Instabuy Zac ^^
LOL - temat ogólny, pytania, buildy i wszytko inne
Wg mnie, to juz powinni go nerfic
nerf na 100% jak dla mnie to taki maokai+ anivia (passywka) + vi + malaphite(doskok) ... OP CHAMP
OP to bym go nie nazwał, bo nie ma jeszcze przeliczników etc. Ale pasywka i ult bardzo mi się podobają
@Edit
On mi przypomina Buu z Dragon Balla xD Jaram się
slow,podbicie i 2 zatrzymania + pasywka 4x lepsza od anivii ( rozpada sie na 4 czesci ) - wcale nie op
Tylko, że ta "OP pasywka" w mid/late leci na 1 AoE. Jako Lux puściłem E i po pasywce. Anivia przynajmniej może złożyć hp, przez co trudniej ją dobić. U Zac'a niestety to nie działa, a gluty idą wooooooolnoo.
Już go kocham. Nawet jeśli będzie słaby i tak będę nim grał
Typowa postać cc stworzona do jungli. A co do przeliczników to proszę bardzo http://leagueoflegen...ia.com/wiki/Zac . Mamy więc do czynienia z full ap , z małymi przelicznikami, i pasywką która daje glutowi tylko 10% życia i 50% armora. Moi adc się ucieszą z możliwości zabicia go w postaci glutów.
Edit@- Przestudiowałem dokładniej. Koszty skilli dość mocne więc będzie musiał współpracować z pasywką odnawiającą 4% hp. No bo Q-6% W-4% a E-12%
instant ban ...
Faktycznie jest problem z HP - trzeba ogarnąć zbieranie glutów żeby nie oberwać za bardzo. Poza tym pasywka może być ciekawym wyjściem w teamfightach - zabić gluty, czy walczyć z wrogiem?
Inna sprawa, że cały jego skill-kit, odzywki, ogólnie WSZYSTKO spowodowało u mnie tak dużego banana na twarzy, że po prostu muszę uzbierać na niego kasę tak szybko jak tylko będę mógł
BTW. Howling Abyss! Wygląd tej "mapy" (remake'u PG) powala, przynajmniej mnie
Mi bardzo podoba się jego charakter. Taki Dravenowy. I tak go nie kupię ale Riotowi udała się postać, nie to co Quinn. Teraz trzeba zbierać na jakąś postać która mnie zachwyci.
Grałem tym Zac'em i jakoś mnie nie powalił. Budowanie pod pure AP odpada. Za szybko padniemy w TF, bo musimy być w centrum, co równa się średniemu dmg. Burst-burstem, ale ściągniemy ~1/2 HP. CC ma ładne, nie powiem, ale te gluty denerwują, bo skille ciągną, 6%, 4%, 12%, gdzie odnowić na skilla możemy tylko 4%. Ogólnie wychodzi na to, że jesteśmy na minusie (btw w TF nie skupiamy się na łapaniu glutów). IMO Warmog to core. Gdy padniemy w walce 1v1, 5v5 etc. nie łudziłbym się na to, że odżyjemy. Jak już mówiłem, HP glutów nie da się powiększyć, co skutkuje tym, że padają od jednego AoE lub na jeden AA od ADC. Teoretycznie postać świetna, w praktyce trochę gorzej, ale pewnie i tak go kupię.
RLY? Jest/będzie taki? Niszczy system.
Ja czekam na headhunter Nidalee
z tego co się orientuję ten skin do akali to fanart
Mam do Was pytanko.. co do nadchodzącej zmiany karmy.. wiem, że mają zmienić jej wygląd itp i skile no i właśnie- czy skile jej będą zmieniać tylko pod względem wyglądu czy użycia również ? Tak jak np. było to w przypadku katariny. Karma to 100 % suport? I czy TYLKO sup ?
Mam do Was pytanko.. co do nadchodzącej zmiany karmy.. wiem, że mają zmienić jej wygląd itp i skile no i właśnie- czy skile jej będą zmieniać tylko pod względem wyglądu czy użycia również ? Tak jak np. było to w przypadku katariny. Karma to 100 % suport? I czy TYLKO sup ?
Widziałem opis nowego kitu Karmy i tak, zmienia się wszystko poza mechaniką Mantry (a to, czy sama Mantra się zmienia, czy zostaje w dawnej postaci to też jest nie do końca pewne). No, shield nadal będzie posiadać na E, ale skille nieco się zmieniają. A jako AP... sądzę że może spróbować się tak pobawić na chwilę obecną.
Karma pod AP jest w cholere mocna i niedoceniana. I mam nadzieję, że nadal tak mocna i przydatna pozostanie.
Komentarz któregoś z REDów wyglądał tak (w bardzo wolnym przekładzie, nie mam tego tekstu przed oczami): "Obecnie skuteczność Karmy zależy od tego, jak dobrze sojusznicy znają jej styl gry - kiedy wejść, kiedy się wycofać (...) chcemy by żeby drużyna musiała polegać na Karmie, ale żeby sama Karma nie musiała polegać na reszcie drużyny".