A wiesz iż 90% społeczeństwa nie umie czytać, a jak ktoś ma problem to niech sobie weźmie korki z j.Polskiego.
A wiesz iż on pomaga w farmieniu, i możesz pisać co chcesz.
A wiesz iż 90% społeczeństwa nie umie czytać, a jak ktoś ma problem to niech sobie weźmie korki z j.Polskiego.
A wiesz iż on pomaga w farmieniu, i możesz pisać co chcesz.
A wiesz iż 90% społeczeństwa nie umie czytać, a jak ktoś ma problem to niech sobie weźmie korki z j.Polskiego.A wiesz iż on pomaga w farmieniu, i możesz pisać co chcesz.
I powiedz dziecko czemu obrażasz innych. To że ktoś ci wytknął błąd i ma racje to od razu musisz się spinać? Jesteś w bronzie. Większość osób tutaj reportuje 10x dziennie takich osobników jak ty i na pewno znają się na tej grze lepiej więc z całym szacunkiem Zamknij Się.
Tak pomaga w farmie, ale daje też ładny burst na postaciach jak Master Yi. W dodatku bije PD na głowę do końca mid game'u.
Skoro wg ciebie Polska to kraj analfabetów (w dodatku ty sam nie umiesz poprawnie składać zdań, ale to reszta cię nie rozumie, analfabeci huh), to jestem baletnicą. Tobie polecam zapisać się na korki z j.P, abyś nauczył się jakże trudnej sztuki składania zdań i używania znaków interpunkcyjnych.
Gdzie iść na lane tymi czempami:
Nie ma co się sprzeczać w tej kwestii. Zarówno Stattik jak Phantom jest dobry. Stattik ma o 10% mniej Attack Speed i Crit Chance niż Phantom, ale za to Stattik ma większy bonus do MS. Na pasywce Phantom ingoruje kolizje z mobami ( co bardzo się przydaje przy ucieczce i pościgu ), a Stattik uderza błyskawicą za 100 magic dmg w 4 przeciwników ( ale w late ten dmg d*py nie urywa jak większość złoży magic res. To tak po 40-50 wchodzi normalnie, a na adc, apc po 60-70 )
Podsumowując, wszystko zależy od waszego stylu gry. Jak chcemy większy crit i as to PD, a jak obszarowy m dmg to Stattik.
Karma-supp/mid
Nunu-whateva byle nie adc
Zilean-supp/mid
Nida-mid/top jeśli ad. Nie waż się iść na supporta
Singed-top
Pytasz gdzie iść czy gdzie mogą grać?
Karma na bot
Nunu na top/jungle/bot
Zilean na bot/mid
Nida na mid/top bo nic tak nie wkurza jak nida na bocie
Singed Top ale na jungli też daje rade i to całkiem nieźle
Karma również na topie się dobrze sprawuje
Co byście powiedzieli o Singedzie na midzie z rod of ages,rylaiem i seraphą i jakimiś przedmiotami na AP.Passive Singa daje więcej życie jeśli ma więcej many więc miałby swoje 3k hp i duże ap dmg.Czy taki champ na midzie byłby dobry?
Na midzie nie widze przyszlości, na topie only.
Ktoś mnie pobije za granie singedem na jungli? Świetne ganki wychodzą można się pośmiać jak jakiś leszczu użyje flasha za wczesnie a ty go flingniesz xD
xD
Jakie tam teraz rynki się składa dokładnie dla ADC? Potrzebuję w końcu złożyć coś porządnego, bo ten uniwersalny zestaw jaki obecnie używam raczej średnio się sprawdza w porównaniu z poprawną konfiguracją.
Kiedyś jeszcze była mowa, że w s4 mają pojawić się zmienione runy, czy mi się zdaje? Jeśli tak, to może się już nie opłaca?
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Jakie tam teraz rynki się składa dokładnie dla ADC? Potrzebuję w końcu złożyć coś porządnego, bo ten uniwersalny zestaw jaki obecnie używam raczej średnio się sprawdza w porównaniu z poprawną konfiguracją.Kiedyś jeszcze była mowa, że w s4 mają pojawić się zmienione runy, czy mi się zdaje? Jeśli tak, to może się już nie opłaca?Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Marki - damage
Seals - armor
Glyph - magic resy/pene
Quinty - 2x lifesteal 1x dmg
Pamiętajcie że w okolicach 4.3 dojdzie do zmian w runkach (bliżej nieokreślone, chociaż pewnie będzie chodziło o podział na off/def/uti).
Omg a ja się wyplułem z ip. A wiesz może czy bedą to drastyczne zmiany czy kosmetyczne ?.
Mogą być dość spore, ale to i tak dużo czasu minie. Tak czy owak, jeśli będą wielkie zmiany w runach to będą one refundowane. Całkiem możliwe, że jeśli postanowią stworzyć podział o którym mówiłem (czyli glyph mresy staną się sealami), to zostanie podniesiony base armor wszystkich champów i zredukowany bonus z armor sealów (żeby inne alternatywy także miały sens - obecnie nikt nie korzysta z innych żółtych runek w praktyce). Ale konkretnego info jeszcze nie ma, a na PBE dopiero kombinują z 4.2 patchami, więc...
BTW. MF changes!
No to trzeba będzie farmić ip, i zostawić na zmiany aby nie być w tyle.
Mam takie pytanie trochę śmieszne.
Gdzie można obejrzeć jakiś nie wiem... Ranking championów wg. popularności w danej chwili?