A ja jako nowy user dodam od siebie, że gra jest dobra.
Trzeba przyznać, że np. Wilk , Stary Wilk , Głodny Wilk , Wilka Alpha , Niebieski Wilk alpha różnią się od siebie lekkim odcieniem :/. To jest tzw. klonowane mooby.
Skille tak na prawdę poza silnym ciałem i aurą miecza nie rozumiem w jakim celu zostały stworzone, chyba, że weźmiemy fakt, że wszystkie wyskillujemy na P, czyli najmocniej jak się da.
Wiele ludzi mówi, że Metin2 jest złą grą, ale nie podaje powodu ,,złej gry" tylko wymienia graczy. Bo taka jest prawda. Fakt, grafika w tej grze nie jest olśniewająca, ale to jest typowy zabijacz czasu na słabsze, jak i nowsze komputery. Piszę tu o słabszych, ponieważ wydaję mi się, że firma tworząca metin'a od początku stawiała go na słabsze pc'ty.
Tak jak wcześniej napisałem ,,GRACZE". Wiele z nich to typowe 10 latki.
Inni gracze mówią, że metin jest słaby, ponieważ, jest wiele cheatów. No to trzeba przyznać. Nie wiem, czy w tej grze jest jakiś anty cheat, skoro można speed hacka sobie dodać zwykłym cheat enginem. ,,Czitków" jest na kopy, lub tuziny. Co 2 gracz na pewno miał choć raz włączonego cheata.
Napiszę w ten sposób : Gdyby wywalić bachory i czity, dodać parę eventów i przede wszystkim zmienić kilkadziesiąt moobów, już pomijając te bezsensowne questy, ta gra byłaby jedną z lepszych nie ważne z jaką grafiką.
Metin2 musi pokazać graczom, że się stara . Uważam, że tutaj się ze mną zgodzicie
. ^^