Mega konkurs, do wygrania cs:go/cs:s/ oraz wow: cata 85lvl

Wątpię, bym coś pomógł, ale ProgDVB potrzebuje .NET Framework 2.0 oraz 4.0.

no też wątpie gdyż..

http://imageshack.us...ztytuubcsb.jpg/

bym zainstalował viste ale nie dość ,że źre więcej ramu niż 7 to w dodatku media center nie obsługuje h264 przez co nie da się ruszyć tunera z jego poziomu a jak już mam mieć viste czy sevena to chociaż niech mi ten media center śmiga xD

Rozwiąże ktoś problem sterów od radka do sevena, o którym wcześniej wspominałem i dorzucę jeszcze jakieś ciekawe konto może :P

może jakies grzebanie w rejestrze?

zrobiles combo fixem?

Już właśnie jestem na Win 7 spowrotem i na nim osiadam na stałe.

Witam! jeśli masz wiedzę na temat komputerów na wysokim dość poziomie to masz szansę wygrać Konto Steam oraz Konto Battlenet, ten kto rozwiążę mój problem dostanie:

- Konto Steam z CS:Go oraz CS:S + DOTA 2

- Konto Battlenet z WoW Cata i postacią 85LVL

A jeśli rozwiążesz problem w ciągu godziny, dodatkowo konto Aion EU 40LVL Gladiator

Nie gram już w te gry, nie są mi już potrzebne, dlatego chcę je oddać

:)

A więc, posiadam tuner gigabyte u7300, działa on bez problemu na moim komputerze z Windows 7 jak i Windows Vista, działa także na maszynie wirtualnej na której stoi windows xp, oraz na innym komputerze z windows xp, lecz niestety zawiesza każdy program podczas skanowania kanałów gdy na moim głównym komputerze jest zainstalowany na czysto, oryginalny Windows Xp Pro / Media center edition.....

Po instalacji xp jak i przed nią nic nie było zmieniane w biosie, na każdym porcie usb jest ten problem, na każdych sterownikach od tunera, karty graficznej itd

Mój Komputer:

ASROCK 4 CORE DUAL SATA 2

INTEL Q6600

HD 3850 AGP

2GB DDR RAM