dzis w item mallu konczy się licytacja
Ludzki żywot - największy MMORPG w Histori!
Ja gram w to ciągle. Dzisiaj nawet zbuffowałem główną postać paroma ziołami ( +2 do Herbalism )
Wczoraj wieczorem skillowałem inteligencję ,a obecnie zaszkodził mi jakiś potion ;/( choruje )
co taka cisza tutaj ? już nikt nie gra w to ? tongue.gif
Ja sobie daje siana z tymi klockami. Ta gra sporo życia mi zabrała ;/
Kurde ja zginołem i nie moge nigdzie znajsc spierit healera wiec to juz moj koniec
PS. uwaga na questa nr. 986 te moooby w niebieskich mundurach i palami w reku mocno bija
TO jest gra którą się ściąga??
Szkoda, że trzeba płacić taki wysoki abonament ;/
Taaa niedawno dostałem nowego skilla "Wielka Masa",przewracam się i nokautuje przeciwnika(skill musiałem trenic przez 3 dni!) ^ ^ Gra ogólnie spoko ale tyle bugów -niestety uzależnia ^ ^.Chodziaż widziałem kilku PK - w painballa grali ;].
Ale te qesty typu :Idź do szkoły i ją rozpierdziel są banalne -kto by chciał w czasie wolnym iśc do szkoły ^ ^
A ja dzisiaj jadąc autobusem zapomniałem skasować bilet bo na początku tak dużo graczy w nim było że lagi niemiłosierne. Gdy się troche przerzedziło (chyba admin dał botom bana) i było ok 6 osób wsiadł kontroler biletów (cholerny gm) i teraz musze zabilić 65 golda :/
A ja dzisiaj jadąc autobusem zapomniałem skasować bilet bo na początku tak dużo graczy w nim było że lagi niemiłosierne. Gdy się troche przerzedziło (chyba admin dał botom bana) i było ok 6 osób wsiadł kontroler biletów (cholerny gm) i teraz musze zabilić 65 golda :/
Taa znam ten ból,a tyle pk zrobiłem żeby golda na nowe eq uzbierac ;/
Tak, dobrze słyszycie, w tego MMORPGa gra blisko 6,6 mld ludzi Rozmawialiśmy o tym na SB - ale tam o tym sie nie pogada ;P Polecam lekture na temat gry: