LOL - temat ogólny, pytania, buildy i wszytko inne

Dlaczego lich bane pierwszy?Skoro jego pasywka działa na AP którego jest wtedy nie wiele to czemu nie zbudować wcześniej czapki zniszczenia?

Hm , na diane polecam dwa dorany - > abyssal - > rabbadon - > dfg - > lichbane - > ga :)

Sprawdzony bulid ;3

Lich Bane nigdy pierwsze. NEVER. Nie ważne na jakiej postaci, nigdy LB pierwsze. Na Dianę Rabadon>Abyssal>Nashor Tooth (tak, dobry w miarę jest)>LB i tam sytuacyjnie. RoA też można złożyć.

No kazdy ma inne gusta ;) ja wole na diane pierwszego licha :) sprobuj sam;) zagrac z lichem pierwszym^^ ja wole licha dlatego iz jak trafie Q a potem x2 doskok to napewno typ zejdzie ;) a szczegolnie ad carry na 10 rankedow mam 60% win ratio :)

Nie jestem przecież idiotą żeby wypowiadać się o czymś o czym nie wiem. Jak byłem laikiem to też tak budowałem, zanim doszedłem do wniosku, że LB skaluje się gorzej niż Rabadon. Po prostu nie masz tego AP żeby mocno pier*olnąć z LB. Walniesz 100 DMG więcej z łapy, a przy Rabadonie masz ogromny boost do DMG, co wg mnie wypada lepiej.

@ProGmR, ja ci podam postać na którą się opłaca licha pierwszego, fizz.Ale na dianę (wg. mnie) to głupota.Lepiej złożyć pierwszego rylaia/abyssala.

@UP

Nie, zaprzeczę, nie potwierdzę, bo widzę go raz na pół roku. Serio.

Grałem Fizzem,nawet dobrze mi szło (Kwadrat Kill).LB na niego boski,ale nadal po Rabadonie.

Siema mam 2 pytania

Czy teemo to offtank i czy darius to offtank ?

Nie.Można tak powiedzieć.

Teemo nie jest offtankiem, zaś Darius jest offtankiem.

Teemo jest offtankiem, jeśli idziesz na topa. True offtank to to nie jest, ale pseudo-offtank już tak, bo składasz FM.

@ProGmR to, że teemo idzie na topa to nie znaczy, że jest offtankiem :o.Jeżeli Caitlyn pójdzie na mida to co nazwiesz ją ap carrym ? Bez przesady xD.Teemo na topie to jest po prostu.........No właśnie, co to jest ? Ani to brusier, ani to tank, moim zdaniem teemo to sytuacyjny pick.

Teemo na topa to taki właśnie pseudo bruiser budowany pod ad i wytrzymałość ale ma też AP dmg.

@ProGmR to, że teemo idzie na topa to nie znaczy, że jest offtankiem .Jeżeli Caitlyn pójdzie na mida to co nazwiesz ją ap carrym ? Bez przesady xD.Teemo na topie to jest po prostu.........No właśnie, co to jest ? Ani to brusier, ani to tank, moim zdaniem teemo to sytuacyjny pick.

Czytaj całe posty. Jest offtankiem jeśli idziesz na topa... To chyba można się domyślić, że budujesz go pod pseudo-offtanka. Jak idziesz bota, to robisz go pod ADC.

Ehhhhh, ok niech ci będzie, jeżeli idziesz teemo na topa to jest "off-tankiem"

Dobra, nie będę prowadził dyskusji z tobą, skoro nawet nie wiesz o czym mówię. Napiszę ci tylko ostatni raz, może zrozumiesz. Jak idziesz na topa i grasz vs bruiser to składasz FM, żeby mieć HP. Poza tym top to najbardziej podatna linia na ganki więc survi jest wymagane. Dlatego Teemo na topie jest offtankiem, bo na tej pozycji MUSISZ zbudować HP, żeby nie padać jak szmata. Już rozumiesz? Nie chodzi o to, że idziesz na TOP, tylko że MUSISZ złożyć HP, żeby przeżyć.

Tryndamere - rzadko widziany na Summoners Rift. Jak już jest to idzie do jungli. Czy po zmianie jungli będzie on jeszcze KIEDYKOLWIEK widziany na 5 v 5 ? Wg. mnie nie, ale chciałbym jeszcze usłyszeć wasze zdanie.

Siema mam pytanie czy riot zrobi promocje na swieta w ktorej np. kazda postac bedzie o 50 % tansza ? ( chodzi o rp )

@UP

Riot robi ankietę w sprawie wyprzedarzy styczniowej:

http://www.leagueoflegends.pl/news/170/wielka-styczniowa-wyprzedaz