LOL - temat ogólny, pytania, buildy i wszytko inne

Community z lola nadaje się tylko do mutowania :D w szczególności jak już ktoś gra na D+ to jest koszmar jedna gierka nie wyjdzie to jak trafisz na jakiegoś zawistnego pajaca z poprzedniej gry to jest 100% lose bo ci na siłę gry stroluje.

Co do roa to bardzo dobrze szczególnie, że cho gat wrócił do mety a RoA + Cho gat=eloshower

Niezły bug, nie mogłem zbanować trzeciej postaci, od razu trzeba było wybierać.

Może dlatego, że to ty miałeś 1st bana, którego prawdopodobnie nie wykorzystałeś?

Wszystko wykorzystałem. A wczoraj było tak że ekko był zbanowany 2 razy ;p

U znajomego zrobili double ban leblanc więc potwierdzam.

Wszystko... miałeś pierwszego bana, potem przeciwnik, potem ty drugiego, potem przeciwnik, potem ty trzeciego, potem przeciwnik... którego z nich zabrakło? Aż mnie to zaciekawiło.

Miałem zbanować 2 pod rząd. No i jak widać się nie udało.

Nie istnieje takowy bug jako stan techniczny. Może to być jedynie visual bug, w którym będą bany dwóch tych samych postaci lub brak jednego z nich, jednak faktycznie postacie wszystkie zostaną zbanowane prawidłowo. Jedyna możliwość więc albo bug wizualny albo przegapiony ban.

// Potwierdzone info od pracowni Rito, pytałem na skype

Użytkownik Dundall dołączył do pokoju.Użytkownik xXxPsyhoxXx dołączył do pokoju.Użytkownik Apacherlol dołączył do pokoju.Użytkownik kapi15 dołączył do pokoju.Użytkownik takaczqt dołączył do pokoju. kapi15: im mid or feeddApacherlol: jinx here xDtakaczqt: xaaxaxax np xXxPsyhoxXx: hi jinxkapi15: im trollkapi15: imafkxXxPsyhoxXx: forxXxPsyhoxXx: ?kapi15: aaaaApacherlol: Why?kapi15: spiocy jestemkapi15: okDundall: śpiący*kapi15: im playkapi15: junglekapi15: taDundall: plaing*kapi15: ale pujde jungleDundall: pójdę*kapi15: ch*j ci w dupexXxPsyhoxXx: dundall go adcDundall: d*pę*kapi15: hahahha zamknij ryj śmieciuDundall: nauczyłeś się podstaw polskiego oraz nie używania angielskiego gdy nie znasz odmian, miło mi kapi15: twoja stara mnie nauczy jak jom bede jebal w dupekapi15: szmatoDundall: ją* kapi15: j**any gorolDundall:

Takie rzeczy tylko w brązie ;)

Na swoją obronę dodam, że gram 4fun i nie mam hajpu na bycie pro gamerem, stąd też bronz. ( a tak na prawdę casual ze mnie) B)

Tryndamere jak wygląda obecny bulid, jakie są na tę chwilę dobre na niego runy.

Można gdzieś poczytać o najlepszych buildach dla bohaterów? Jakie runy, jakie specjalizacje itp

Polecam strone probuilds.net

i champions.gg

A najlepiej własny mózg, rozpoczęcie od 2 klasycznych stron runek (jedna AD, jedna AP) i rozwijanie się z biegiem czasu.

Ciekawi mnie jedno pytanie, jak to jest z utratą lig/dywizji ? Raz spadłem dywizje w dół po 2 przegranych jak miałem 0 punktów, a raz nawet po 5 przegranych dalej mnie nie przeniosło. Jak to jest?

Hej, która postać jest waszym zdaniem najlepszym tankiem ? Chodzi mi o taki totalny czołg który wbija w środek walki i nie umiera :D

Hmmm Garen ;)

Ktoś ma obecnie jakiś fajny pomysł na Shy na topie, a także w jungle? I na kogo się tak generalnie ten champ sprawdzi?

Shyv sprawdzi się na wszystko o ile przeżyjesz early nie będąc 100 cs w plecy :)

Jeżeli potrzebujesz dobrego early to grasz z teleportem a jak wiesz, że jesteś w stanie wygrać early bez tp to bierzesz smite.
Natomiast w jungli brakuje jej cc żeby być jakimś uber junglerem.

Jako, że chcę powrócić do gry po przerwie, to moglibyście powiedzieć jak wygląda teraz meta? Co jest grane, a co nie? Czy buildy bardzo się zmieniły od miesiąca, dwóch? Czy są postacie, które stały się bezużyteczne lub w drugą stronę?