LOL - temat ogólny, pytania, buildy i wszytko inne

Każdy adc jest w stanie pokonać tankowego supporta, od gracza zależy poziom danej postaci a nie odwrotnie. Zależy jakiego adc mianujesz - jak grasz postacią na wysokim poziomie, to nie masz problemu na lane.

Dla mnie najlepszym adc jest vayne, i nie ważne kogo mam na bocie. Robię swoje i tyle - wchodzę, wychodzę i robię dmg.

Nie zrozumiałeś pytania Deimond.

Jak dla mnie wspaniałe synergie dla Brauma to Lucian (double shot = double proc na pasywie) i Vayne (pasywka brauma + silver bolty... ugh). Z przeciwnych ADC... obawiałbym się może Jinx od biedy (ciężko podejść), Cait (zasięg) czy Ez (odskakuje). Bardziej martwiłbym się o przeciwne supporty, zwłaszcza Morganę (spellshield...).

Cześć podczas gry wyskoczył mi taki komunikat, pierwszy raz go widzę, ktoś wie co on oznacza?
(w przeciwieństwie do reszty, komunikat jest prawdziwy)

http://zapodaj.net/1550778d64dc4.jpg.html

A... czyli że reszta przypadkowo pokazuje m.in. przeciwników na mapie?

Sorki, ale cziterom nawet się pomagać nie chce.

@up Jakim cziterom? o.O
5 min w paincie.

Jakim cudem on ma 55 lvl o.O

Paint Paint i jeszcze raz paint up

Wgl tam gdzie jest okienko postaci pisze 15 lv ^^

A ten komunikat to pewnie coś riot zwalil xD

pewnie to naprawią

A po co rzucał ikonkę Fizza na mapie tam, gdzie jest mgła wojny? Po stronie wroga w dodatku? Dla żartu? Litości.

Niech pisze do supportu Riotu z pytaniem co to było, skoro jest legit. Ja tam uważam że to jest zbyt podejrzane, więc nie zamierzam pomóc.

@up

Wyczuwam nadwyczajny ból d*py :D

Co do komunikatu to riot oczywiscie po swoim paczu jak by cos nie zj***l to by nie bylo riot. Gdy masz panteona w grze to wtedy wyswietla sie ten komunikat ale jeszcze niewiadomo co to dokladnie jest rito pracuje juz nad tym ponoć:D

Ktoś na forum zgłosił że jest to związane z jego ultem (co miałoby sens - channelowanie i spadanie).

Nadwyczajny (?) ból d*py, mówisz? Ano trochę mam, bo cziterów w żadnej formie nigdy nie tolerowałem, zwłaszcza w grach online...

+1 - cziterów, oszustów powinny banować, i mieć zakaz gry przez rok - może wtedy by się coś nauczyli, a już najbardziej płaczą ci co kombinują z rp. Jak ktoś pozyskuje nie legalnie, a potem ban jest płacz.

Panowie, jeśli chodzi o mój screen został on przerobiony w paincie, jeśli nie wierzycie wyślijcie swoje screeny i dajcie mi 5 minut.
A co do dziwnego komunikatu wydaje mi sie że sprawa dobiegła końca.
Dziękuje dobranoc.

Co do rp to nikt nic nie kombinuje teraz raz tylko była wpadka riotu a po 2 jak by było nawet jakieś chity na rp to i tak nie płakał bym z tego powodu i każdy przyzna ze skin nie gra i za rp nie da rady w żaden sposób polepszyć swojej gry. Z mgła wojny też to niemożliwe żeby w jakiś sposób ja odkryć:) a co do oszustow to nie ban na rok tylko od razu na 100 lat jak to czasami riot dawał ^^ No ale drophacki czasami moga wkurzać chodź nie spotkałem sie osobiście jeszcze z tym, gorzej jak spotka sie takeigo ryza czy cassio (kto wie to wie o co chodzi nie bede pisał tego na forum). Ale niestety riot ma to gdzieś dopóki kasa sie zgadza i leci na konto dopiero sie wezmą za to jak spadnie popularność i kasa juz nie będzie tak ładnie płynąć. Ciężko dać jakiegoś hackshielda jak to w innych grach nie bo po co -.-

Po co ci hackshield jak gra skanuje pliki po uruchomienie -_-. Następną osobną sprawą jest to że wszystko ładuję się z serwera a nie z plików lokalnych jedyne co można "zczitować" w lolu są tajmingi, automatyczny ruch postaci, omijanie skilshotów, i auto farma to są jedyne wyjątki które można cokolwiek przekabacić w plikach gry.

Ohh chity w LoL'u

Mówią, że bardzo wiele ludzi tego używwa, wykonują nieprawdopodbnie szybkie kombinacje skilli typu cassio, autofarma itp.

Niestety, skrypty są wykrywane i chiterzy (Tu pewien youtuber, który rego uzywał) są banowani, wystarczy przesłać filmi to pokazujący jakikolwiek dowód i tyle. Wystarczy odpalić LoL Recordera, nagrać wysłać i nie ma cheatera.

A jakieś porady na ewentualnego drop hacka? Chyba tak to się nazywało

Zagryźć zęby i zagrać kolejny mecz. Co możesz innego zrobić z czymś takim?

Siemka, mam pytanie jakie runy na shywanie na topa?

Słyszałem ze trzeba mieć Marki pod hybryd penetration.

2x lifesteal 1x ad quinty
redy: AD
yellow; armor flat
blue: mres

Standardowe runki jeżeli grasz ad shyv.

Cześć czy wiadomo coś może na temat nowej postaci?