Siema! chciałbym się dowiedzieć buty 1, 2 i trójkami. Wczoraj kumpel powiedział żebym koniecznie kupił buty dwójki a ja nie wiedziałem co to znaczy ? 0_oCo powiedzie mi o tym buildzie? Wczorja to złożyłem na Voli i Malphite strasznie dużo biłem, polecacie się trzymać tego buildu jeśli team przeciwny posiada głównie DMG z Fizyka?Build: Buty armor, Warmog 1000hp, Mallet 700hp, Słoneczna Peleryna 450HP, Tarcza Omen 500hp i Atma
Pewnie chodziło o buty drugiego tieru. Przynajmniej tak mi się zdaje. Co do butów trójek, to można zinterpretować to na dwa sposoby. Pierwszy - mowa o butach trzeciego tieru (czyli o ulepszeniach do lepszych butów). Drugi - chodzi o Boots of Swiftness, które dawniej były opisane jako "enchanced movement 3", jeśli jeszcze dobrze pamiętam. (Zdarzało mi się czasem mówić o butach "trójkach" albo "piątkach" zamiast swiftness i mobility, może stąd takie spojrzenie na sprawę.)
Problem z powyższym buildem jest taki, że dowolny champ oparty na AP będzie po prostu zadawał setki obrażeń na sekundę. Liandry albo DFG to dramat przy takim buildzie.