[metin2] co myslicie o tej grze?

meti210 ma racje 12 sky to zajebioza co prawda miałem tam juz lvl 105 i za***ali mi konto ale gram juz od 2 dni i mam juz lvl 75 super gr dózo*** skili i mnóstwo mobków dodatkowe miejsca e tam sami zobaczcie bo jak bym miał wymieniac zalety to strony by mi brakło :-o

To gratuluje jak mozesz opisz mi te zalety co ci na mnie miejsc brakuje bo wlasnie napisalem recenzje 12 sky i uważam że gra jest niezła ale napewno nie wybitna.Zresztą ja sie nie znam albo może za dużo wymagam. Koniec OT

Metin jest przykry z wielu powodów, nudny ,ograniczony absolutnie niczym sie nie wyróżnia z natłoku MMO, graficznie ubogi, dżwiękowo jeszcze gorzej, balansu postaci nie ma. Poda ktoś zalety tej gry? Tylko darujcie sobie wpis jak to kiedyś pewien typ napisałże gra jest świetna bo można mieć swojego konia.

//R3m4ke

Konik :D

System Mountów jest (prawie?) w każdej grze mmo :D Więc no... nasz brodacz ma racje :P

Hehe "mieć własnego konia"

To może ja podam zalety, chociaż często w to nie gram dopiero 21lvl

-Fajny styl ubijania mobow czyli że chodzą one tylko w parach;]

-Królestwa np Chunjo itp.

OK, szczerze powiem że tych zalet za dużo metin niema, troche musiałem nad nimi pogłówkować... a ta druga zaleta to już tak na odwal się(żeby było ich więcej)

PS. Też nie lubię Metina....

-Fajny styl ubijania mobow czyli że chodzą one tylko w parach;]

akurat dla mnie jest to ogromna wada tej gry.. po prostu nienawidzę ,gdy bijesz moba a zaraz przylatuje do Ciebie nastepny i musisz zatłuc je wsystkie.

Nie ciepię też AoE

może to dla tego ,że wychowywałem sie na L2

Przemcio92, ma rację. Mnie także irytowało to zastosowanie bica grupek mobków. Irytujące, bowiem cała grupa do bicia to nic miłego;/, ale dla innych to plus dla innych minus :D. Dla mnie Metin jest już strasznie wyświetchany...

totalny crap...pełno dzieci,zero personalizacji postaci, malo broni i armourów do wyboru...kazda gra jest lepsza...

Zagadzam się... Nie wiem jak wy, ale ja grałem w Metina dość sługo (31lvl). Znudził mi się po 25lvlu, później grałem z nudów.

gra ekstra i ladna grafa xd

moim zdaniem fajna gra polecam pogranie fajnie umila nudne nocki i wciąga

To sie mylisz :) Ale dobrze ze to tylko twoje zdanie :)

NO ALE CO SIE DZIWIC LUDZIE?? DLA POLSKIEJ DZIECIARNI KTORA NIE ZNA ANGIELSKIEGO.... ZOSTAJE WLASNIE TA GRA :)

Dobrze to okresliłeś: POLSKIEJ DZIECIARNI ... Zgadzam się w 100%... Ta gra to zbiorowisko dzieci, które nie umieją grać w angielskie gry tylko cisną w Metina...

Gra wciąga i wtedy zaczyna się rozkręcać ale do 50lev NUDY grałem tydzień miałem 36lev i rano wchodze a tu złe hasło tam się zbierają wszyscy polscy hakerzy!!! NIE POLECAM

po ok. 1 tygodnia grania stwierdziłam że gra jest (nie skomentuję tego, bo by tu wulgaryzm napisałam, ale wiem co za to będzię ;-)) ... po pierwsza 90% graczy to noby i chamy, a po drugie średni wiek u ludzi ok. 10 lat. Po trzecie to po 20 lvl się nudzi... Po czwarte (xd) jest to kompletne DNO ...Nie wiem po co ten ŻAL tak dużo reklamują... Jedyny plus to że jest po polsku, choć i tak występują błędy w tłumaczeniu :mrgreen:

