Mafia 2.0 - Gra

Zabijcie mnie. Detektywa. Twój głos nie ma znaczenia. Jedynie mafia może mnie zabić. Jak to zrobią zlinczujcie Jarida !@EDITJednak nie. Jestem nieśmiertelny panowie. Głosujcie na Jarida.

Już widać, że zrobiłeś to tylko dla ochrony! Źle się posunąłeś już mam pewność mafiozo!

Sokyre, ale mam do ciebie pytanie. Jak zginę i będę detektywem zagłosujecie na Jarida ?

Jeśli dostanę jeszcze 1 dobry dowód lub parę jakichś nieudowodnionych (śmieje się)

Dam ci wszystko co chcesz ( dowody ), ale powiedz mi jakie

Sokyre, ale mam do ciebie pytanie. Jak zginę i będę detektywem zagłosujecie na Jarida ?

Tylko jak zginiesz bo ze słowa na słowo coraz bardziej Ci niewierze.

Ludzie wybraliście burmistrza po to aby mu wierzyć według moich podejrzeń w mafii są Jarid oraz TuKu ponieważ Jarid chciał go wybrać na burmistrza.

Głosowałem żeby umarł....

No nie wiem jakie dowody, jakieś żebym uwierzył :)

Sokyre to za 3 dni zobaczysz kim jest na prawdę Jarid. Chyba, że mi uwierzycie wczesniej.

JunioR teraz naprawde żałuję że cie wybrałem! Bez dowodów oskarżasz ,,może'' niewinnych ludzi! Tak samo jak było z Bullet'em!

PS:Jeśli znajdziesz dowody to zagłosuje! Ale burmistrz nie powinien tak robić!

Widać, że Burmistrz nie umie podejmować dobrych decyzji, i teraz będzie głosował na każdego by się ich pozbyć! Zapewnił sobie rolę Burmistrza dla ochrony!

Kiedy wyniki? linczu?

KURDE ! JESTEM DETEKTYWEM ! ILE RAZY MAM WAM TO TŁUMACZYĆ !? NIE WIERZYCIE MI TO NIE. WASZ BŁĄD. PRZEGRACIE Z MAFIĄ !

LOL Bullet ty nie żyjesz!

PS:SOrry za no rp posta ale musialem

On nie zauważył, że są już wyniki XD

I kolejny powód, żeby Ci nie wierzyć Junior, nie wolno ujawniać swojej roli więc oznacza to iż kłamiesz... Junior jest z mafii.

Dobra. Zagłosujcie na mnie. Nie mam zamiaru się bronić przed linczem.

chce odwrócić uwagę, żeby mafia nas zabiła.

Pewnie ma sojusz z jakims mafiozą

Chyba że chce nas skupić na sobie, żeby Mafia spokojnie mogła nas zabijac?

Witam wszystkich dopiero wróciłem do domu.

@Junior jeśli naprawdę jesteś cywilem to właśnie wydałeś na siebie wyrok śmierci bo mafia jak mniemam Cię zabije więc albo jesteś taki głupi albo jesteś z mafii.