Loadout dyskusja ogólna

Ja na 4 lvlu dostałem portki z flaga USA. :-P

te gatki to dostała połowa społeczności :D

Ogólnie na większym lvl lepszy jest proch, czy te podpalające? - w minigunie

różnica jest taka że proch szybciej zabije a napalm będzie sie po prostu palił i jak trafisz kogoś jeszcze to masz większą szanse że go zabijesz niż takim prochem który tylko postrzeli a nie podpali. Mam napalm i proch na 2 lvl w strzelbie albo mini gunie (jak kto woli) i lepiej gra mi sie prochem

Okej. Jak latam ze "strzelbą" przerobioną na miniguna to jako broń drugorzędna co polecacie? Tak naprawdę to latam niby z laserem, ale i tak jakoś nie jestem przyzwyczajony go używać. Zawsze zastanawiałem się co jest wygodniejsze, ale nie mogę się zdecydować. Laser, którego przerabiamy na leczenie jest op, ale czy to naprawdę jest aż tak ważne jak jestem nastawiony na rozróbę?

pamiętaj jak leczysz pewien procent życia trafia do ciebie, po za tym na wyższych poziomach bardziej przyspiesza odzyskiwanie życia, ja już prawie 2 zrobiłem

laser jest o tyle komfortowy że zawsze ma 100% celności z biodra i ze scope'a . minusem moze być jego przegrzewanie sie. nie polecam broni pulsacyjnej która ma bardzo słabą celność na dalszych odległościach. chodzi o to że te kule mają słabą prędkość wylotową i trzeba uwzględnić odległość a to jest bardzo trudne gdy przeciwnik robi uniki itp. strzelba natomiast ma słabą celność z biodra ale dobrą przy celowaniu na dalsze odległości też jest dobra. jako 2 broń mam po prostu semi snajperke ale chyba też przejde w jakieś życie w płynie. aha i o wyrzutni sie nie wypowiadam bo nie grałem/nie lubie :D . Snajpa dobrze przydaje sie w Blitzie i w Młocie. Przy flagach po prostu campisz w oddali a w Młocie stajesz gdzieś na środku mapy na górze i czekasz na typa co ucieka z młotem.

Właśnie ludzie przegrywają dlatego, że kampią w oddali trzeba stać na fladze, nawet jak zabijesz jednego to jest zbyt szybki rew i twój team nie da rady zaja flagi... ja daje granat i przeważnie 2-3 ubijam od razu i co dalej ? zostajesz sam i flaga przepada bo dla snajpy jest raptem 3-4 dogodne pozycje co do młota, jeszcze żaden snajper mnie nie ubił, jesli ktoś ma tarcze to musisz przynajmniej 2 razy strzelić, a przy poruszającym/turlającym się celu jest to nie możliwe jeśli jego team mu pomaga.

Mobilność i jeszcze raz mobilnośc ;)

btw jeśli na fladze ustanie 4 to nie zdążysz ubić nawet 2 zanim przejmą flagę... ile razy się napatrzyłem jak się wyzywają bo snajper kampił xD i nawet jego kille mu nie pomogły..... parę postów wyżej dałem ss-a z wynikiem przejęcia flagi :) mialem czas stania na fladze kolo 60 i ponad 40 killi

ja nie pisałem że na flagach snajpie . Robie tak jak ty full rush z granatami ;) snajper jest bardziej skuteczniejszy na młocie

dziś jakaś lipa prawie cały czas mam error 300 już jakieś 2h :>

edit:

Dalej to samo bardzo ciężko znaleźć grę ;/

da rade zmienić nick za free?

Co myslicie o grze? co wam nie pasuje? Osobiście myśle że gra jest po prostu debila xD ale i tak w to gram bo powiem szczerze że mnie wciągnęła żadnego p2w a to sie liczy.. jedyne co mi nie pasuje to te lobby. jakby nie można było zrobić normalnego. jakich broni i modów używacie?