a ja z kumplami priv serva zrobiłem i spoko się gra ;P bez n00bkow
[metin2] co myslicie o tej grze?
Metin to najwieksza porażka polskiego rynku MMO (choc gdyby GM-i opanowali serwer to moze by sie dało grac )
W metinie mamy Studia neo kidow + szmelc grafe + dzwiek
A w tibi Kulture (w porownaniu do metina 999x większą ) szmelc grafe brak dzwieku + 3x wieksza grywalnosc niz metin + w tibi nie spotkamy neo kidow zbyt czesto bo grafa ich odstrasza
PS. nie nawidze obu gier ale taka jest prawda
Dziś usłyszałem że Metin jest lepszy od Archlorda.Ciekawych mam znajomych nie ma co.... a co do Metka to uważam, że gra nie jest totalną porażką bo mmo jak to mmo jeśli ma się kolegów z którymi można pograć nie jest źle.Według mnie to gra bardzo kiepska .GF leci na kase i spolszcza średniaki i tyle...
Gra wciąga ale tylko na początku ;/ wbiłem 58lvl na i przestałem grać ;]
Kilka dni temu wprowadzili updata, który CAŁKOWICIE wyeliminował Hacki. Na dzień dzisiejszy nie ma jeszcze hacka, który by zadziałał. Gdyby poprawili grafikę, wprowadzili personalizację postaci, to na angielskim serwie (brak dzieci NEO) gra byłaby by całkiem ciekawa.
Co do Metina2- gra słaba, ale i tak mi się jakoś dziwnie spodobała..
niech wprowadza patha który całkowicie wyeliminuje dzieci neo na polskich serwach:P
niech wprowadza patha który całkowicie wyeliminuje dzieci neo na polskich serwach:P
To już byś nie pograł
Najbardziej to wkurzająca jest muza. To potwierdzam!
Jakaś pseudo-metalika
A mi muza akurat się tak spodobała, że mam ją na playliscie (niektóre kawałki). Fakt, nie pasuje w ogóle do klimatu gry, ale co tam..
Zauważyłem, że gra lepiej wygląda na Radeonach. W ogóle nie uważam, że grafika jest aż tak słaba.. Minusami tej gry są dla mnie bardzo mała ilość itemów (głównie zbroi, bo broni jest wystarczająca liczba), beznadziejnie mały świat i brak personalizacji postaci.. Co do dzieci NEO... Pograjcie na angielskim (UK)..
Grałem w metina miałem 22 lvl i przestałem.
Gra wciąga ale tylko na początku.
Mnie grafa nie zbyt obchodzi ale tam jest dość Tandetna xD
4/10
//To w końcu 22 czy 58lvl? Bo ja się zgubiłem. Nie kręcisz coś? - R3m4ke
Jak dla mnie to ta giera jest słaba. Miałem 25 lvl i już nieumiałem wytrzymać przy tej grze...
Grafika 4\10
Muzyka 5\10
Grywalność 5,5\10
Myślę że gra nie jest warta uwagi może wciąga na początku ale później tanteda.
Tyle odemnie ;]
Gra wybitnie nieudana. Grafika słaba, Muzyka słaba. Gra ogromnie prosta, wręcz prostacka. W dodatku dużo n00bów i dzieci neo. Nie wiem co inni(Ci co grają) widzą w tej grze. A temat trochę bezsensowny, sprzyja tylko kłótniom.
tak na margnesie dajcie link tym co to są te dzieci neo (nie łapie tego)
Po pierwsze spamujesz, a po drugie to jak czegoś nie wiesz użyj google, a nie zaśmiecaj tematów głupimi postami! A temat zamykam, bo do niczego nie prowadzi(po za spamem) - Kubox66
tak na margnesie dajcie link tym co to są te dzieci neo (nie łapie tego)
Szaman bez jaj , uzyj google . Normalnie bym cie zjechał jak psa ( a sam wiesz że za kilka twoich textów ci sie należy ) ale po takim jakościowym filmie dam ci szanse
moim zdaniem fajna gra polecam pogranie fajnie umila nudne nocki i wciąga