LOL - temat ogólny, pytania, buildy i wszytko inne

Srsly? Syndra? Przecież to low na jeden cel. Jeszcze nigdy nie widziałem ogarniętej Syndry. Fakt burst ma przesadzony , ale mało co zdziała na większą liczbę osób.

Phantoml0rd.

Creepa, właśnie ten możliwy nerf AA mnie martwi. Bo Thresh jako ad sieje zamęt. Co prawda srednio sprawdza się jego aktywne Q (chyba że z zaskoczenia), ale jego bierna umiejętność robi swoje. Zagrałem mecz - ponad 250 dusz i jakies 298 AD, nie licząc bonusów. Do tego CC, no i w połączeniu z Blitzem mało kto ucieknie ;).

Ma ktoś z Was przecieki o nast. postaci? Nie mam na co wydać pieniążków, a te postacie, które są nie odpowiadają mi. Co do żadkich picków, to ja akurat Pantheonem i Irelią gram bardzo często.

Na razie nic nie wiadomo jeszcze.

Co myślicie o Talonie w dżungli? Chciałem wyjść poza typowy schemat dżunglowania i pójść kimś nowym. ;c

Ad casterem nie powalczysz raczej w jungli, będziesz tylko do tyłu z niepotrzebnymi itemami na survi.

Ja byłem nawet Yorikiem z dżungli ^^

Panth jako AD Caster może junglować, a Talon nie? :D Rush latarenka i powinno być git. Ganki też nie słabe.

Talon owszem może. Zaczyna z maczetą/armorem + 5 potów. Bierze 1 W. Dzięki AoE damage + pasywka może bezproblemowo robić obozy.

Dość długo około tydzien intensywnego grania (no-lifienia) tylko pamietaj lee jest swietnym junglerem i jako jungla sprawdza sie najlepiej wiec jezeli idziesz nim w jungle to 2 wardy + poty robisz wiedzmy next reda ward na enemy wraith i red no i cieszysz sie first bloodem i tak w kolko ward albo dwa i latasz po swojej i cudzej jungli + gankujesz

Najwazniejsze to nauczyc sie na pamiec czasu odrodzenia stworkow w jungli jak juz bedziesz wiedzial mniej wiecej za ile pojawi sie enemy red/blue to mozesz z junglerem przeciwnej druzyny robic co chcesz

warn_ico.png
Warn za złamanie podpunktu 1.2. - crracked

A dla kolegi to należy się warn za interpunkcję. Brak jakich kolwiek znaków przestankowych.

Ładu ani składu tam nie ma a wiem bo jestem humanistą (tak wiem nie dostanę żadnej wysokozarobkowej pracy na tym kierunku).

Ktos pytal o nowego championa

dc7d26c1552d82fb97732f39919887f8.jpg

@Up

To FanArt. Najnowszym championem będzie kobieta, ADC o imieniu Quinn z Demacii. Ma kruka, kuszę i zbroję jak żelazna solari (podobną, jak ta, ze skinu Leony)

Oto ona:

http://na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=613560&d=1360785378

Widzę Frosty, że wierzysz we wszystko co tobie powiedzą. Riot już dał art'a z nowym champem i nie wygląda tak jak ten co pokazałeś.

Frosty ten fanidea krąży w necie od minimum 12 miechów.

Warcraft947 Będzie to adc ale wyglądem przypomina połączenie Anivii, Swaina, Vayne i Leony.

http://na.leagueofle…60&d=1360785378 Isn’t it?

Ja w to gram 2 tygodnie xD

Znalazlem cos czego nie znam, to wam zapodalem :)

VV--^^ teraz mi dziekuj :D

Anivia? Spójrz na kuszę. Swain? Kruk. Leona? Zbroja. Vayne? Adc z kuszą.

@Edit

Uff prawie double ^^.

Myślałem, że to facet >.<

Rengarem tylko na jungle można iśc? Osobiście nie cierpie tej pozycji, ale styl gry rengara bardzo mi odpowiada. Jak sprawdza się na topie. Czy w ogóle jest sens "iścia" nim gdzie indziej? Ale obrazek Frosty'ego jest o wiele fajniejszy ^^