LOL - temat ogólny, pytania, buildy i wszytko inne

Jedyna zasada jako powinna przyświęcać junglerowi, to dobrać junglera co będzie pomocny dla teamu. Czy wybrać pomiędzy dmg, a magią, a supportem,a może tankiem trzeba patrzeć co pikuje nasz team. Jeśli w team będzie więcej niż dwóch adc, na pewno się przyda jakiś tank, a jeśli inaczej, to wybrać magię.

ehh gdzie te czasy jak sunfire sie stackowal :// 5x sunfire na shaco + ulti papa ludziki :)

Raczej gowniane czasy, mam zle wspomnienia z tymi sunfire'ami.

Za moich czasów Garen kosztował 3150IP B)

Pomyślałem o Anivii pod supporta ze względu na jej tons of CC i pasywkę, która przytankuje focus skierowany na nią. Na ile jest to dobry pomysł?

Pomyślałem o Anivii pod supporta ze względu na jej tons of CC i pasywkę, która przytankuje focus skierowany na nią. Na ile jest to dobry pomysł?

Tons of CC - 1 stun, 2 slowy. Szału nie ma. Pasywka raczej nie przytankuje, bo masz na niej resisty poniżej 0. Do tego dochodzi fakt, że oprócz CC nie pomożesz swojemu adc, wręcz będziesz mu przeszkadzał - anivia przy próbie harasu pushuje line. Ogólnie na suppa potrolować normale - czemu nie. Nie radziłbym jednak brać tego na ranki.

Gram na serwerze Nordic/East.

Napisz do mnie.

AEn 1337 (To moj smurf)

Gralem Shaco i to dlugo ,wytlumacze ci wszystko jak mnie dodasz.

Też obstawiacie, że ten nowy Master Yi dostanie nerfa?

http://scr.hu/10d6/yjs2q

http://scr.hu/10d6/5802a

Mhm, przesada, alpha strike 1000 i hit 1000 i adc prawie pada w sekunde. ^^

Po co wysylasz linki z normali, jak tam jest przewaznie poziom brazu V, lepsi ludzie trolluja i nie try harduja.

To jest tak : CC > YI. 1 stun w tf'ie w niego i juz nic nie zrobi, bo sie wyklada w sekunde.

Co za problem zlozyc omena/thornmaila i yi juz ci nic nie zrobi.

Nie koniecznie nic nie robi, to nie działa na tej zasadzie. Tego yi jest banalnie sfeedować wyskoczy jako ostatni w teamfighta jak zużyjecie cc i zabije każdego.

Jeśli ma się myślący team - koniecznie nic nie zrobi. Problem w tym że wystarczy jedno warzywo na randomie i sprawa jest całkiem inna.

No tak, co innego jeżeli mówimy o zgranym premade 5 osób, a nie, że każdy jest randomem, aczkolwiek zdażają się tacy ludzie randomowi, z którymi bez czatu głosowego gra się lepiej niż z swoimi kumplami.

Master teraz albo się nafeduje i jest op, albo od początku jak zaliczy kila będzie przeszkadzać teamowi. Ani to na solo top, ani to teraz do jungli. Na jungli musi się nafeedować, jedynie na lane nafarmić na start, tylko pytanie gdzie ?. No topie nie ? - farmi tam postać tankowa, na mid ? nie przecież jest ap caster, na bocie ? nie adc farmi i support. Na solo top jest zbyt teraz papierowy, no nie wiem co z tym masterem teraz. To tak ja z aatroxem nie wiadomo gdzie z nim iść :P.

Gdzie jest powiedziane, że na topie musi być tank? Wystarczy wziąć tanky jungle

Gdzie jest powiedziane, że na midzie musi być AP caster? Wystarczy AP top/jungle

A o AAtroxie to już inna bajka, bo go poprostu nie trawie. W early może robić ogromnego dipsa to w late siada i kwiczy.

Ja chodzę masterem na solo topa i jest za***iście ^^

Ja osobiście zawsze go biorę na mida kiedy przeciwnik też jest meele wtedy łatwiej jest spamować z Q

Nowy master to porażka jakich mało. Dawno nie było tak op postaci w lolu. Niby najmniejsze cc go kontroluje, ale i tak jak wleci z tego alfa strike'a i jeszcze cryt wejdzie ... szkoda gadać - wyczuwam mocnego nerfa :D

Btw. już miałem dużo razy tak, że yi feeduje w early a potem, w late, cisnie 10 razy pente ......

Odnośnie Mastera, to małe zmiany na PBE się pojawiły ponoć...

Master YiMeditate [ W ] - Damage Reduction is now 45/50/55/60/65% (up from 40/45/50/55/60%)Wuju Style [ E ] - Now grants 10/10/10/10/10% ()Attack Damage (changed from 7/9/11/13/15%)Highlander [ R ] - Kills and Assists now reduce all remaining cooldowns by 70% (Changed from 18 seconds, half on assist)

Myślicie że to wystarczy żeby był nieco mniej toksyczny?

z q robi największy rozpierdol więc sądzę, że nie ..

mod_ico.png
Nie przeklinamy na forum ; ) - Salek

Kultury trochę.