Mafia 2.0 - Gra

Nie wiem jak was, ale mnie JuniorR do siebie przekonał ;)

Oddaję swój głos na Jarid'a

Paweleqqk i tak wiemy że jesteś z mafii ! Teraz tylko próbujesz się ratować jutro zobaczymy ; )

Ja chcę się ratować? Zobaczymy, tylko że jak detektyw mnie prześwietli i będę cywilem to wtedy wyjdzie na to, że Ty jesteś z Mafii lub masz z nimi sojusz.

Ha, wszystko uklada sie tak jak zaplanowalem. Wczorajsza "mokra fucha" sie udala, i wyglada na to ze dzisiejsza takze przyniesie upragniony efekt.

Jak to mawiaja "Po trupach do celu". Trudno sie z tym niezgodzic, nieprawdaz Paweleqqk ?

Ha, wszystko uklada sie tak jak zaplanowalem. Wczorajsza "mokra fucha" sie udala, i wyglada na to ze dzisiejsza takze przyniesie upragniony efekt.Jak to mawiaja "Po trupach do celu". Trudno sie z tym niezgodzic, nieprawdaz Paweleqqk ?

Komuszon, co ma oznaczać ta twoja mokra fucha?! Wędrujesz na moją listę podejrzanych, gościu! :/

Komuszon zaczynasz robić się podejrzany chyba że ta ,,mokra fucha'' to czyszczenie mopem podłogi??

Pamiętajcie że Kapec09 jest z mafii. Wszystko widziałem jestem świadkiem !! Tak wiem że już nie żyje :D

Tak Yagami wiemy i będziemy o tobie pamiętać za twoja szczerość i wielką odwagę.

Tak bójcie mnie się jestem okrutny -.- Yagami naprawde wydajesz się jakiś szalony -.- A tak wgle mój głos idzie na Jarida przekonales mnie JunioR może i naprawde miałeś jakieś dobre przeczucia,tylko zeby to nie byl uczciwy cywil bo stracimy towarzysza :(

HeeH już wiecie że jeden od was zginie to staracie się ratować proste : )

Od jednego z mafiozów mam listę mafiozów. Niestety to nie jest w 100 % pewne :

sokrye

hantus

pawleek (ojciec chrzestny)

kapec

jarid

Junior naprawdę aż teraz przestaje ci ufać wygląda to jak plan mafii na pozbycie się cywili ale jeszcze masz mój głos

Dostałem tą wiadomość od mafiozy na PW. Jarid jest na pewno wymuszaczem. Do innych pewności nie mam.

Mam cię dość gościu -_- Na początku podajesz się za detektywa, a teraz odstawiasz takie coś bez żadnych dowodów...

Hantus twoje przedstawienia nie mają już sensu, ponieważ dzisiaj okaże się, że Jarid jest z mafii. Wtedy ta lista okaże się prawdziwa.

Eh, nie sądzę, że dalsza gra jest konieczna, skoro wszystko jest już wyjaśnione :( (thanks to Jarid).

I tak oto kończymy grę :( (Przyznaję rację Koyiro, nie ma sensu się już tłumaczyć). Dziękuję, Jarid! Byłem dentystą ;) Komu wyrwać ząbka? XD

Bravo dla niego. Wkurzył się że zginie i o to efekt -_-

Jarid brawo zj***łeś cała gre! Najlepiej sie nie zapisuj na nastepny sezon!

O lol no k**wa nie wytrzymam co za debil. Jarid że giniesz to nie znaczy że masz ro***bać wszystkim gre.

PS. Kiedy zapisy do następnego sezonu ?