LOL - temat ogólny, pytania, buildy i wszytko inne

Buty 3 poty>brutalaizer>buty(tutaj nie wiem albo CD, albo zależnie od przeciwnego teamu)>Phage>hexdrinker>bloodtrister>frozen mallet>ghostblade>GA>Ten item z hexdrinkera. Ja tak się buduje i poza całkiem niezłym survi jak na assassyna z prawdziwego zdażenia, jestem w stanie zadać dmg.

Grał już ktoś "syrenką" na PBE.?

Grałem, raz. Powiem tak: trafienie z Q wymaga pewnego wyczucia (promień kółka jest bardzo mały, a pocisk trochę leci), a W - użycia w momencie kiedy obok siebie jest i przeciwnik, i sojusznik (żeby zmaksymalizować użyteczność skilla). E raczej łatwe w użyciu, po prostu kogoś buffujemy i ten ktoś zadaje większe obrażenia (wieżom także, nie wiem jak inhibitorom i nexusowi). Ult - bajka, bardzo szeroki, długość fali także spora, do tego slow na kilka sekund... Dobrze użyty będzie chyba porównywalny z ultem Sony albo Janny. Minusy? Przy braku obeznania bardzo szybko można wywalić się z many, więc na spam sobie pozwolić nie można.

No i dodajmy, że AP mid będzie z niej marny, więc możecie porzucić marzenia o wykorzystaniu jej w taki sposób (jej potencjał będzie nie większy niż AP Janny, AP Sony czy AP Soraki, czytaj: ujdzie od biedy, ale jest tyle ciekawszych wyborów że to mija się z celem).

Mogę prosić o build dla Fiory? Pytanie nr.2 ma ktoś pożyczyć na kilka dni konto na PBE ??

Ja mam jak wbijesz.

To możesz podać Passy na pw ???

Oświadczam że MrRosiu pożyczył ode mnie konto na Pbe.

Jak nie odda napiszę tutaj:>

Btw. Nie sądzicie że ten zed ma wręcz straszne obrażenia?

Adc ściąga na niecałą serie....

Mnie jakos nie dziwi, ze adc sciaga na serie jezt to wkoncu assasyn.Tak jak talon sciaga adc na serie to i tak robi to zed.Zreszta nie ma xo sie dziwic adc to najbardziej papierowy rodzaj postaci w grze, ale zazwyczaj posieda dobrego escape

Zed ma mocny dmg, ale tylko jak złapie z 2 fragi w early.

Piotrzebuje pilnie dobry build do miss fortune

Jest to typowy build pod adc

Start: boots + 3 potki

Early: Berserker / Vampiric Scepter / Infinity Edge / 2x Dorans blade

Mid/Late: Phantom Dencer / Last Whisper / Bloodthirster / Guardian Angel

Pozdrawiam :]

To może tak upraszczając, ja przeważnie składam tak:

buty + 3 poty>2xDoran's Blade>Vampiric Scepter>Infinity Edge> Phantom Dancer/Bloodthrister/Last Whisper (kolejność dowolna)>GA

Czasem przyda się też QSS/Banshee Veil. Jak mocny Ap team jest. I zamiast Last whisper Mawa choć coraz rzadziej to widuje...

Bo na adc maw jest nie potrzebny, lepiej jest mieć 40% armor penetry.

Wg mnie sytuacyjnie można złożyć.

Siemka dziś kupiłem Swaina i Nautilusa ( nie pamiętam jak jego nazwe się piszę ). I chciałbym poznać na nich jakiś dobre i sprawdzone builidy. Jakie spele na nich brać i masterki ?

Wg mnie sytuacyjnie można złożyć.

Bardzo sytuacyjnie. Przebicie pancerza przyda się o wiele bardziej w momencie, gdy wróg zbiera jego całkiem dużą ilość... i da nam więcej, niż trochę dodatkowego AD. A i na mresa są lepsze itemy.

Jak złożysz coś innego na Mresa to stracisz ofensywny item.

Wg mnie nie warto z GA rezygnować, a najmniej przydatnym itemkiem z BT IE PD LW i butków jest własnie LW.

Nie zawsze się przydaje. Gdy na jungli jest shaco, na topce vladek to ja bym składał jednak Mawa.

Poza tym jak twoja drużyna jest ap core to przeciwnicy składają raczej mresy a nie armora przez co LW staje się useless

Poproszę build masterki i skile dla LeBlanc i Nautilusa

Do Le Blanc buty + 3 poty,2 dorany,Rabadon,Void Staff a potem coś sobie wymyśl :P

Na Nurku się nie znam więc ci nic nie powiem.

Proszę o build na Diana na mida by czyniła śmierć i zniszczenie oraz była wytrzymała.

Ja to buduje diane tak :) butki+3 potki 2 dorans ringi i raszuje l ich bane potem skladam rabbadona ;) i juz tons of demejdz :) i praktycznie konczy sie juz gra;p wiec cos sobie wymysl .