[metin2] co myslicie o tej grze?

Fiukens jeśli z kimś sie tu zamienisz lub komuś sprzedasz tą postać daj znać , będe walczył o specjalną range na forum , dla ciebie : Mega Trader

Swego czasu grałem w Metina jakiś tydzień. Zrezygnowałem z powodu wszechobecnego dzieciństwa i noobostwa. Gra jest kiepska, większość ludzi, którą tam spotkałem to były dzieci w wieku od 10-13 lat. Nie polecam, mało ambitna gra.

meti210 ma racje 12 sky to zajebioza co prawda miałem tam juz lvl 105 i za***ali mi konto ale gram juz od 2 dni i mam juz lvl 75 super gr dózo*** skili i mnóstwo mobków dodatkowe miejsca e tam sami zobaczcie bo jak bym miał wymieniac zalety to strony by mi brakło :-o

A szybko sie expi w 12SKY?

Fiukens jeśli z kimś sie tu zamienisz lub komuś sprzedasz tą postać daj znać , będe walczył o specjalną range na forum , dla ciebie : Mega Trader

ok zalatw mi taka range xD:D xD xD xD xD a czemu tak myslisz ze ine sprzedam? metin jest spox wbij se 66lv msylisz ze latwo?

@ up proszę używaj opcji edytuj ;(

@topic

Grałem w metina2 miałem 26 lv woja ;) i szczerze mówiąc nie chce do tego wracać :D

26 lv woja wink.gif

Podziwiam Cię bo ja wbiłem prawie 6 poziom. Najbardziej rozbroiła mnie misja ,w której należało łowić ryby no i polowanie na czerwone świnie;P Kto znajdzie jakąś dobrą stronę tej gry (opisaną w jakiś przekonujący sposóB) to dostanie cukierasa ;P

Mnie ię tam podoba.

Ale zaczyna nudzić po 14lvl. kiedy trzeba przeczesać całą mapę w poszukiwaniu Metina bitwy. A jak się już znajdzie to jakis koleś na 30lvl. ci wejdzie i jednyw walnięciem rowali.

Troche to chamskie. <_<

metin2 to cos jakby tibia 3d :P

up

no nie wiem

Metin jezt fainy ucy polzkieko i w ogule

tak ja sie zgadzam z panem wyszej... pszecierz mtein to najleprza gra MMO na sfiecie.... morzna tam sie fiele dofiedziec...

a tak w ogóle to może nie był by taki zły, gdyby nie był tak zbugowany oraz nie było tyle neo kidów.... ale dla chcącego nie ma nic trudnego, US metin i jazda...

tibia a metin to co innego tibia to gówno i tyle.

@up A metin to najlepsza gra na świecie.

Po co wogle zaczeliście wracać do tego tematu?

Każdy bardziej doświadczony grasz wie że to pomyłka,a każdy nie doświadczony grasz myśli że najlepsza na świecie.

Totalne dno,miałem tam 6 lvl i żałuje co minuta jakiś 10 latek wyskakuje z tekstem:czekolada później jakiś inny ciasto,karmel i zawalony shout że nie można nic sprzedać ani kupić

tibia a metin to co innego tibia to gówno i tyle.

No sorry ale w tibi jest większa kultura nie ma takiego bagna jak tam...

wogole tibia ma grafe zj**.... szkoda grac w to ja nie mowie ze metin2 najlepszy na swiecie...

metin2 to cos jakby tibia 3d

TIbia jest 2d (to widomo), metin2 jest 3d (to też wiadomo). Tibia jest głupia (mam nadzieję, że wiadomo :P), metin2 jest fajny (na pewno wiadomo :P 100% [ no może 99,9% no... 80%, no... ... ... 10% :P :P :P ] ale metin2 jest fajny). Na podsumowanie: Metn2 do Tibii nie można porównać. TO dwie całkowicie odrębne gry. 2D i 3D. Głupie i... FAJNE!. (dla windows 2000 i dla Windows XP :lol: :lol: :lol: )

TIbia jest 2d (to widomo), metin2 jest 3d (to też wiadomo). Tibia jest głupia (mam nadzieję, że wiadomo tongue.gif), metin2 jest fajny (na pewno wiadomo tongue.gif 100% [ no może 99,9% no... 80%, no... ... ... 10% tongue.gif tongue.gif tongue.gif ] ale metin2 jest fajny). Na podsumowanie: Metn2 do Tibii nie można porównać. TO dwie całkowicie odrębne gry. 2D i 3D. Głupie i... FAJNE!. (dla windows 2000 i dla Windows XP laugh.gif laugh.gif laugh.gif )

Obie gry to są badziewia ,ale jeżeli bym miał wybierać to bym wolał Tibię. Mimo grafiki 2D i braku dźwięku. Przynajmniej Tibia ma sporo itemów, dużą liczbę mobów, jakieś tam questy (fajnie ,że można je robić w kilka osóB) no i duży świat.

Wiecie też nie sądziłem że topowiem ale gdybym w piekle gracza miał wybrać Metina lub Tibie , bez wahania wybrałbym Tibie , dlaczego? Obie gry mają grafe do d...... , źwięk też ( ciekawe kto sie przyczepi do faktu że tiobia nie ma dźwięku) ale w Tibii przynajmniej jesteśmy wolni , mamy spory świat do exploracji no i pvp w Tibii ciekawsze.

wogole tibia ma grafe zj**.... szkoda grac w to ja nie mowie ze metin2 najlepszy na swiecie...

Wiesz co?? Jeżeli ty w grze patrzysz na grafikę to gratulacje...

Dla mnie najważniejsza jest Grywalność (a i nie używaj brzydkich słów w tak małym wieku ok??).Szczerze nie wiem ile masz lat ale jak widać 2/3 twoich postów to "Czy sa privy do tej gry??" albo coś w tym stylu. Ja uważam że jesteś trochę dziecinny,bo nie umiesz grać na globalnych serverach które sa za free...

A i piszę się TE twoje"wogole" oddzielnie.Piszę się to tak"w ogóle"

Mam nadzieje że wbije tu Mr.Hania i mnie pochwali ;D żartuje,żartuje...

Kuboszek możemy udawać że grafika jest nieważna, ale wydając pare k na kompa jednak chcesz widzieć na co to wydałeś.

Metin2 jest pełen dzieci neo jak już wszyscy zauważyliście i strasznie ogromna ilość hackerów.Kiedyś sobie włączyłem metina zrobiłem sure i łaże po całym świecie wypisując:METIN2 TO SZAJS!! W TO SIĘ NIE DA GRAĆ. I wiecie co zrobili gracze...Poniżej 15 lvl mnie na pojedynki wyzywały...