Mam prośbę mógłby ktoś podać link do stronki, z której można ściągnąć tę gre?
Ludzki żywot - największy MMORPG w Histori!
www.reallife.com/nonoobs ostatnio stamtąd to ściągałem , btw robiliście questa na spodnie z targowaniem sie u handlarza? Dla mnie bomba
Tak niezły jest, a jeszcze taka ciekawostka: jak się przesadzi to można nawet ciuknąć tego handlarza, wtedy dostajesz 'Spodnie - Strengh +1" A na targowisku u niektórych wschodnich npc, można znaleźć tanią broń dystansową, polecam.
Ej Broda stonka mi nie wchodzi ;/
mi wchodzi. wlasnie sciagam. 12 gb omg:|
Lvl up ! Mam 18 lvl
To się pośpiesz, dziś jest wielki event sportowy w lokalizacji "Polandia", jakiś wywar w alchemicznym na tą okazję trzeba kupić.
Lece juz !!Dzieki za info
Nie wchodzi mi link
Nie wchodzi mi link
To żałuj, dzisiaj jest Guild War między Polską a Walią. Każdy może za free zobaczyć jak Polski Team będzie walczył, chociaż na bezpośredni dostęp do areny trzeba pewnie mieć bilet
Słuchajcie, byłem na stadione, ale tam nikogo mnie było, nikt nie expił. Wiecie może kiedy bedą sie tam respic?
Bede wdzieczny bo nie mam gdzie expic, a rady nie daje !
Na moim lvlu nie mam gdzie expic, szkole sie w magi, bede buffowac !! xDD
Ja idę w Rogue mam duże Dexatiri oraz Agility no i w Armorze +1 do Przebiagłości
Słuchajcie, byłem na stadione, ale tam nikogo mnie było, nikt nie expił. Wiecie może kiedy bedą sie tam respic?Bede wdzieczny bo nie mam gdzie expic, a rady nie daje !Na moim lvlu nie mam gdzie expic, szkole sie w magi, bede buffowac !! xDD
Nie martw się, już 28 lutego będą ligowe Guild Wary, wtedy się znajdzie dużo graczy na party, będzie można wspólnie bić granatowe moby
Ja dzisiaj natomiast robiłem questa na ćwiczenia ogólnorozwojowe, ale trochę ciężko mi szło bo coś sprzęt był nadpsuty :/
Ja nal;eże do gildii GKS Katowice , walka walka walka , pozdro ziomków z innych gildii szcególnie FCB , JKS i KSG
No cóż zawiódł mnie dzisiejszy event, liczyłem na to, że będzie dużo bardziej spektakularny, oraz lokalizacja była nieciekawa, jednak to wszytko warto puścić w niepamięć po tym co zrobił gracz o nicku "Roker Perejro", mistrzowskie panowanie nad "kontrolsami"
OMG męczyłem sie z zaległym questem z lvl-u 17 (było trzeba zabic 30 moobkow pod nazwo "autobusowy kanar")
i nagroda był tani ITEM SHOP dla zainteresowanych podaje gdzie to miejsce sie znajduje :
trzeba zawedrowac az za granice rejonu zwanego POLANDIA i wejsc na rejon RUSKICH tzw. UKRALANDIA tam na pierwszym lepszym straganie mozna kupic tania bron dystansowa wadom jest magazynek 30 naboi i kaliber 7.62
zalety: dobra celnosc i +5 do dexterity +2 str+ 1 vitality i najlepsze + 6 chi
WOW prawda?
Mi się teraz zaczyna event zimowy - ferie. Będę pewnie mniej intensywnie expić przez ten czas, co nie oznacza, że nie wykonam jakichś questów. Jeszcze dziś idę na rajdy, na stoki Tatralandii :D
Mi się event zimowy kończy ;/
Nic nie biłem, siedziałem ciągle w wiosce i odpoczywałem.
Dzis wielki event... z wielkimi nagrodami... za bycie milym
co taka cisza tutaj ? już nikt nie gra w to ?
btw. dzisiaj miałem wielkiego questa na tzw. Komunikator Przeznaczenia, kupiłem go na stronie zwanej alegronia.pl jestem bardzo zadowolony