to chyba oczywiste że w zime masz zimową mapę oO
LOL - temat ogólny, pytania, buildy i wszytko inne
Nie, to nie jest oczywiste. O ile pamiętam Riot informował że na chwilę obecną nie planują nowych skinów co do map, ale kto ich tam wie.
następny geniusz , chodzi mi o to że to oczywiste że było dostępne tylko w zime ...
No to zacznij prawidłowo się wysławiać. "to chyba oczywiste że w zime masz zimową mapę oO" i "to chyba oczywiste że zimową mapę masz zimą oO" to nie te same zdania, geniuszu.
Zimowej mapy nie ma i nie będzie gdyż zbyt wiele osób skarżyło się że za bardzo męczy wzrok, kiedyś szło jeszcze wgrać sobie tą mapę samemu ale niestety od czasu reworku mapy jest to niemożliwe.
Mam pytanie może "noobowskie" ale co mi tam xD Podobno klepiąc dominiony szybciej zarobi się pz niż na walkach 5vs5. To prawda?
Edit: jeszcze jedno. Warto grać Aram czy lepiej ćwiczyć na jednym championie?
Jednym, bo jeśli się zna na wszystkim to się zna na niczym.
Ale lepiej ćwicz dwie różne linie bo na rankedacj nie zawsze tą jędną dostaniesz.Np.Jungla i adc.
Mam drugie pytanko co do rankedów . Ile trzeba nie grać, aby zacząć spadać w dół ? Bo wypływam na 2 tyg. praktyki i mam nadzieje, że nie wywali mnie z trudem wypracowanego srebra IV do brązu..
Zdaje mi się że to miesiąc czasu, więcej info znajdziesz w FAQ systemu dywizji.
Mam drugie pytanko co do rankedów . Ile trzeba nie grać, aby zacząć spadać w dół ? Bo wypływam na 2 tyg. praktyki i mam nadzieje, że nie wywali mnie z trudem wypracowanego srebra IV do brązu..
Masz 28dni od ostatnej gry.Po upływie 28 dni twoje pkt zaczną spadać zależnie od dywizji,w twoim przypadku 25 za tydzień.
I po takiej nieaktywnosci można spaść ze srebra to bronzu ?
Tak, tylko i wyłącznie.
Nie będę robił nowego tematu i zapytam się tu!
Co polecanie brać na pojedynek 3 na 3?
Od wczoraj postanowiliśmy grać 3 na 3 i potrzebuje info. Graliśmy ostatnio Singed, Lee i Ania. Niestety Anka była bez sensu, singed i lee ostra biją.
Dajcie propozycji czym warto zagrać na tej mapie?
Polecam grać otankowanymi postaciami z aoe ulti, typu nunu , malph itd
lub ogolnie postacie z aoe ulti, wszyscy 3 uzyjecie i przeciwnicy lezą
Malpha nie polecam, jak już to Amumu
A najlepiej brać jakiegoś tanka z mocnymi cc'kami, który ma za zadanie się wbić, supporta, który ma damage i broni naszego głownego dps, np. taką Vayne, która kosi na trójkach.
Podobno więcej zarabia się ip na dominionie,to prawda?
Nie będę robił nowego tematu i zapytam się tu!Co polecanie brać na pojedynek 3 na 3?Od wczoraj postanowiliśmy grać 3 na 3 i potrzebuje info. Graliśmy ostatnio Singed, Lee i Ania. Niestety Anka była bez sensu, singed i lee ostra biją.Dajcie propozycji czym warto zagrać na tej mapie?
Zadaje ponownie te same pytanie ponieważ poprzednie odpowiedzi mi nie odpowiadają.
Zadaje ponownie te same pytanie ponieważ poprzednie odpowiedzi mi nie odpowiadają.
Stawiałbym na tanky AD, oczywiście do tego należy dołożyć coś z AP.
Z AD to najpewniej postacie takie jak Malphite, Pantheon, Renekton, Olaf, może Garen, J4, WW, Riven lekko w tanka?
Co do AP to słyszałem, że Fizz sprawdza się dobrze, ale tym się nie sugeruj od razu - po prostu tak słyszałem
Graj kennenem, z ultem na 3 to lężą w sekunde.
Ja bym proponował amumu , kennen + jakis dobry ranged