No mi czasem wywala gre nie wiem czemu od 2 dni jakoś
Opofiem... (kaszle) Opowiem wam dzisiejsze. Cool rank story mój, znaczy się... już wczorajszy.
Gram sobie rankusia, nowa znajoma, support *o tak* ja w jungli, chociaż chciałem adc, ale ludzie płakali że nie potrafią... no i dobra. gramy! Nie minęło 7minut... a tu na bocie nasza Caitka zginęła, moja droga supp pisała coś na nią (nic obraźliwego) no i nagle... disconnect. Niby nic nowego, ale! Kurka nagle jeszcze 2 dc! mid i top! No to jesteśmy sami... zająłem się topem bo przeciwny jungler tam farmił... drużyna przeciwna? Też 3dcki! support adc top ~~ no cóż, ale mid zdążył się nafarmić, no i naszemu teamowi lekko więcej zajął powrót. :/ Dodać do tego że Cait jeszcze 2-3? Dc (rage'owała że to masakra...) i 15minut przed końcem top dc do końca rundy. Udany ranked Jeszcze się nie spotkałem żeby wypadły z rundy więcej jak 4 osoby i nie anulowało meczu... ach te -20pkta ^^.
Takie pytanko:Mają zamiar zreworkować za niedługo Udyra?Ponieważ zagrałbym nim,a jedyny skin który mi się podoba to spirit.(A 8 dych nie wydam na 1 skina )
o.O Znajomy koleżanki dostał tego skina z prezentu. Cena prezentu... a cena tego skina. Tyle wygrać!!