ja w metina gralem 1 dzien nie spodobal mi sie ale wazne ze jest to polska gierka i trzeba w nia grac
[metin2] co myslicie o tej grze?
jest to polska gierka i trzeba w nia grac
to nie jest polska gra ,a nawet gdyby była to niezmieniłoby faktu że jest słaba i nie trzeba w nia grac.
Jak masz zrytą psyche to nawet w sapera mozesz grać non stop , takie akcje to nie wina metina ale graczy.............
jak to nie jest polska a jaka po polsku jest strona
Człowieku, czy ty w ogóle wiesz o czym mówisz? o.O
mnie sie pytasz mi chodzi o to ze strona metina 2 jest po polsku wiec gra myslalem ze jeste polska pomozcie mi zrobic postac bo ja nie umiem 5927257 help kto mi pomoze ten jest fajny hehe fajen forum to nawert jest
A teraz pytanie za 100 punktów
ta strona może być wyświetlana w 10 językach, więc teraz metina robi 10 krajów a jakiejś koligacji ?
Człowieku to, że istnieje polska wersja gry i polska strona ww nie robi z gry naszego narodowego produktu, wystarczy spojrzeć na to kto jest wydawcą.
a gdzie moge sprawdzic kt oejst wydawca?
Gruby95, 95 to twoja data urodzenia? W takim razie musisz już do gim. chodzić ale widzę że iq nie przybyło (bez obrazy ale jeździsz postami).
a gdzie moge sprawdzic kt oejst wydawca?
Wydawcą jest g4box, a na przyszłość polecam np www.gamershell.com
xree dzieki za pomoc ale w takim razie moze w g4box pracuja jakies polacy
Że co? Jacy Polacy? O czym ty w ogóle mówisz? o.o Przeczytaj to co piszesz i się nad tym zastanów... A i zacznij używać przecinka i kropki, bo następnym razem dostaniesz ostrzeżenie (regulamin, punkt 5.3.)...
A dla mnie ta gra jest bardzo dobra (lepszy chyba tylko airrivals i Anarchy online). Podam wszystkie jej plusy i minusy:
+Potwory w grupach
+Ciekawa walka
+Grafika jak na mmorpg i wagę klienta dobra
+Muzyka i efekty dźwiękowe mogą być
+Crafting
+3 strony konfliktu
-Za dużo dzieci neo (czytać- noobów)
-Lagi!!!
-Małe zróżnicowanie przedmiotów
Podobne gry: nie znam
Lepsze od: wielu, a zdecydowanie najbardziej od Tibii, Silkroada i Lineage 2
Gorsze od: Airrivals, Anarchy Online
A tak w wielkim skrócie: podoba mi się ;-)
Gruby95, 95 to twoja data urodzenia? W takim razie musisz już do gim. chodzić ale widzę że iq nie przybyło (bez obrazy ale jeździsz postami).
Robiłem kiedyś test na IQ ale nie umiałem żadnego pytania, więc wylaczylem i wlaczylem se gre ;-)
A i nie chodzę do 1gim bo nie przeszłem jednej klasy. (historia )
Mi sie gra nawet podoba ale racja, przydało by się trochę więcej skilli i armorków. Jednego pojąć nie mogę... (nie mówię tylko o Metinie...) jak można się uzależnić od gry? No, ja wiem, że można ale jak? Ja nie umiem nie przygotować się do szkoły na lekcje, po prostu po jakimś czasie grania wstaję i bez słowa robię lekcję/uczę się. Po historiach które widziałem na forum i innych stronach i tak sobie tego wyobrazić nie mogę o.O
A dla mnie ta gra jest bardzo dobra (lepszy chyba tylko airrivals i Anarchy online). Podam wszystkie jej plusy i minusy:+Potwory w grupach+Ciekawa walka+Grafika jak na mmorpg i wagę klienta dobra+Muzyka i efekty dźwiękowe mogą być+Crafting+3 strony konfliktu-Za dużo dzieci neo (czytać- noobów)-Lagi!!!-Małe zróżnicowanie przedmiotówPodobne gry: nie znamLepsze od: wielu, a zdecydowanie najbardziej od Tibii, Silkroada i Lineage 2Gorsze od: Airrivals, Anarchy OnlineA tak w wielkim skrócie: podoba mi się ;-)
+ potwory w grupach - no tak... coś nowego... przeważnie mooby są jakoś grupowane
+ o grafice i muzyce się nie wypowiem - kwestia gustu a gusta są różne
+ craftnig... no powiedzmy, jakoś mi nie przypadł
+ 3 strony konfliktu no ok..
Trochę mało tych plusów ... właściwie to metin nawet średni nie jest. Jeśli twierdzisz że lepsze jest od Sro to hm.. może jedynie tym że łatwiej na serwer wejść... Od Lineage 2 - grałem tylko na privach a żeby oceniać pasowałoby zagrać na globalu a pewnie nie grałeś... Jednak nie ryzykowałbym stwierdzenie że jest lepszy oO
Gorsze jest od PW, Sro, Archlorda, WoKF, Tantry hmm... RF ? hmm Mu ?
Dobry dla osób nie znających angielskiego przez co mających trudność w porozumiewaniu się w innych mmorpg...
ja szczerze mówiąc wolę na angielskim serwerze grać, ale na Polski też czasem wchodzę. Angielski jest lepszy- mniej lagów, mniej noobów.
Pomachajmy MetionOwcom specjalnej troski , bieda jak widac przyciąga