Mafia 2.0 - Gra

Kurde. Nie to nie. Nie musisz mi wierzyć, ale mam jedną prośbę. Jak zginę po moim byciu burmistrzem zagłosujecie na Jarida.

Junior jeśli jesteś detektywem i to ujawniles następnej nocy zginiesz więc jak to sie stanie to ci uwierzymy. Tak wiem życie jest brutalne przyjacielu ale tak trzeba.

Jeśli będzie podejrzany (Uśmiecha się)

Terravita nie zginę przez 3dni. ^^ Jestem burmistrzem. Jestem nietykalny. Proszę was, zagłosujcie na Jarida ..

Dzisiejsze wydanie gazetki MMOiami:

23nvad.jpg

14izl29.jpg

Straciliśmy lekarza i prawnika! :(

R.I.P Bullet źle wybraliśmy proponuje uwierzyć Junirowi ponieważ to nasz burmistrz i zagłosować na Jarida

Te życie bywa okrutne..

Głos na Jarida. Też wam radzę tak zrobić.

DORWĘ TEGO KTO TO ZROBIŁ!!!

Ale dlaczego on?

Dziwne ostatnio miałem umówioną wizytę. Może mafia chce żebym był osłabiony, i się nie mógł bronić jak mnie zaatakują.

Uwierzę Burmistrzowi którego wybrałem i także głosuje na Jarida

Jarid.. pf.. Słaba wymówka.

Nie macie nic na Jarida.. Chcecie żebyśmy przegrali!? Zastanówcie się i poczekajmy na prawdziwe dowody!

Pawel jesteś moim drugim podejrzanym. Ale co do Jarida to jestem pewny.

Paweleqqk siedzisz w mafii z Jaridem??

Nie. Jeśli jesteś detektywem to się upewnij (uśmiecha się)

JunioR masz pewność, że to na pewno mafioza?! Równie dobrze możemy mieć burmistrza alfonsa! Nie możemy głosować na byle kogo bo znowu nas mafia załatwi :/ JunioR możemy załatwić Jarida ale ja na niego nie poślę głosu ponieważ TY JESTEŚ MAFIOZĄ! Zabiliście dzisiaj Andre, byle jak głosujesz np. na Komuszona. Już mam pewność, że jesteś z mafii... udowodnij mi, że nie! Udowodnij! Ja tym czasem idę do domu. Oddaje głos na JunioRa chyba, że pokażesz mi jakieś dowody zmyślaczu! Wgl. Paweleqqk co to za 'Nie' - zero dowodów, śmierdzisz mi czymś! Postąpcie tak jak ja i zagłosujcie na JunioRa chyba, że da nam obiecane dowody, przez niego straciliśmy towarzyszy!

Takie samo mam zdanie! Wydaję mi się, że Junior tylko dla niewinności chciał zostać burmistrzem! Tak naprawdę jest z Mafii!

Zabijcie mnie. Detektywa. Twój głos nie ma znaczenia. Jedynie mafia może mnie zabić. Jak to zrobią zlinczujcie Jarida !

@EDIT

Jednak nie. Jestem nieśmiertelny panowie. ;) Głosujcie na Jarida.

Dobra zresztą sam nie wiem czy Jarid jest z Mafii czy nie, lecz jak zdobędę dowody to dopiero wtedy na niego zagłosuję..