Co ja sądze o takiej kombinacji? Nie ma to jak nakręcić filmik z jakimś tam "fajnym" pomysłem na normalu na poziomie silvera i oczywiście wygrywać, w tym przypadku linie, gold+ pierwszy lepszy bot Cie zniszczy, teraz szczególnie najlepsi adc to jinx i lucian, lucian Cie zharassuje do śmierci, jinx przy większości prób engagu sobie ucieknie bo ma 2 w miarę mocne ccki, do tego jeszcze 2 najczęsciej spotykane supporty przezemnie teraz, thresh i leona, milion ccków, nie dasz rady podejść do adcka, na normalach, pewnie, sobie tak można grać, ale nie wyobrażam sobie takiego czegoś na rankedach w goldzie i wyżej.
>inb4 spuzie i silver
Poza tym nie zwracasz uwagi na to, że ADC dominując na linii stają się bardzo nieostrożni, zwłaszcza jeśli myślą "a, co oni mogą mi zrobić, skoro nie mają ADC, hahaha debile". Nagle okazuje się że naprawdę większość takich linii możesz na luzie wygrać - chyba, że przeciwnik faktycznie wie co robić i wie jak grać, by nie oddać killa i farmy. Faktycznie, tam taki lane się nie sprawdzi...
...ale nie każdy tryharduje, prawda? ![:)]()
Dobra, teraz pytanie ode mnie. Nie pytam się o to czy to działa - z doświadczenia (1 coop i 1 normal) wiem że działa. Chodzi mi o pomysły na itemy, kolejność budowania, styl jungle (ganki/farmienie)...
Galio jungle. Kolejność skilli Q-W-Q-E, potem max Q, możliwie szybki sightstone... i co dalej? Kielich wydaje się prawie że wymagany, ale pozostają inne itemy i trzeba coś wymyślić. Any bright ideas?