phi , ja przynajmniej na globalu grałem ( o ile tak mozna nazawacserv na ktorym minimum polakow to 50%) chetnie podyskutuje na temat metina z jakims zagorzałym fanem , jakby co to temat w hyde park zeby nie było nabijania postów:) pozdro:)

jaki niemiły xd ja chciałam wyrazić tylko swoje zdanie na temat tej gry ;)) na serwerze ja polskim grałam... nie podobali się mi przede wszystkim ludzi, którzy tam grali, bo nie można było z kimś pogadać normalnie, jak coś nie to powiedziałam albo pomogłam zabić potwora to od razu noob >.< zagraj na polskim serwerze a się przekonasz, myślałam że Polacy aż takimi noobami nie są ale się myliłam (ale się rozpisałam xddd) :!: :!: :!:

Sierotka w wiekszosci MMO lepiej nie byc polakiem bo opinie mamy odpowiednią a że jestem nie miły? Każda scena ma swojego chama widać ja spełniam sie w tej roli :D

W większości gier Polacy nie są mile widziany :D Tak to już jest. Metin to gra w której dzieciarnia może pokazać na co ich stać -.-

//edit: No i teraz broda mnie uprzedził -.-

...

//Pierwsze słowne ostrzeżenie - regulamin, punkt 2.3. - Mr. Hania

...

nie ma to jak stosować się do podpisu xD

Nie wszyscy są tam idiotami ale owszem można tracić nerwy. Za każdym razem kiedy siadałem do metina, wstawałem z zaciśniętymi pięściami bo czasem po prostu nie da się tego ignorować. O GMach już nie wspomnę. Zamiast zajmować się botami to sobie robią jaja i bawią się pvp.

Dico, masz całkowitą racje, GM nic nie robią... w Polskim Metinie nie da się dostać bana Xd

Oni wszystko mają gdzieś, około rok temu grałem w metka, wysyłałem GM demka z nagraniami bot'ów i co? Gówno! (sry za słownictwo...)

Dodam jeszcze jedną wadę dla metina;pp

cały czas robisz to samo, czyli kowal, expienie, kowal, expienie...

Też dodam ciekawostkę o koledze który grał w metina...

Grał w metina od początku gdy wyszedł Polski serwer... grał, grał... i dla odmiany grał

grał tak 2 lata aż w 1 klasie gimnazjum oceny miał tragiczne jak na osobę która w podstawówce była wzorowa...

Jego kochana mamusia się wkurzyła, umowę na neostrade nie przedłużyła i teraz qmpel niema neta Xd

Opłacało się??;P

Morał:

Nie grajcie w metina to jest po prostu Tibia 3D Xd

Morał:Nie grajcie w metina to jest po prostu Tibia 3D Xd

Chybaś śmieszny. Tibia to bardzo rozbudowana gra 2D, zaś Metin2 to... Przemilczę. Co do banowania, opowiem historyjkę opowiedzianą mi przez kumpla.

Na jednym z serwerów polskiego Metina2 występował pewien bug związany z szybkim atakowaniem, czy czymś (w/e). Oczywiście GM'i nie uwierzyli i olali. No to ta bardziej rozgarnięta część graczy, postanowiła nakręcić filmik pokazujący buga, żeby im udowodnić, iż takowy istnieje. Zrobili, wysłali. Po jakimś czasie dostali dożywotnie bany za używanie bugów. Toć zabawna historyjka :D

-edit-

Bug oczywiście pozostał nienaprawiony przez jeszcze dłuuugi czas.

kiedyś w to grałem kiedy bylem dzieckiem w grach tera to dno istne dno tragedia katastrofa ekologiczna idiotyzm mało skilli głupie skille i w ogóle głupie. Po 34lvl sie robi bzdetne nie wiem jak dobiłem 54 lvl chyba nie pamiętam dokładnie :-x :-x :-x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: