Jeszcze nie.
LOL - temat ogólny, pytania, buildy i wszytko inne
Ao Shin ma zostać wypuszczony bodajże w early 2015, ma być zdaje się powiązany z Udyrem (chyba wrogowie), można się go spodziewać najpewniej pod postacią midera, supporta, ewentualnie topera. Do tych informacji proszę podchodzić ostrożnie, jego prawdopodobne role to moje przemyślenia na temat artykułu zamieszczonego kiedyś przez Rito, i pewnie większość z tych rzeczy już wiesz jeśli śledzisz nowości od jakiegoś czasu.
Jest może wiadomo kiedy będą Doom Boty?
Jeszcze nie, ale te boty i tak są za łatwe. Wystarczy picknąć ranged ap z poke i gra wygrana. Jedynym problemem jest Veigar z 300 cs w 30 minucie, 17 killami i 1k+ ap i fakt, że używa stuna jak na bolu i gasi cię na dfg + ult. A tak to easy.
Poczebny build dla Udyra top i jungle zawierający itemy, masterki, runy.
Jest może wiadomo kiedy będą Doom Boty?
Wchodzą w patchu najbliższym, a patch wchodzi dzisiaj około północy.
Cześć czy wiadomo coś może na temat nowej postaci?
Z AMA Meddlera wynika że będzie to toplaner.
Masz link do wypowiedzi z tą postacią?
Masz link do wypowiedzi z tą postacią?
http://boards.na.leagueoflegends.com/en/c/champions-skins/niH3APAB-meddler-qa?comment=00200000
Proszę.
Witam , mógłby mi ktoś polecić stream dobrego MID Laner'a ?
ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ PHANTOMLORD ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ
Phantomlord jezeli chcesz sie nauczyc grac karthusem z revivem i teleportem ^^ Ogolnie chyba najbardziej pozytywny streamer ever. Tak to ogolnie polecam bjergsena.
Nie wiem jak to obecnie wygląda, ale czy nasz rodzimy Nervarien nie grywał dość dużo na midzie?
To już lepiej oglądać imbe na midzie Yasuo 3/17 niż tego Nervariena. Tam idzie zasnąć, bo nic się nie dzieje. Ale tak, PL best streamer ever.
Yas, trzeba banować bo jego dmg jest ogromny Nevarrian ostatnio nabroił, więc w moich oczach traci poparcie.
Jaki streamer oprócz Trick2g grywa bardzo dużo Udyrem i warto go oglądać?
Witam, z racji tego, że jestem nowy w LOL'u (19lvl) mam na razie tylko dwie strony na runy i chciałbym pomalutku zbierać na runki z krągu trzeciego. Jakie mi polecicie uniwersalne runy pod ap i ad? Chodzi mi o to aby te runy w miarę dobrze sprawdzały się w każdego rodzaju postaci.
Po pierwsze to nie opłaca się kupować run do 20 lvl, strata ip.
Runy AD
9x AD
9x Armor
9x M.Res flat
3x AD
Runy AP
9x M.Pene/AP
9x HP per lvl
9x M.Res flat/AP per lvl
3x AP
@UP
Dlatego napisałem, że chce kupić krągu trzeciego Dzięki
Ja mam na ap, armor dlatego, że są drogie hp . No, te dwie strony co podał Pro są standardowe, nic innego nie wymyślisz.
nervarien to nubek ktory nagrywa poradniki na brązy bo inaczej by nie ogarnął ;P nie polecam