Witam! Mam do was wielką prośbę, zwłaszcza dla graczy, którzy obczajają Mastera Yi . Otóż postanowiłem zakupić Mastera i tak też zrobiłem. Ogółem wolę postacie atakujące z daleka typu Swain lub Ziggs, ale postacie typu Master dają mi wiele frajdy podczas gry.
Mój problem polega na tym, że nie mam odpowiedniego poradnika dla niego. Na necie jest ich multum, ale nie wiem jaki byłby najlepszy. Wypróbowałem już pare i zawsze Master stawal się lepszy pod koniec gry kiedy już wygrywaliśmy lub przegrywaliśmy. Teraz grę rozpoczynam od zakupu nożyka i miksturki zdrowia>buty szybkości i naszyjnik Meki>Zeal>buty Berserkera>Phantom dancer(czy jakoś tak)>meki zaminiam na inne rzeczy i teraz ładuję w moc umiejętności. W skillach ładuję najpierw do maxa w Q potem E, jak się da w R i w W na końcu.(GRAM BEZ RUNEK)Do was mam prośbę o podanie jakiegoś dobrego poradnika i opisu jak grać tą postacią lub podanie strony z jakimś dobrym poradnikiem.(korzystalem już z mobafire)Najlepiej, aby była po polsku znam angielski, ale po polsku łatwiej zrozumieć hah xDD.
Liczę na szybkie porady jak grać i co kupować
Z góry dzieki i pozdrawiam!!