Jak dla mnie to terravita coś kręci na boku. Przyjrzyjcie się jego zachowaniu dokładniej!
Mafia 2.0 - Gra
Zgadzam się z tobą. Moim zdaniem najbardziej podejrzani są Jarid i Terravit'a.
@Junior sprawdze Cię i zagłosuje na Jarida.
Jeśli to będzie cywil to będzie wiadomo że Junior jest z mafii.
Głosuję na Gocek...on coś trzyma z Yagami i ja się dowiem co!
Hmm JuniorR Ty na pewno jesteś detektywem? Przeczytałem 2x regulamin i nie pisało, że jest ich aż dwóch! A jak dobrze wiemy ja jestem też detektywem. Ja bym mu nie ufał ktoś mi powie czy na pewno jest dwóch? Bo jak nie to on jest na 100% mafiozą! Napisałem to teraz bo nie wiedziałem, że można klasy ujawniać. Myślałeś, że nikt się nie zorientuje? Wybraliście oszusta... znowu!
No Junior wydaje mi się podejrzany dlatego zagłosowałem na Jarida żeby go sprawdzić.
Sokyre - może ty jesteś z mafii i teraz udajesz detektywa ? Hm.. cieszy mnie, że mi zaufaliście. Sokyre , Pawelek - moi kolejni podejrzani.
Hmm teraz to zacznie robić się ciekawe jeśli junior nie na racji i okaże się że jarid nie jest z mafii to jesteśmy nieźle wkopani
PS: Póki co nadal wierze Juniorowi
Uwaga!
Dzisiejsze głosowanie do zlinczowana, obowiązuje do godziny 20:00.
Gazetka MMOiami już o 21:00
*Przypominam, głosy oddajemy pogrubiając nick podejrzanego. eg:głosuje na Stefana.
Głosuję na Jarida
ja również nadal trzymam stronę Juniora, i przykro mi, że myślicie że mam jakieś układy z Yagamim bo jest to nieprawdą...
Przypominam że Kapec09 też jest z mafii !! Jestem świadkiem więc wiem wszystko !! (świadek-osoba która raz na 4 dni widzi zabójstwo) Wiem że w tej chwili skazałem się na śmierć lecz mam nadzieje że przynajmniej jego zabijecie !! Póki co głosuje na Jarida
Spokojnie Yagami zagłosuje na Kapecia tuż po zlinczowaniu Jarida więc nie zginiesz na marne przyjacielu
A co z tymi co się nie udzielają?! Zapomnieliście o nich?
Yagami ja tak samo jak Teravita zagłosuje na kapeca po zlinczowaniu Jarida
@EDIT
@SOKYRE
Sokyre - proszę cię żałosny jesteś. Na PW jeszcze mnie przekonujesz, że nie jestem detektywem !? Haha..
Jeszcze odwracasz naszą uwagę od Jarida i Kapeca. Podejrzane..
Moje kolejne 3 typy :
Pawelek
Kapec
Sokyre
A co z tymi co się nie udzielają?! Zapomnieliście o nich?
To dopiero drugi dzień gry. Nie wszyscy mają czas lepiej zaczekać z tym do jutra.
JuniorR dzisiaj Cię sprawdzę Śmiało głosujcie na mnie! Śmiało mogę powiedzieć, że jestem detektywem.
Sokyre jesteś pewien a może zmyślasz wiem ,że tak samo może robić Junior ale gdy przekonamy się o tym czy Jarid był z mafii czy nie to wtedy będziemy pewni kto jest z mafii
Czemu jestem podejrzanym? Możesz mnie sprawdzić. Zagłosuję na Jarida gdy będę miał dowody powtarzam gdy będę mial dowody.
Właśnie wszystkiego dowiemy się jak wyjdzie gazetka