moim zdaniem fajna gra polecam pogranie fajnie umila nudne nocki i wciąga
[metin2] co myslicie o tej grze?
jak na dzisiejsze możliwości mmo...nic ciekawego :->
Co mogę powiedzieć? Nudne, brzydkie i pełne dzieci.
okresle to jednym słowem: crap
Metin 2 to naprawde fajna gra jednak świat jest mały a do niektorych lokalizacji trzeba wykupic Sm.
Jest także mało Skili oraz multum Dzieci NeO
Więc co w niej fajnego? :|
1. Ma zbyt japońskie czy tam chińskie klimaty jak dla mnie ( wole fantasy z WoW ).
2. Tam nawet przy starcie nie można se dac innego wyglądu postaci ;/.
3. Mało skilli.
4. Gdy grałem to nie mogłem się z nikim dogadac... Kompletnie, ani me ani bee ...
5. Nie jestem jakimś fanatykiem ładnej grafy, ale Metin 2 ma trochę wyświetchaną..
porazka na maxa... i to co porazkowe zrobili po Polsku
Tak to podajcie jakies lepsze mmorpg procz wowa bo mi tez sie podoba no czekam madrale
Ojej, choby Lineage II.. Sam go nie lubie, ale jest lepszy od Metina II... Także Requim Bloodmare jest genialny.. Metina nie trudno pokonac..
Mi ta gra nie za bardzo przypadła do gustu, miałem w niej bodajże 12lvl i mi sie znudziła ^^
Co do wciągania... racja, mój kolega z kalsy sie uzależnił od Metin2 tzn. jego średnia spadła o conajmniej 1,0, wymyślał bajki żeby nie chodzić do szkoły i miał nawet uwage w dzienniku "uzależniony od komputera" ale to taka ciekawostka ;-) Opłaciło się? Cóż w pewnym sensie tak ze sprzedaży postaci zarobił 400 zł. a przynajmniej tak mówił... :-P
A ile stracił w oczach rodziców ?? Niema sensu grac, jak się nie jest się odpowiedzialnym.. Nie powinno się od gier w tak łatwy sposób uzależniac..
Co mogę powiedzieć? Nudne, brzydkie i pełne dzieci.
zgadzam się gra może trochę fajna tak 5/10 dużo dzieci i bugów.
totalny crap...
pełno dzieci,zero personalizacji postaci, malo broni i armourów do wyboru...
kazda gra jest lepsza...
Tak to podajcie jakies lepsze mmorpg procz wowa bo mi tez sie podoba no czekam madrale
http://www.mmorpg.org.pl/ prawie wszytkie jakie znajdziesz na tej stronie:D
to gowno chyba
Polecam ciekawa gra ale juz po dluzszym czasie grania sie nudzi. Gra bardzo wciagajaca. Ale nie polecam polskiej wersji , europejska jest 100x lepsza - brak lagow , duzo miej ludzi , miej noobow , wiecej mobow , metkow i brak bugow. Najbardziej mie wkurza jak idziesz do kowala i dajesz mu item : ,,Zawiodles,, xD nienawidze tego
[ Dodano: 2008-08-31, 18:06 ]
to gowno chyba
Juz widze po raz 4 czy 5 taka identyczna wypowiec. Wogle w to nie grali i pisza jeszcze ze to gowno i dodaja ,,chyba,,
12SKY TO FAJNA GRA O WIELE SIĘ RÓŻNI OD METIN2 MOWIE ŚCIĄGNIJCIE SE TA GRĘ :-) TO ZOBACZYCIE NA WŁASNE OCZY ;-)
mati naucz sie czytac nie chodzilo mi ze metin to nie gowno ja w to gram ponad rok
meti210 ma racje 12 sky to zajebioza
co prawda miałem tam juz lvl 105 i za***ali mi konto ale gram juz od 2 dni i mam juz lvl 75 super gr dózo*** skili i mnóstwo mobków dodatkowe miejsca
e tam sami zobaczcie bo jak bym miał wymieniac zalety to strony by mi brakło :-o