Rengar bardziej sie nadaje na solo topa niż jungle, więcej tam może zrobić.
Screen od Frostyego nie pasuje do stylu LoLa.
Rengar bardziej sie nadaje na solo topa niż jungle, więcej tam może zrobić.
Screen od Frostyego nie pasuje do stylu LoLa.
Jest strona gdzie można zobaczyć rotację z jakimś przyspieszeniem? Dzień wcześniej, czy coś?
+ co myślicie o połączeniu na bocie Quinn + Karma ? Pasywka Quinn umożliwia jej stun jeśli ma mniej niż X hp, a Karma zrobiona full pod ap będzie jej dawała tarczę za całe hp, przez co będzie miała full hp + stun. :c
Na mmo24.pl zawsze w poniedziałek o około 18 mają najnowszą rotację.
@Junior
Nie wiem gdzie przeczytałeś że Quinn ma passywę ze stunem, ona ma passywę, ze jak przeciwnik jest naznaczony to zadaje większy dmg o 50% AD + dmg zależny od lvla + passywa ma priorytet na na championów i przeciwników z low hp.
Quinn and Valor będzie grana na solo topie, posiada ona blinda i odskok więc będzię dobrze kontrowała niektórych gap closerów jak i Dariusa, Teemo i Garena.
@Down
Chłopczyno, wiem bo grałem, chyba bym się nie wypowiadał na temat danej postaci, gdybym jej nie tykał, wydaje się to logiczne nie ?
a napisałem Valor, bo po prostu Quinn mi ucieło ;]
Quinn i Valor to jeden czempion chłopcze.
@JunioR
kr.leagueoflegends.com, koreańcy mają rotację w poniedziałki, i wtedy można się dowiedzieć.
Koreańcy zawsze wszystko szybciej mają.
A gdzieś słyszałem, że na pasywie ma właśnie stuna. Cóż, mój błąd.
Może być spoko. Nie wiem nie grałem, raczej nie kupie, ale na pewno sprawdzę.
Na temat nowej postaci , grałem nią na PBE . Jak na obecna chwilę postać jest słaba i to bardzo ... plusem jest to że nie jest manożerna ale jej ulti po tym jak transformacja w ptaka się skończy i rozrzuca te ostrza to jest totalny fail . Niby przeciwnicy stojący w polu rażenia powinni dostać obrażeń a ty nic.
Wg. mnie ADC skupiający się na early game, jak Draven. Z late jest troszkę gorzej. Trudno ocenić kilkoma grami na PBE, więc więcej nie powiem.
Skąd można wziąć jakieś inne obrazki do profilu ? Bo teraz u mnie każdy prawie może wziąć jakieś czerwone flagi itp ( z tego eventu) ale np. moj kolega ma kilka innych których ja nie mam jak można to odblokować?
Z eventów.
Były na święta, halloween, nowy sezon, a teraz są z okazji chińskiego nowego roku. W każdym evencie było do zdobycia 5 avatarów. 4x5=20 różnych avatarów, więc możliwe, że któregoś nie znasz.
Build na khazixa na topie potrzebuje bo za bardzo nie wiem jak go składać.Jakieś porady co do niego ?
Siema, mam pytanie.
Które z tych (jeśli w ogóle jakieś) wspomaga krwawienie (np. talon), a jakie ulti mordy.
Wampiryzm zaklęć (da hell? Co to w ogóle wspomaga?)
Kradzież życia (wątpie)
??
PS: Jest jakiś priv, lub coś tego pokroju gdzie można sobie za dajmy na to uzbierać w jeden mecz na daną postać i ją zwyczajnie wypróbować?? Bo jak mam dylemat między 2-3, czsami nawet 4 postaciami to nie wiem do końca co zrobić i tak w 90% przypadków wybieram źle.
Krwawienia chyba nic nie wspomaga, ale pewnosci nie mam.
A wampiryzm zaklęć sprawia, ze zaklęcia zwracają ci jakąś część życia.
Priva nie ma, ale jest PBE. Tylko rejestracja była jakoś ograniczona, nie pamiętam już.
@UP, widze właśnie, trzeba zaryzykować kolejny raz, bo nowego konta się nie da zrobić. sheeeeittt..
Krwawienie Talona wspomaga oczywiscie wampiryzm
Kurdę khazix okazał się bardzo trudną postacią.. czy ktoś wie jak nim się w ogóle gra? na jakiej lini powinien grać ? Jak używać ulti bo gram nim już z 4 raz a może z 2 x użyłem te ulti bo nie wiem czy to escp czy co i kiedy je używać ?
Dobrze maxuje skile ? W-Q-E ? Jakieś przedmioty do khazixa które dają mana regen ? Bo jak mam hard linie to po wymaxowaniu W uzyje go z kilka razy i koniec potem jestem useles nic nie mogę zrobić, ewentualnie walne kogoś raz i od razu padam bo taki focus idzie. Jak zachowywać się w teamfightach .. bo po teamfightach już mam dosyć khazika nikogo nie mogę dobrze sfocusować ewentualnie 1vs ale to rzadko kiedy się udaję, gdy jestem na lini np. top to mówiąc szczerze mało co tam mogę robić ..
mój build - (nie pamiętam dokładnych nazw sry ) buty na cd, trinity-czarny tasak-krwiopijca- dalej nie powiem bo gra zazwyczaj się kończyła.. dokładniej : buty + 3hp,ioańskie buty,kosa,tłuczek - i potem biore się za itemy z trinity.
Jeżeli znajdzie się jakiś specjalista od khazixa to proszę o jakąś pomoc.