[metin2] co myslicie o tej grze?

a ja z kumplami priv serva zrobiłem i spoko się gra ;P bez n00bkow

Metin to najwieksza porażka polskiego rynku MMO (choc gdyby GM-i opanowali serwer to moze by sie dało grac :P)

W metinie mamy Studia neo kidow + szmelc grafe + dzwiek

A w tibi Kulture (w porownaniu do metina 999x większą ) szmelc grafe brak dzwieku + 3x wieksza grywalnosc niz metin + w tibi nie spotkamy neo kidow zbyt czesto bo grafa ich odstrasza :P

PS. nie nawidze obu gier ale taka jest prawda

Dziś usłyszałem że Metin jest lepszy od Archlorda.Ciekawych mam znajomych nie ma co.... a co do Metka to uważam, że gra nie jest totalną porażką bo mmo jak to mmo jeśli ma się kolegów z którymi można pograć nie jest źle.Według mnie to gra bardzo kiepska ;).GF leci na kase i spolszcza średniaki i tyle...

Gra wciąga ale tylko na początku ;/ wbiłem 58lvl na i przestałem grać ;]

Kilka dni temu wprowadzili updata, który CAŁKOWICIE wyeliminował Hacki. :) Na dzień dzisiejszy nie ma jeszcze hacka, który by zadziałał. Gdyby poprawili grafikę, wprowadzili personalizację postaci, to na angielskim serwie (brak dzieci NEO) gra byłaby by całkiem ciekawa. :P

Co do Metina2- gra słaba, ale i tak mi się jakoś dziwnie spodobała..

niech wprowadza patha który całkowicie wyeliminuje dzieci neo na polskich serwach:P

niech wprowadza patha który całkowicie wyeliminuje dzieci neo na polskich serwach:P

To już byś nie pograł :lol:

Najbardziej to wkurzająca jest muza. To potwierdzam!

Jakaś pseudo-metalika :P

A mi muza akurat się tak spodobała, że mam ją na playliscie (niektóre kawałki). Fakt, nie pasuje w ogóle do klimatu gry, ale co tam.. :P

Zauważyłem, że gra lepiej wygląda na Radeonach. W ogóle nie uważam, że grafika jest aż tak słaba.. Minusami tej gry są dla mnie bardzo mała ilość itemów (głównie zbroi, bo broni jest wystarczająca liczba), beznadziejnie mały świat i brak personalizacji postaci.. Co do dzieci NEO... Pograjcie na angielskim (UK)..

Grałem w metina miałem 22 lvl i przestałem.

Gra wciąga ale tylko na początku.

Mnie grafa nie zbyt obchodzi ale tam jest dość Tandetna xD

4/10

//To w końcu 22 czy 58lvl? Bo ja się zgubiłem. Nie kręcisz coś? ;) - R3m4ke

Jak dla mnie to ta giera jest słaba. Miałem 25 lvl i już nieumiałem wytrzymać przy tej grze...

Grafika 4\10

Muzyka 5\10

Grywalność 5,5\10

Myślę że gra nie jest warta uwagi może wciąga na początku ale później tanteda.

Tyle odemnie ;]

Gra wybitnie nieudana. Grafika słaba, Muzyka słaba. Gra ogromnie prosta, wręcz prostacka. W dodatku dużo n00bów i dzieci neo. Nie wiem co inni(Ci co grają) widzą w tej grze. A temat trochę bezsensowny, sprzyja tylko kłótniom.

tak na margnesie dajcie link tym co to są te dzieci neo (nie łapie tego) :mellow:

Po pierwsze spamujesz, a po drugie to jak czegoś nie wiesz użyj google, a nie zaśmiecaj tematów głupimi postami! A temat zamykam, bo do niczego nie prowadzi(po za spamem) - Kubox66

tak na margnesie dajcie link tym co to są te dzieci neo (nie łapie tego)

Szaman bez jaj , uzyj google . Normalnie bym cie zjechał jak psa ( a sam wiesz że za kilka twoich textów ci sie należy ) ale po takim jakościowym filmie dam ci szanse :)

moim zdaniem fajna gra polecam pogranie fajnie umila nudne nocki i wciąga :P