Ludzki żywot - największy MMORPG w Histori!

Mam prośbę mógłby ktoś podać link do stronki, z której można ściągnąć tę gre?

www.reallife.com/nonoobs ostatnio stamtąd to ściągałem , btw robiliście questa na spodnie z targowaniem sie u handlarza? Dla mnie bomba

Tak niezły jest, a jeszcze taka ciekawostka: jak się przesadzi to można nawet ciuknąć tego handlarza, wtedy dostajesz 'Spodnie - Strengh +1":D A na targowisku u niektórych wschodnich npc, można znaleźć tanią broń dystansową, polecam.

Ej Broda stonka mi nie wchodzi ;/

mi wchodzi. wlasnie sciagam. 12 gb omg:|

Lvl up ! Mam 18 lvl

To się pośpiesz, dziś jest wielki event sportowy w lokalizacji "Polandia", jakiś wywar w alchemicznym na tą okazję trzeba kupić.

Lece juz !!Dzieki za info

Nie wchodzi mi link :(

Nie wchodzi mi link

To żałuj, dzisiaj jest Guild War między Polską a Walią. Każdy może za free zobaczyć jak Polski Team będzie walczył, chociaż na bezpośredni dostęp do areny trzeba pewnie mieć bilet :D

Słuchajcie, byłem na stadione, ale tam nikogo mnie było, nikt nie expił. Wiecie może kiedy bedą sie tam respic?

Bede wdzieczny bo nie mam gdzie expic, a rady nie daje !

Na moim lvlu nie mam gdzie expic, szkole sie w magi, bede buffowac !! xDD

Ja idę w Rogue mam duże Dexatiri oraz Agility no i w Armorze +1 do Przebiagłości

Słuchajcie, byłem na stadione, ale tam nikogo mnie było, nikt nie expił. Wiecie może kiedy bedą sie tam respic?Bede wdzieczny bo nie mam gdzie expic, a rady nie daje !Na moim lvlu nie mam gdzie expic, szkole sie w magi, bede buffowac !! xDD

Nie martw się, już 28 lutego będą ligowe Guild Wary, wtedy się znajdzie dużo graczy na party, będzie można wspólnie bić granatowe moby :D

Ja dzisiaj natomiast robiłem questa na ćwiczenia ogólnorozwojowe, ale trochę ciężko mi szło bo coś sprzęt był nadpsuty :/

Ja nal;eże do gildii GKS Katowice , walka walka walka , pozdro ziomków z innych gildii szcególnie FCB , JKS i KSG :)

No cóż zawiódł mnie dzisiejszy event, liczyłem na to, że będzie dużo bardziej spektakularny, oraz lokalizacja była nieciekawa, jednak to wszytko warto puścić w niepamięć po tym co zrobił gracz o nicku "Roker Perejro", mistrzowskie panowanie nad "kontrolsami" ;)

OMG męczyłem sie z zaległym questem z lvl-u 17 (było trzeba zabic 30 moobkow pod nazwo "autobusowy kanar")

i nagroda był tani ITEM SHOP dla zainteresowanych podaje gdzie to miejsce sie znajduje :

trzeba zawedrowac az za granice rejonu zwanego POLANDIA i wejsc na rejon RUSKICH tzw. UKRALANDIA tam na pierwszym lepszym straganie mozna kupic tania bron dystansowa wadom jest magazynek 30 naboi i kaliber 7.62

zalety: dobra celnosc i +5 do dexterity +2 str+ 1 vitality i najlepsze + 6 chi

WOW prawda?

Mi się teraz zaczyna event zimowy - ferie. Będę pewnie mniej intensywnie expić przez ten czas, co nie oznacza, że nie wykonam jakichś questów. Jeszcze dziś idę na rajdy, na stoki Tatralandii :D :D :D

Mi się event zimowy kończy ;/

Nic nie biłem, siedziałem ciągle w wiosce i odpoczywałem.

Dzis wielki event... z wielkimi nagrodami... za bycie milym :P;)

co taka cisza tutaj ? już nikt nie gra w to ? :P

btw. dzisiaj miałem wielkiego questa na tzw. Komunikator Przeznaczenia, kupiłem go na stronie zwanej alegronia.pl jestem bardzo zadowolony ;)