Miasto Pary ekipa

Szukam ludzi którzy chcą dziś zacząc grac w Miasto Pary by wspólnie pograć i odkryć grę. Wymagam TS3 mutacji i kultury. Chętne osoby niech piszą pod tematem bez flame proszę. :)

ip ts : tspolska.pl kanal 15 pass qwerty .

Ja z wielką chęcią zagram, przy czym, na ten moment pogram do 14, przy czym głównie gram w nocy, także w tygodniu BD "no life`ić" nocki... (w weekendy mnie nie ma)

to zaraz Ci wysle adres TS na pw. Spoko ja dzis pogram w dzien w nocy tak do 1-2 siedze :)

Mogę Wam udostępnić pokój na tsie.

Ja oczywiście będę grał, grałem podczas CBT, więc z niecierpliwością czekałem na obt ;)

Klasa to prawdopodobnie Strzelec z dwoma pistoletami - ktoś musi kręcić dps :D

ja sie zastanawiam między strażnikiem a strzelcem :)

Mogę Wam udostępnić pokój na tsie.
TS mam więc spoko :)

kiedy ta gra startuje?

Wipe nie będzie, czyli na OB zostają nasze stare postacie z CB ? Czy po OB nie będzie wipe ?

po OBT nie bedzie wipe to juz wersje live. Postacie z CBT napewno sa usuniete. Gra startuje dzisiaj narazie nie podali dokladnej godziny trzeba sprawdzac na stronie głownej i na fb.

Okii... prawdopodobnie do południa nie zdążę już zagrać, chociaż w sumie na upartego, może dam radę pograć w robocie... xD, tak czy siak, o ok. 22.00 BD grał tak więc wbiję na TS... ;P

EDIT

Gram Medium, dzięki mnie, nie straszna nam BD żadna insta... ;P Nick: Vallenoore

spoko to wbijesz na TS ja sie jeszcze zastanowie bo nie wiem jak tam radzi sobie straznik ;) wiec u mnie straznik lub strzelec

Ostatnio szukałem klimatów podobnych do Miasta Pary. Nie mogłem się doczekać wersji live. Pogrywam aktualnie w Fallen Earth ale myślę ze na MP też znajdę czas :-] Medium i strzelcem juz grałem wiec czas na wojownika :] Zła wiadomość jest taka ze w domu będę po 20... No cóż pracować trzeba nadgodziny aby zarobić na wczasy he Podsumowując zagram wojownikiem z tarcza o niku Qeshua.

spoko to mamy medum straznika i strzelca teraz tylko mag brak;p

Na pewno zagram, ogarnijcie tego TS'a czy coś :)

Też jestem chętny do gry :) Oferuję TS.

IP : Battlefield.pl

Pokój : 17: Open Survival

Pod-pokój : City of Steam

Hasło : para

juz mamy TS-a jak coś. Po TS pisać pw

Całkiem ładny Team nam rośnie, oby się tylko nie rozkruszył, a nóż powstanie TOP 1 Gildia... xD

Ja na 100 % zagram magiem, teraz tylko czekać :)

póki co nikt na TS nie wbija:) mam nadzięję że jak gra ruszy wszyscy wbiją na TS :) ja zamierzam pograć w tą grę na poważnie i coś w niej osiągnąć więc no life mod trzeba będzie odpalić

Elo, ja chetnie tez sie przyłącze do wspólnej gry ;) czekam na start i do koxu ;D