LOL - temat ogólny, pytania, buildy i wszytko inne

A macie jakieś konkretne info - stronki itp ? Jeśli tak podajcie :)

A jakieś art worki już są?

A jakieś art worki już są?

hFtsEg79.jpg

Jungler podobno, więc pewnie tak.

Z innych obrazków (dokumentów o "obiekcie testowym") wynika, że ma potencjał do zadawania obrażeń w krótkim okresie czasu - prawdopodobnie będzie miał całkiem niezłego bursta. Ale kto wie...

BTW. Patch [jeszcze bez Zac'a] wchodzi 19 albo 20 marca.

pytanie z innej beczki

gram sobie twisted fatem (main :3) pod ap. i gdy teleportuje sie z ultimy w KRZAKI to przeciwnik widzi tą animacje czy nie? chyba tak bo raz tepłem sie na bota w krzaczki to zaczeli spierda*** aż sie kurzyło , ale wole sie upewnić. widać tą animacje czy nie?

Tak, widać animacje teleportu.

To jest właśnie błąd który Riot kiedyś naprawi. Kiedyś jak Shaco używał swojego teleportu to też było widać w krzakach ten dymek. Teraz już tego nie ma. To samo z ulti Nunu. Jak stał w krzakach to i tak było widać, że go używa. Poprawili to.

To nie jest bład, to jest celowe. Ulti TF'a (tak samo jak Summoner Teleport) widać nawet przez mgłe wojny, żeby była szansa na uniknięcie potencjalnych ganków bez stawiania wszędzie wardów.

TF i z widocznym teleportem często pojawi się znikąd. Już pomijam fakt że jest masakrycznie silny nawet z małą ilością AP, przez połączenie AD i AP przy tasowaniu.

@up

dlatego to mój main
:D
ludzie bardzo często lekceważą naszego kowboja... czeka ich niemiła niespodzianka

z tą animacją pytałem tylko z ciekawości , ja i tak nie teleportuje sie w krzaki ^^ ale to ulti jest boskie
<3

"Widze że uciekłeś z team fightu na low hp , była by wielka szkoda gdyby ktoś cie... dobił "
:D

TF OP

Do tego Zac'a, to można prosić o link z tym burstem? Bo słyszałem, że ma on być AP tankiem, coś jak Mao.

Ja slyszalem o Junglerze.

A ja słyszałem, że będzie AP junglerem o_O. A jesli chodzi o Karme po reworku, to wiadomo czy jej skille też się zmienią? Jeśli tak, to czy są już jakieś konkretniejsze informacje?

Słyszałem, że Zac będzie junglerem, ale AP tankiem jak Mao (on też jest junglerem) ;)

Tak, karma dostanie visual i gameplay reworka, ale o skillach jeszcze nic nie wiadomo.

Oby tylko nie straciła na swojej "OPowatosci".

Przynajmniej wiadomo już, że Zac będzie mógł się transformować, że jest "glutem" i lubi ciastka :D. Prawdopodobnie będzie miał skill coś w rodzaju ciosu kinetycznego, czy cuś.

Czyli zapewne będzie to ap ale czy tank czy jungle to nie wiemy jeszcze.

Wydaje mi się , że to jednak tank będzie . Po artworku bardziej budową ciała pod tanka ale cóż nie wiadomo czym nas zaskoczy Riot.

http://na.leagueofle...weapon-revealed

Tadam! Oto Zac.