten system zdobywania tych ciuchów? - pogrywam trochę, ale nie zdarzyło mi się dropnąć.

my też dokładnie nie wiemy. po prostu graj i w nagrodach codziennych masz zawsze 3 boxy w jednym z nich są ubrania a jak nie to te niebieskie popierdółki