Łamanie mety jest jak najbardziej ok, jednak niech ludzie mi nie wyskakują z pickami takimi jak dajmy na to Kassadin na supporta. Pewne rzeczy po prostu nie działają.
EDIT: One For All jeszcze wrócą do LoLa?
Łamanie mety jest jak najbardziej ok, jednak niech ludzie mi nie wyskakują z pickami takimi jak dajmy na to Kassadin na supporta. Pewne rzeczy po prostu nie działają.
EDIT: One For All jeszcze wrócą do LoLa?
Challenge accepted. Nie mam Kass na chwilę obecną, ale możesz być pewny - na pewno spróbuję zagrać nim na duo bocie.
Ba Kassa ma wszystko co trzeba aby ochraniać carry. Po 6 lvlu może nękać przeciwnego adc aby nie mógł farmić. Weźcie przy okazji ahri na adc ;p
Kassa nie ma NIC żeby ochraniać carry. Ale ma harass, więc może, może...
Tryb One for All na pewno powróci jeszcze, ale nie wiem czy to będzie na zasadzie że cały czas będzie, czy w formie eventów.
Jest coś wiadome na temat magma chamber?Bardzo bym chciał na tej mapie zagrać.
Jest coś wiadome na temat magma chamber?Bardzo bym chciał na tej mapie zagrać.
Jest Showdown na PBE, tryb gry do pierwszej wieży/first blooda/100CS, ale na Howling Abyss, z tego co widziałem.
Showdown jest 'zapowiedziany" w przyszłym patchu jeśli dobrze pamiętam- czyli duże szanse że zobaczymy go przed świętami.
BTW:
MUST HAVEEEEE (Poro! )
Jeśli przyjrzycie się dokładnie, widać tam poro z wąsem (Draaaaavo?)
Draven ma bardziej majestatyczne wasiska. Mi tam jakos ten sniezny singed sie bardziej podoba
It's not Draven, it's Draaaaaaaaaven. Śnieżny Singed jest całkiem ładny. Podoba mi się jego czapka i to ustrojstwo co nosi na plecach, szczególnie kiedy odpali ulta
Aż chciałoby się kupić tą lulu Ale na to trza mieć kase...i postać.
Dostałem się do tego całego serwera PBE, jak teraz wrócić na mój stary serwer?
Meta ma nam ułatwiać ogarnięcie setupu teamu, ludzie jednak zaczeli ją traktować jak mantrę/biblię/koran, kurczowo się trzymając aby przypadkiem ktoś gdzieś nie poszedł z nietypowym pickiem bo przecież ,to nie meta. Bardzo kibicuje tym, którzy grają inaczej i nigdy nie mam obiekcji, gdy ktoś oświadcza, że bierze jakieś AD Malphy i inne cuda, które są grywalne bo ja tak grałem w sezonie pierwszym AD Malphem, i naprawde o wiele lepiej mi się nim grało niż pod AP. Czasem gram Malzaharem AD na 3v3 i nigdy nim nie miałem negatywnych statystyk. Dobrze, że jednak zdarzają się tacy ludzie, którzy olewają metę, bo dzięki temu mamy teraz popularnego Annie supporta, która moim zdaniem spełnia się genialnie w roli wspomagacza na bocie.
Popieram w 100% sam dosyć często z koleżanką idziemy na bota Kata+Akali i pomimo że czekamy zawsze z 20 minut na rozpoczęcie gry (bo co chwilę ktoś wychodzi bo niby trolujemy) to przegraliśmy może ze 2 gry na jakieś 30 granych w ten sposób. 2 asasynów potrafiących zburstować większość postaci w 3 sekundy rekompensuje w 100% brak adc szczególnie że i ja i ona zawsze składamy sightstona jako 3-4 item. Tak samo ostatnio poszedłem adc LaBlanc przeciwko Ezrealowi i nie dość że załapałem first blood to do końca gry Ez nie mógł się odbić.
Dostałem się do tego całego serwera PBE, jak teraz wrócić na mój stary serwer?
Ja posiadam dwa klienty - jeden pod PBE (innych serwerów nie ma), drugi pod normalną grę. Nie wiem w czym masz problem - połączenie się z serwerem PBE z normalnego klienta nie powinno się udać.
kuźna a nomalnego lola usunełem, odnowa pobierać trzeba dzięki nazarachu
kuźna a nomalnego lola usunełem, odnowa pobierać trzeba dzięki nazarachu
Edit: Ile czeka się na 30lvl i darmowe riotki?
Przepraszam za double posta, nie wiem jak to się stało
kuźna a nomalnego lola usunełem, odnowa pobierać trzeba dzięki nazarachuEdit: Ile czeka się na 30lvl i darmowe riotki?Przepraszam za double posta, nie wiem jak to się stało
Ja długo wbijałem EXPa, ale jak wbijasz ten 30lv powinieneś mieć 400rp.
potrzebuje buildu na Hecarim ad i offtank.
Ja 400 rp te początkowe dostałem albo na 3-4 albo 5 lvlu już nie pamiętam tego dokładnie ale 4 chyba to był.
Ja długo wbijałem EXPa, ale jak wbijasz ten 30lv powinieneś mieć 400rp.potrzebuje buildu na Hecarim ad i offtank.
Jeśli gram heca na had team, to robię coś takiego
buty- sytuacyjnie, ale przeważnie Mercurego
Spirit of the Ancient Golem
Sunfire Cape
Iceborn Gauntlet
Spirit Visage
Randuin's Omen
potem sprzedaje Ancient Golem i zapodaje Thornmail
i jest git
jesli jest hap team
zamiast Thornmail kupuje Maw of Malmortius
i tak wygląda mój tankowy hecarim, w wypadku kiedy ostro wygrywamy i nie ma sensu totalnie tankować to Randuina zamieniam na Hydre
w sumie heca mało gram bo mam 46 gier rankingowych z czego 26 wygranych, co do buildu ad dla heca jeszcze nigdy nie robiłem, zawsze na rankedzie po prostu robię w jungli tanka zresztą drużyna tego ode mnie wymaga