Witajcie wojownicy, magowie, strzelcy, inżynierowie, pojawiłem się tutaj aby dać wam potężnego buffa przed jutrzejszą walką z nieprzewidywalnym, potężnym a także okrutnym bossem który nosi imię "Maturos Polakos", Każdy kto podejmuje z nim walkę, musi pokonać go sam, niedozwolone jest budowanie party a także wszelkie boosty w postaci dodatkowych papirusów i zwojów leczenia, grozi to banem ze strony Head Gamemastera lub jego tutorów. Każdy z nas jest zdany tylko na siebie, ale w zamian za pokonanie i zbicie 30% bossowi zostaniemy wynagrodzeni niezwykle rzadkim i prestiżowym ACHIEVEMENTEM, następnie będziemy mogli oddać questa i przystąpić do gildii zwanej "Pride of Studying". Magowie, proszę was rozdajcie mnie a także swoim bliskim z friend list buffa do Inteligencji, proszę także wszystkich alchemików aby wycraftowali potiony i solidarnie podarowali jednego mnie i tak samo jak z buffami rozdali swoim braciom po stronie hordy lub przymierza, wszyscy posiadający umiejętności tworzenia wszelakiej maści oręża do walki są proszeni o to samo co poprzednicy. Na ten moment zostaje mi życzyć tylko powodzenia. Pamiętajcie walczymy do końca! Arrrghhh...
@LOL
Już mi trochę od tej matury J*bie w dekiel, życzę powodzenia na maturce!
Matura 2014 - Ostateczny Boss
Zapomniałeś dodać, że są jeszcze dostępne Resurection Scrolle, do użycia w sierpniu
I zapomniał też,że jak pokona się bossa dosyć dobrze to są lepsze rewardy i są do tego gotowe buildy(systemy pisania wypracowań).
Hahaha, świetny post. ;-)
Powodzenia dla maturzystów. ^^
Nie spinajcie się, zjedzcie czekoladę przed wszystkim, a wszystko będzie dobrze. Nie taki diabeł straszny, jak go malują. Ludzie lubią wymyślać niestworzone historie jak to strasznie trudno mieli na maturze.
Jak to powiedział członek komisji na j. polskim, gdy pisałem - uśmiech i pewność siebie, to już 50%.
Dla przykładu dodam, że ja w ogóle się do swojej nie przygotowywałem (poza korepetycjami z matematyki) i zdałem znakomicie.
Anyway - powodzenia piszącym!
Rewardy za maturę są tak samo dobre jak za eventy w świecie Tyrii, a wykształcenie wyższe ma taką samą wartość jak epicki sprzęt w Azeroth. Nie chcę was demotywować, ale poziom nauczania jest teraz tak żałośnie niski, że te papierki nic nie znaczą.
Tylko po co alchemicy mają przygotowywać potki, skoro kawałek wcześniej napisałeś, że potki są zabronione? xD No cóż, również wszystkim życzę powodzenia (sobie też), jednakże ja korzystam z wersji Deluxe tzn. mam dodatkowy rok na expienie (technikum), no nic, pójdzie jak pójdzie, stresem się nic nie zwojuje. Tak więc rozluźnijcie gacie, wbijcie na sale, dajcie z siebie wszystko i tyle.
Matura z programu podstawowego jest jak większość dzisiejszych MMO, trzeba się nieźle postarać żeby paść ;] Mimo wszystko życzę wszystkim (i sobie ) powodzenia w jutrzejszych bojach.
Całe studia śmiałem się , że przy większości kolosów matura była pikusiem. Dacię radę maturzyści, chyba że nie macie zamiaru faktycznie zdawać
Nie spinajcie się, zjedzcie czekoladę przed wszystkim, a wszystko będzie dobrze. Nie taki diabeł straszny, jak go malują. Ludzie lubią wymyślać niestworzone historie jak to strasznie trudno mieli na maturze. Jak to powiedział członek komisji na j. polskim, gdy pisałem - uśmiech i pewność siebie, to już 50%. Dla przykładu dodam, że ja w ogóle się do swojej nie przygotowywałem (poza korepetycjami z matematyki) i zdałem znakomicie. Anyway - powodzenia piszącym!
Akurat wg. mnie to 50% będzie :I
Co wybraliście? Potop czy Wesele?
(...) Potop. Czytając fragment Wesela skończyłem na czwartym zdaniu. To teraz tylko sobie napisać ustną i lekko poćwiczyć
Oczywiście Potop
A ja i tak uważam że z prawdziwymi Bossami wersja HC przyjdzie wam się zmierzyć dopiero na Studiach ^^
Trzymam za was kciuki;)

A ja dopiero za rok >.>
Mam nadzieje, że dopisaliście, że Łęcka to szmata. Zawsze to jakieś 10% więcej.
Że się tak zapytam, był wipe?
U mnie wipe nie było,ale u innych może.
Hmm widziałem bossa, ale to raczej taki mob, a nie boss . Proste te matury teraz są, strasznie, już moja matura parę lat temu nie była trudna, ale teraz jest jeszcze gorzej (łatwiej). Ciekawe jaka będzie matematyka, pewnie tak jak w ostatnich latach, gdzie mój siostrzeniec (gimbus) rozwiązał arkusz z podstawy na 55%
Matura z roku na rok coraz łatwiejsza (a w tym zaczęła się wręcz banalnie), zobaczymy jak będzie dalej
Hah te "fanpejdże" na fb typu potopiłem się na weselu Za rok to mnie czeka ( technikum) i o ile przez polski i angielski jakoś tam przejdę to matmy się ciut obawiam. Powodzenia maturzyści