Witam
Przeglądając tak to forum widzę, że wszyscy użytkownicy powyżej 10 postów (się pokazać trzeba!) gardzą metinem. Czytam tylko komentarze w stylu ,,najgorsza gra, blablabla". I przyznam, że wcale tego nie rozumuje ;] Pomijając poziom graczy na PL serwerach, gra jest bardzo dobra. Ba! Grałem w praktycznie wszystkie gry MMORPG wymienione na tej stronie i - ale mi się dostanie - uważam, że to jedna z lepszych gier. Czy ktoś z drogich graczy doszedł do (przynajmniej) 40 lvl ? Gdy zobaczyłem, jak pewien redaktor umieścił ją na liści (chyba już jej nie ma) gier, w które grać nikt nie powinien (czyli lista niepolecanych), zrobiło mi się jej trochę żal Wg. mnie metin posiadał najmniej nudzący się grind ze wszystkich (tak!) jakie grałem. A PvP i wojny gildii należą do czołówki. Grafika, jak na tamte czasy, do najgorszych nie należała. Wiadomo - chamstwo niektórych polaków ją zniszczyło (+ IS). Ale serwery zagraniczne, a przynajmniej ich część, są w dość dobrym stanie.
PS. Grałem w grę od początku jej wydania w Polsce. Niestety, po pół roku zniechęciłem się do graczy. Przesiadłem się na ang., z czasem się gra znudziła..