ProGmR ma dużo racji. Trzeba wiedzieć z kim się gra i jakie kto ma CC.
Jednak dla mnie Kata faze lejnowania potrafi wygrać z każdym. http://zapodaj.net/f...5ed8a9.png.html wybaczcie AIMPA. Karthus nie wiedział co się dzieje
ProGmR ma dużo racji. Trzeba wiedzieć z kim się gra i jakie kto ma CC.
Jednak dla mnie Kata faze lejnowania potrafi wygrać z każdym. http://zapodaj.net/f...5ed8a9.png.html wybaczcie AIMPA. Karthus nie wiedział co się dzieje
@kamikadze
Kiedyś może i ult trwał długo, ale po reworku to zaledwie 2s
Karthus nie ma zadnego hard cc takze Q W E R i juz go nie ma za to lubie sie posmiac jak wezme na przyklad kassa albo lb a gosciu bierze kate i potem tylko sie pcha zeby jebnac mu silence podczas ulti.
Chciałbym zacząć przygodę z junglą.Jakieś porady?
1.Jakie routy?
2.Jak dobrze zgankować?
3.Skarner dobry na początek?
4.Co może robić skarner w mid/late game?
Czy tego typu build na MissFortune jest dobry??
Buty berserkera, Widmowe ostrze, Czarny Tasak, Krwiopijca i Anioł Stróż, więcej nie zdążyłem zrobić bo wygraliśmy staty miałem tylko 21/8/11
Byłem najlepszy, Sion był 3/16/5 a inni nie wychodzili poza 10 killi. Jedynie pomocni byli Mundo i Soraka (bardzo dobrze supportowała, lecz ksuła )
Mam 15 lvl
A specjalizacja to 14 (ad) 1 (hp) 0
Było tak że Rammus, Mordekaiser inna Miss i Ashe mieli trudności ze zjechaniem mi chociaż 30% hp a miałem tylko 2,5k.
Jak wg. was ten build wygląda?
A skille to Blysk i Podpalenie.
A tak BTW zgadzam się z kolegą wyżej, Kata po ostatnim reworku jest bardzo przeciętna, z na prawdę dobrym eq, spec. pod AP z rzutu sztyletem ciężko było ubić kogoś kto ma ponad 2,5k hp- atakowałem tak: Q,E,W,R
PS; Dlaczego Mordekaiser miał tak że czasami nic mu nie brałem czy to skillem czy normalnym atakiem, a już za 2, lub 3 razem dostawał ok. 300?
Polecam: http://www.solomid.n...une-build-guide
Mimo że jako adc liżę masło to jednak coś robiłem.
Taki build na Skarnera dobry?: http://www.solomid.net/guides.php?g=33949-minodaj32-skarner-build-guide
Z junglerem jest jak z dobrą panią, może być zła i ładna, i może być przeciętna ale dobra. Wkurza mnie jak ktoś pierwszy raz jungluje na normalu i nie wie co robić. Miałem 4 gry z dupnym junglerem i wszystkie przegrane, bo jungler wroga ścinał naszego jak popadnie. Więc jakieś rady na początek jak piszecz na starcie gry jungle, sprawdź czy jakaś osoba jest w stanie iść na solo top. Wczoraj wyrzucili mnie na solo top postać annie i to nie był trafiony pomysł. Musisz też wiedzieć i wyczuć kiedy gankować, to chyba najtrudniejsze oraz ogarnąć czas odnawiania się potworków.
Przez pierwsze 2min tego meczu cholernie się bałem.Czy będę lamił?Padnę na pierwszym ganku oddam First Blood'a i 2 buffy?Na szczęście wszystko było ok.1 gank na topa bo kolega musiał walczyć na 2 i co?First blood dla nas!Potem już było coraz łatwiej.Skarner jednak dobra postać.Końcowy wynik 14/2/19.Dziękuje za polecenie mi tej postaci.
Ajron: ,,A co do Skarnera to świetny z niego jungler..''
Kolejny mecz kolejna wygrana moim skorpionem .Jest on poprostu świetny.Dmg średni ale z Ice Bourn Gauntlet ma sporego slowa.Poleca ktoś na niego jakieś itemy?Poza wspomnianą rękawicą buduje na nim Spirit of The Ancient Golem,jak dużo AP to Wit's Enda Shurelie i Warmoga.
Shurelyia! Podstawowy item dla niego który trzeba szybko złożyć.
Akali Bulid by Me :
1. Buty ninja
2. Rylai
3.Zmora licza (Lich Bane)
4.Rabadon
5.Coś naprzebicie mresu
6.To już zależnie od wrogiego teamu ;d
EDIT: oj sorry , przeczytałem jakiś post na nie wiem już której stronie i odpowiedziałem xD
Posta nie kasuje , może komuś się przyda
@UP
Bullshit
Słaby build. Po 1. czemu tabi? Po 2. czemu rylai pierwszy? Po 3. czemu ten build jest taki SZTYWNY?
Bo jest do d*py?
Można prosić o build dla Volibeara.
Tak żeby dużo brał i wmiare dużo wytrzymywał- tak na offtanka.
I specjalizacje (16lvl tylko)
Mógłby ktoś podać build na Fiorę, na solo topa i do jungli? Według was, gdzie lepiej iść Fiorą?
Tutaj masz kilka buildów na Volibeara, ja osobiście grałem nim 2 razy pod tanka i jest dosyć op Bardzo łatwo się idzie nim nafeedować.
Nie bierzcie buildów z mobafire. Solomid.net 100x lepszy. Przynajmniej nie trafiają się przypadki, że proponowany item na Shyvane to WoTa.
Jaka jest kompozycja lini z Dravenem ? jaki supp najlepszy jak narazie sprobowalem z Zileanem AP i powiem szczerze ze mietlismy bota ale co jeszcze moze byc dobre z Dravenem lub lepsze?
Najlepsi to chyba Blitz, ogarnięta Janna, Taric, Nunu.